2. 8. 2017

Seriálové osudy: The Middle

Seriálové osudy: The Middle

Další velké rušení nové sezóny je zde. Stanice ABC dnes oznámila, že jeden z jejích nejdéle běžících sitcomů se v nadcházející sezóně rozloučí. The Middle se připravuje již na svou devátou řadu. Jak ale ze zprávy vyplývá, fanoušci se musí připravit na to, že se za rok na jaře s rodinkou Heckových rozloučí, desátá série již nebude.

„Sedli jsme si s herci na konci sezóny, abychom jim to řekli,“ prozradila výkonná producentka Eileen Heisler v oficiálním vyjádření. „Bylo pro nás nesmírně důležité, abychom měli šanci se správně rozloučit. Chceme být schopni odvyprávět všechny jejich příběhy.“ „Je to rodinný seriál. Mohli bychom jet dalších deset let s novými vztahy,“ dodala producentka DeAnn Heline. „Ale chceme to raději ukončit nyní, dokud je seriál na vrcholu.“

The Middle je jeden z těch seriálů, o kterých se nikdy moc nemluvilo, a to ani u nás, ani za louží. Nicméně posledních osm let úspěšně proplouvá nekompromisními seriálovými vodami a v průběhu let si dokázal vybudovat stabilní fanouškovskou základnu, která u něj stále zůstává. Komedie měla premiéru v roce 2009, kdy se představila společně s Modern Family a Cougar Town. Šest let sloužila jako otevírák středečních večerů, než se předloni přesunula na úterky, kde právě díky ní (a ještě The Goldbergs) stanice ABC vytvořila úspěšně druhý komediální blok týdne.

Závěrečná série startuje na ABC v úterý 3. října.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Motna

Motna

Ale neeee. Nejdřív oznámí konec u Nový holky a teď skončí i Průměrňákovi. Come on! Ještě zruší...
před 6 roky
Lola_L

Lola_L

Podle mě se to teprve začalo rozjíždět, čím jsou postavy starší, tím jsou možnosti otevřenější..
před 6 roky
Adík

Adík

Ten seriál si vysloveně křičí o spin-off. On už to takový spin-off je.. obávám se, že ale nebudu....
před 6 roky
Další články k tématu