23. 7. 2017

Comic-Con 2017: The Magicians

Comic-Con 2017: The Magicians

Herci a tým kolem sci-fi seriálu The Magicians se na Comic-Conu rozpovídali o tom, kam bude seriál dál směřovat po naprosto hru měnícím finále druhé série. Výkonní producenti Sera Gamble a John McNamara se připojili k členům hereckého štábu ve složení: Jason Ralph (Quentin), Stella Maeve (Julia), Olivia Taylor Dudley (Alice), Hale Appleman (Eliot), Arjun Gupta (Penny) a Summer Bishil (Margo).

Chris Hardwick se o seriálu vyjádřil jako o „nové Buffy“. On i jeho manželka tuto šou milují a žadonili, aby se mohli panelu účastnit. Panel začal tříminutovým opáčkem druhé série, ve kterém se představily všechny postavy a zopakovalo základní dění. Všechny postavy rostou a učí se z výzev, které potkávají.

Konec druhé série okomentoval Jason Ralph slovy „Quentin se hodně naučil, ale má zlomené srdce.“ Jak budeme pokračovat, bude odhodlaný jít kupředu. Na druhé straně Alice, kterou hraje Olivia Taylor Dudley, je velice rozčilená a plná plísnivých tajemství.

Gamble a McNamara řekli, že jsou moc rádi, že jim kabelovka Syfy dovolila podílet se na tak unikátní šou, která je směsicí žánrů a vyvinula se v něco jedinečného. Sera mohla do seriálu vnést své zkušenosti ze seriálu Supernatural.

A co můžeme čekat od třetí série? Těšte se na více hudby… a mágové se vydají k moři. Eliot a Margo zůstanou spojení a povedou intenzivní diskuze o svém přátelství.

Když přišlo na otázky fanoušků, Sera Gamble podala na otázku narážky na Patricka Swayzeho jednoduché vysvětlení, že „Swayze je prostě skvělý“. A kdyby museli někoho obětovat, aby zachránili kouzelný svět? Jason Ralph a Arjun Gupta by obětovali jeden druhého navzájem, zatímco Hale Appleman by obětoval jak Pennyho tak Quentina.

Seriál The Magicians se na obrazovky vrátí v roce 2018.


Sledovali jste první dvě série? Plánujete pokračovat ve sledování třetí série? Máte oblíbenou postavu? A koho byste obětovali vy?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Clear

Clear

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
_karel_

_karel_

Jeden z mála kousků, kdy pokaždé netrpělivě čekám na další díl. A úplně žeru Margo, ta se s tím...
před 6 roky
24ron24

24ron24

Už v 1.sérii bol cliffhanger jak prase a v 2.sérii nebol o nič menší :O Kde mágia zanikla, no...
před 6 roky
Další články k tématu