23. 7. 2017

Comic-Con 2017: Gotham

Comic-Con 2017: Gotham

Svého panelu na letošním Comic-Conu v San Diegu se dočkal i batmanovský seriál Gotham. Mnoho informací zde však nepadlo, dozvěděli jsme se v podstatě pouze jedinou novinku. K již tak působivému obsazení se přidává herečka Crystal Reed.

Reed, kterou si televizní fanoušci vybaví z roli v dramatu Teen Wolf, ztvární Sofii Falcone, dceru Dona Falconea. de o silnou, inteligenční, leč vypočítavou ženu, která posledních deset let řídila aktivity firmy a nyní se vrací do Gothamu, aby Gordonovi pomohla dostat Penguina.

Dočkáme se ve čtvrté sérii povstání Temného rytíře? „No rozhodně neklesne,“ uvedl se smíchem Ben McKenzie. „Ne, ale vážně. Stárne, je stále vyšší, začíná mít nadání pro bojová umění…“

Morena Baccarin bude zpět v roli Leslie. S Benem mají malé mimčo, které si sebou občas berou i na natáčení. „Všichni jsou z něj nadšení, královsky se o něj starají,“ prozradil McKenzie. Co se týče Barb, když se vrátí, dost možná nebude tak šílená, jak si diváci zvykli. Po jejím návratu bude mít velké spojení s ostatními dámami v Gothamu. „Nebudeme mít přímo nějaký klub, ale rozhodně najdeme společnou řeč,“ uvedla její představitelka Erin Richards.

Herci dále nezapomněli vychválit na Emmy nominovaný kaskadérský tým, který s nimi spolupracuje. „Musela jsem se naučit s bičem. Kluci přinesli velkou tašku plnou bičů a za 45 minut jsem už byla skoro profík,“ prozradila Camren Bicondova (Selina).


Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Arkantos

Arkantos

Ale no tak! Zas Bacarin? Ta mi liezla na nervy viac ako tučniak. Som dufal ze ju uz neuvidime
před 6 roky
24ron24

24ron24

Ale ale Allison sa nám ukáže :OO Od Teen Wolfa som ju nikde nevidel! Tak na sériu sa teším ešte viac ako som...
před 6 roky
Další články k tématu