7. 7. 2017

The CW vyvíjí další spin-off Supernaturalu

The CW vyvíjí další spin-off Supernaturalu

Stanice The CW se rozhodla opět zkusit štěstí. Oznámila, že vyvíjí další spin-off svého nejdéle běžícího seriálu, stále populárního fantasy dramatu Supernatural. Příběh se tentokrát bude točit okolo šerifky Jody Mills v podání Kim Rhodes.

Neoficiální název projektu je Wayward Sisters. Nástin příběhu se objeví v jedné z epizod chystané třinácté řady Supernatural. Šerifka spolu se skupinkou mladých žen-rebelek, které přišly o rodiče kvůli nadpřirozeným tragédiím, spojí síly dohromady, aby bojovaly proti monstrům.

„Na rozdíl od původního seriálu, který se točí okolo pokrevních bratrů, je tato novinka o sesterství dívek z pěstounské rodiny,“ uvádí zdroj.

Na vývoj projektu dohlíží scenáristé/pro­ducenti původního seriálu Andrew Dabb, Robert Singer, Phil Sgriccia a Robert Berens. V roce 2014 stanice vyvíjela spin-off k seriálu s názvem Supernatural: Bloodlines, ale projekt se nedostal dál než k pilotní fázi.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře24zobraz všech 24 příspěvků
MichelleCZSP

MichelleCZSP

SPN miluju a Jody a Donnu mám moc ráda u jejich epizod se vždycky nasměju, ale nejsem příznivce...
před 6 roky
Eviik

Eviik

CW už neví coby, SPN je poslední dobou fakt podivná fraška parodující sama sebe a místo toho, aby to...
před 6 roky
Koldik

Koldik

Myslim, ze toto im nevyjde. Bloodlines malo vacsi potencial...
před 6 roky
Další články k tématu