24. 7. 2017

Comic-Con 2017: Mr. Mercedes

Comic-Con 2017: Mr. Mercedes

Na Comic-Conu v San Diegu se představil také chystaný seriál stanice Audience Network s názvem Mr. Mercedes. Vychází z bestsellerového románu stejného názvu od Stephena Kinga. Hlavní postavou je Brady Hartsfield (Harry Treadaway), šílený psychopat, který ukradeným Mercedesem najede do davu lidí a přes den prodává zmrzlinu. Policejní detektiv Bill Hodges (Brendan Gleeson), který nedávno odešel do důchodu, se ho pomocí provokujících dopisů a e-mailů snaží dopadnout, než znovu zaútočí.

Než na pódium přišel výkonný producent Jack Bender a herecké osazenstvo, měli možnost diváci, z nichž mnozí byly fanoušci knížky, vidět trailer a krátký klip, ve kterém Treadaway sleduje muže, který mu, jak se zdá, ublížil, a ukazuje, jak je Brady ve skutečnosti šílený.

Panelu se účastnil již zmiňovaný Treadaway (Penny Dreadful), dále Kelly Lynch (Magic City), Jharrel Jerome (Moonlight), Breeda Wool (UnREAL) and Holland Taylor (Two and a Half Men).

V seriálu, který je adaptací Davida E. Kelleyho, dojde k shledání Bendera a Kinga, kteří spolu spolupracovali už na seriálu Under the Dome. Bender získal rukopis ještě před jeho zveřejněním, okamžitě ho zaujal, jelikož se od předchozích děl z Kingova pera trochu liší.

“Mr. Mercedes ukazuje příšeru a hrůzu uvnitř nás samých, místo těch hrůz venku, které nám obvykle King ukazuje,” prohlásil Bender.

Jharrel Jerome o natáčení prohlásil: “Práce na place byla velmi osvěžující. Jack a Brendan mi byli skvělými mentory.” Ještě před koncem panelu pak proběhl další exkluzivní klip s krvavým medailonkem, který dále přiblížil Bradyho šílenou mysl.

První epizoda je plánována na 9. srpna.


Máte rádi horory nebo thrillery? Čtete knížky Stephena Kinga či sledujete seriály, které z nich vychází? Dáte seriálu šanci?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Clear

Clear

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Radim.Winiarski

Radim.Winiarski

Jedna z mála Kingových knih, která má šanci na úspěch a nesmrdí propadákem, jako 90% předchozích děl,...
před 6 roky
24ron24

24ron24

Žeby som to skúsil? No času veľa nie je, tak nevím nevím :DD
před 6 roky
Další články k tématu