23. 7. 2017

Comic-Con 2017: The Originals

Comic-Con 2017: The Originals

Poslední návštěvu na Comic-Conu v San Diegu si letos užil seriál The Originals, který byl před pár dny zrušen po následující páté sérii.

Panel, kterého se zúčastnili Joseph Morgan, Daniel Gillies, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis, Yusuf Gatewood, Riley Voelkel a výkonná producentka Julie Plec, začal promítáním čtyřapůlminutového videa se všemi dobrými a špatnými momenty, které Mikaelsonovi zažili během toho tisíce let, co jsou naživu.

V pozadí mohli návštěvníci slyšet (a ke konci videa i vidět) téměř dospělou Hope, kterou v páté sérii ztvární sedmnáctiletá herečka Danielle Rose Russell. A kromě toho, že po otci zdědila lásku k malování, také chce znovu sjednotit rodinu Mikaelsonů: „Každá rodina má svůj odkaz. A tohle je můj. Budu bojovat za ‚vždy a navždy‘… i když mě to zničí.“


Natáčení závěrečné série

Herci si scénář k první epizodě páté série četli teprve v pátek a jsou nadšení. Natáčet se začíná v pondělí, dotočeno by mělo být v prosinci okolo Vánoc. Do vysílání se pak pátá série dostane na jaře 2018. Julie Plec řekla, že od vedení stanice dostala svolení, aby informaci o ukončení The Originals zveřejnila jak uzná za vhodné. A protože považuje sociální sítě za takové záchranné lano, chtěla to na nich uveřejnit nejdříve.

Julie si také vzpomněla na nejmenovaného herce z The Vampire Diaries, který se ještě před tím, než byl spin-off vytvořen, jednou zeptal, proč dostávají Původní tolik prostoru. Odpověděla mu: „A viděl jsi je hrát?“ Je prý velice hrdá na to, že z něčeho tak jednoduchého je nyní tak komplexní seriál, který běžel pět let a má potenciál pro další spin-offy.

Všichni jsou rádi, že mohou seriál ukončit podle vlastních představ, jelikož si nebyli jistí, zdali tu šanci dostanou. „Když vím, že tohle je poslední série, můžu se pořádně rozloučit,“ řekla Phoebe. Podobně se vyjádřil i Yusuf. Joseph prý nesnáší loučení, ale i tak zavtipkoval, že by se po skončení The Originals mohl objevit v soutěži Dancing with the Stars.

Joseph Morgan pak bude režírovat třetí epizodu, která bude „celá o Elijahovi,“ jak řekla Julie Plec. Fanoušci se prý dozví, co se stalo Elijahovi poté, co si nechal svoji rodinu vymazat z paměti.

Haylijah a Klaroline

Hayley a Elijah se na konci čtvrté série museli rozloučit. Je pro ně ale nějaká šance? „Je to velmi složité,“ uvedla Julie a pokračovala: „Hayley se musí přestat spoléhat na muže a to musí naučit i Hope. Miluju Hayley a Elijaha a doufám, že určitým způsobem najdou klid. Netuším, za jak dlouho to bude, ale rozhodně to není nic, co bych brala na lehkou váhu.“ A na lehkou váhu to nebere ani Daniel Gillies, který byl na panelu tím největším shipperem tohoto páru. :-)

Phoebe je také trochu nervózní z toho, že má hrát matku teenagerky. Je ale poctěná, že hraje „Původní mámu“. Hayley teď ale musí být kvůli své dceři silnější, než aby lpěla na své ztracené lásce.

Fanoušci také jistě vědí, že v prvním díle páté řady se objeví i Candice King, která si zopakuje roli Caroline. Julie doufá, že se Candice zdrží na více epizod a ráda by v závěrečné sérii viděla hostovat i jiné herce z The Vampire Diaries, například opět Alarica. Nic však není jisté, na což vtipně zareagoval i Joseph, který chtěl vědět, co se děje se Stefanem a že ten by se mohl v páté sérii objevit.

A když už mluvíme o té Caroline, Julie řekla, že Car Klause opravdu zná, jelikož viděla „hrozného Klause i tatínka Klause,“ takže má pochopení pro to, jak teď žije. „Caroline je ředitelkou školy, kam chodí jeho dcera. Takže je jasné, že se spolu někdy setkají. Je pro něj v tomto čase takovým záchytným bodem,“ dodala Plec.

Joseph k tomuto tématu ještě řekl následující: „Myslím, že ještě něco přijde. Něco je tam nedořešeného.“ Podle něj je Caroline vlastně taková lepší a hezčí verze Elijaha. :-)

Vincent, Freya a další střípky

Na panelu se nezapomnělo ani na Vincenta a Freyu. Herecký představitel Vincenta, Yusuf Gatewood uvedl, že rád pracuje s Danielem a že si myslí, že jeho herecké umění bylo tím důvodem, proč byl povýšen na hlavní postavu. Nemyslí si ale, že by Vincent byl někdy šťastný. Vždy však bude ochraňovat město. Je možné, aby Vincent konečně našel ženu, do které se zamiluje?

Riley řekla, že teď, když je Freya zamilovaná, je to pro ni poprvé v jejím životě, kdy je opravdu šťastná. Doufá, že to tak i zůstane. Riley dále uvedla, že je ráda, že na obrazovky mohla přivést postavu s jinou sexuální orientací.

Julie také návštěvníkům panelu sdělila, že vytvoření Klause je ten nejvíce uspokojující moment její kariéry, jelikož z klasického záporáka se stal někým výjimečným. Také chce, aby všechny postavy našli svůj klid a mír. Někdy to však může znamenat smrt. Vtipkovala, že ji prý Paul Wesley prosil, aby Stefan v závěru TVD zemřel.

Joseph přiznal, že si díky The Originals během let vylepšil „několika kusy oblečení“ svůj šatník. Phoebe naopak uvedla, že nesnášela, když musela v seriálu nosit umělé těhotenské břicho.

Herci seriál milují, jelikož i v reálném životě a ve svých rodinách věří na „vždy a navždy“. Všichni byli velice dojatí, dokonce to Charles Michael Davis nevydržel a rozbrečel se.

Na otázku, čeho si na svých postavách váží, odpověděla Phoebe, že Hayley „dává rodinu na první místo a chce pro někoho lepší život.“ A kdyby mohli hrát jinou postavu, která by to byla? Julie odpověděla, že Elijah, Phoebe by chtěla být Klausem a Daniel by nechtěl být nikým jiným.

Na závěr panelu Julie poděkovala fanouškům a uvedla, že doufá, že se jim konec The Originals bude líbit. Následně si všichni herci stoupli, a poděkovali tak všem za jejich přízeň…


Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Yellow

Yellow

Je prdel, že Julie nedávno tvrdila, že Hayley a Elijah nejsou spolu, protože jejich vztah byl...
před 6 roky
24ron24

24ron24

Tak musím pochváliť trailer, bol výborný ako rozprávačka Hope super. 4.séria mohla byť pokojne záverečná,...
před 6 roky
Další články k tématu