11. 7. 2017

Hvězdy z Dextera a Sherlocka spojí síly v novince Safe

Hvězdy z Dextera a Sherlocka spojí síly v novince Safe

Netflix a francouzská stanice Canal+ budou spolupracovat na výrobě a distribuci nového seriálu s názvem Safe. První řada bude mít osm epizod a dočkáme se opravdu luxusního hereckého obsazení. Hlavní role ztvární Michael C. Hall, kterého si většina fanoušků pamatuje ze seriálů Dexter nebo Six Feet Under. Po jeho boku se objeví neméně slavná Amanda Abbington alias Mary z britského hitu Sherlock.

Seriál vypráví o vdově, která se svými dvěma dospívajícími dcerami žije v malebném městečku s úzce spjatou komunitou. Doslova přes noc se však její život obrátí vzhůru nohama, když se zaplete do záhady zahrnující vraždu, pohřešování a pohřbená tajemství.

Novinka pochází z pera Harlana Cobena, na scénáři s ním bude spolupracovat Danny Brocklehurst (Ordinary Lies, Shameless). Natáčení začíná již dnes. Ve Francii seriál poběží na Canalu+, o celosvětovou distribuci se postará právě Netflix. Prozatím nebylo stanoveno datum premiéry ani oznámeni další herci.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
singularita

singularita

Budu to mít v merku. S takovým obsazením to nebude určitě k zahození. :)
před 6 roky
Jenny17

Jenny17

Obsazení hodně dobrý a spisovatel H. Coben píše super .o) těším se.
před 6 roky
Koldik

Koldik

Takze sa nechame prekvapit.
před 6 roky
Další články k tématu