22. 7. 2017

Seriálové osudy: Iron Fist

Seriálové osudy: Iron Fist

Na Comic-Conu v San Diegu se to každý rok jen hemží různými superhdiny, ať už jde o seriály, filmy nebo fanoušky v kostýmech. Svou troškou do mlýna přispěl i Netflix, který měl samostatný panel pro The Defenders. Než se k němu dostaneme, máme tu jednu dobrou zprávu pro fanoušky jednoho z nich. Televizní ředitel Marvelu Jeph Loeb oznámil, že byl Iron Fist prodloužen pro druhou řadu.

Finn Jones v seriálu letos zazářil jako Danny Rand, dědic multimiliardové společnosti Rand Corp. Jeho rodiče zemřeli při letecké nehodě, kterou on jako jediný přežil. Nyní se vrací do New Yorku, kde se setká s rodinnými příslušníky Randa, obchodního partnera svého otce. Danny od nehody až dosud trénoval bojová umění v tajemném městečku K'un L'un, kde se také stal Iron Fistem.

Loeb prozradil, že Colleen Wing (Jessica Henwick) ve druhé sérii spojí síly dohromady s newyorskou detektivkou Misty Knight (Simone Missick), která se poprvé objevila v první řadě Lukea Cage.

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
tommmyk

tommmyk

Super, už jsem se bál, že by to nakonec neprodloužili. IF je po DD nejlepší.
před 6 roky
Mik

Mik

Tak to je fajn, sice to nebyl zadny zazrak, ale koukat se na to dalo. Doufam, ze aspon Finn trenuje a boje...
před 6 roky
Další články k tématu