23. 7. 2017

Comic-Con 2017: Future Man

Comic-Con 2017: Future Man

Další scifi novinkou, která se na podzim představí na Hulu, je komediální seriál Future Man. Ten přijeli na Comic-Con uvést herci Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson a výkonní producenti a scenáristé Seth Rogen, Kyle Hunter, Ariel Shaffir a Ben Karlin.

Seriál Future Man je jednou z novinek, o které se postupně začínají bližší informace teprve objevovat. Hvězdné obsazení a tvůrčí tým však budou velkým lákadlem pro spoustu diváků. Jedná se o scifi komedii v hlavní roli s Joshem Hutchersonem (Hunger Games), jehož postava je typický geek oddaný videohrám, živící se jako údržbář. Jednoho dne za ním přicestuje z budoucnosti dvojice drsných bojovníků (Coupe a Wilson), kteří mu sdělí, že je klíčem k záchraně světa.

„Nechali jsme se ve velkém inspirovat sci-fi filmy z 80. a 90. let. Terminátor, Poslední hvězdný bojovník, trošku i Quantum Leap…,“ prozradil Rogen. Zmínil také, že přestože je humor v seriálu hojně zastoupen, seriál v sobě skrývá mnohem víc. „Je to komedie, ve které dochází ke skutečným životu nebezpečným situacím. Spousta bojových scén je fyzicky náročných a rádi je točíme prakticky, když je to možné,“ uvedl.

Hutcherson popsal svou postavu jako „snílka, který utíká do světa videoher, avšak vždy toužil po něčem větším“. Osud mu však seslal zprávu, na kterou není ještě tak docela připraven, což se odrazí i na jeho prvním setkání s bojovníky z budoucnosti. Bude plné rozpaků.

Pokud zvažujete, zda si seriál přidáte do svých watchlistů, určitě se podívejte na nový trailer, který vám rozhodování třeba usnadní. Je to ale spíše lákadlo, žádné scény ze seriálu neobsahuje. Všech 13 epizod bude mít na Hulu premiéru 14. listopadu.


Máte v plánu sledovat novinku Future Man? Myslíte si, že bude mít seriál úspěch? Nalákal vás trailer?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
24ron24

24ron24

Taky som bol tým Peeta, takže som nadšený, že má svoj seriál. Eliza tiež poteší a dokonca Osment cože? :DD...
před 6 roky
milosh

milosh

Každý se rok se najde jeden seriál, který ve mě vzbudí několikanásobně větší očekávání než ostatní a...
před 6 roky
zip

zip

Sem s ním! Snad to do listopadu vydržím;-)
před 6 roky
Další články k tématu