17. 7. 2012

Devátá série How I Met Your Mother v jednání a další střípky

Devátá série How I Met Your Mother v jednání a další střípky

Comic-Con 2012 je konečně za námi. Kromě reportů z této akce ovšem za víkend vyšlo i pár jiných novinek, které si teď připomeneme. A začínáme s Matkou.

Stanice CBS a 20th Century Fox TV začaly vyjednávat o objednávce minimálně jedné další série sitcomu How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku).

Docela výrazný nárůst sledovanosti a ratingů v letošní sezóně obnovil zájem obou stran o prodloužení tohoto veterána. Pokud by se do toho ovšem obě společnosti pustily, neslo by to sebou mnoho doprovodných „komplikací“. Jedná se hlavně o smlouvy pro herce a tvůrce, které všem vyprší v květnu 2013.

Veškerá jednání jsou zatím v raných fázích, ale fanoušci se mohou uklidňovat tím, že je to lepší než nic. Donedávna totiž o deváté sérii z žádné strany nepadlo ani slovo.

Rozhodnutí by se ovšem hodilo co nejdříve, aby mu scénáristé mohli přizpůsobit dějovou linku série. Nicméně tvůrci HIMYM již ví, jak Ted potká tu pravou, a jsou připraveni seriál ukončit i tuto, i příští sezónu.

Další střípky:

  • Breaking Bad si lepší start finálové sezóny nemohl přát. První epizodu páté série sledovalo 2,9 milionů diváků, nejvíc v celé historii seriálu. Oproti začátku čtvrté série je to nárůst 14%. Rating 2.2 je pak o 22% lepší než ve čtvrté sezóně.
  • TNT si objednalo pilot seriálu The Last Ship, který je na motivy stejnojmenného románu od Williama Brinkleyho. A děj? Globální katastrofa téměř zlikviduje veškerou populaci na zemi. Poslední skupinka lidí musí konfrontovat realitu naprosto nové existence ve světě, ve kterém se ocitají jako jediní přeživší.
  • Do blázince ve druhé řadě American Horror Story přibyl nový pacient. Mark Consuelos, hvězda soap opery All My Children, si zahraje pacienta jménem Spivey.
  • Kelly Hu (TVD) bude hostovat v CW novince Arrow. Zahraje si záporačku Chinu White, drogovou dealerku v jižním Pacifiku, se kterou se Oliver seznámí během let strávených na ostrově.
  • Ed Asner se vrátí zpět do Hawaii Five-0. Ve druhé epizodě třetí série si zopakuje svou roli Augusta Marche, překupníka, kterého poprvé hrál v originálním seriálu. V remaku se objevil letos na jaře.
  • Hvězda Community Joel McHale se rozhodně nenudí. Kromě Community, která se na obrazovky vrátí na podzim, bude herec natáčet i několik epizod motorkářských Sons of Anarchy. Jeho postava bude Warren, neodolatelný zločinec, který si ovšem vybere špatnou osobu, kterou plánuje zradit.
  • Ani druhá řada pohádkového Once Upon a Time nebude ochuzená o mladou Sněhurku. Herečka Bailee Madison na svém twitteru uvedla, že je nadšená z toho, že v nové sérii uvidíme více z historie mezi Sněhurkou a Reginou.
  • Do Grey's Anatomy přichází nový mladý doktor, kterého si nezahraje nikdo jiný než Gaius ‚Smash‘ Charles (Friday Night Lights).
  • U Grey's Anatomy ještě zůstaneme. ABC vydala patnáctivteřinové promo na novou sérii. Těšíte se?
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře52zobraz všech 52 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

já se nikdy nenadchla pro žádnou tedovu romanci. asi proto, že pro mě budou nejotravnější postavy...
před 11 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

HIMYM sice miluju, ale myslím si, že 9. řada už by byla opravdu i na mě moc, kort, když už to mají...
před 11 roky
nevermore

nevermore

Hlavně ne další HIMYM. Nechápejte mě špatně mam ten seriál rád koukam na něj asi 4 roky ale poslední sérii...
před 11 roky
Další články k tématu