25. 7. 2012

NBC dalo zelenou Draculovi a další střípky

NBC dalo zelenou Draculovi a další střípky

Stanice si objednala drama o slavném upírovi. A nejedná se o pilot, ale rovnou celý seriál. Dracula bude na motivy Stokerova klasického románu. Aby toho nebylo málo, s rozhodnutím natočit seriál, NBC odtajnila i představitele hlavní role! Bude jím rebelský Jonathan Rhys Meyers (The Tudors /Tudorovci/).

V deseti epizodách uvidíme upírskou legendu, když se přestěhuje do Londýna. Plánuje se pomstít viktoriánské společnosti za to, že mu její předkové před staletími zničili život. Místo toho se ovšem zamiluje do dívky, ze které se vyklube potomek Draculovy léta mrtvé manželky.

Produkce začne ještě letos. Zatím není jasné, kdy se seriál na obrazovkách objeví.

Další střípky:

  • U Draculy ještě zůstaneme. Stanice Starz vyvíjí zdá se shodný projekt Vlad Dracula. Kromě toho pracuje na Incursion, sci-fi trilleru o vojácích, kteří jsou ve válce s mimozemšťany. Podle vedení se bude každá série odehrávat na jiné planetě, když budou naši klaďasové bojovat proti dalším a dalším záporákům.
  • Castle: Jack Coleman (Heroes /Hrdinové/) bude Kate způsobovat trable. Herec byl obsazen do role amerického senátora, který bude pro Beckettovou novým nepřítelem v nádcházející sezóně.
  • Glee: Chord Overstreet (Sam) byl povýšen na hlavní postavu. Ve čtvrté sérii se vrátí také Sugar (Vanessa Lengies). Kromě nich seriál obsadil také nové postavy: Dean Geyer (Terranova) bude hrát Brodyho, novou potenciální známost Rachel. Jacob Artist pak přijde do McKinley High jako Jake, mladší bráška Pucka.
  • Hawaii Five-0: Carlos Bernard míří za exotikou. Prostřednictvím Twitteru ho přivítal Peter Lenkov.
  • HIMYM (Jak jsem poznal vaši matku): Michael Trucco (Battlestar Galactica, Fairy Legal /Kauzy podle Kate/) si zopakuje svou roli chlapíka, do kterého byla Robin před dvěma lety zakoukaná.
  • Hart of Dixie: Golden Brooks (Girlfriends) bude hrát Ruby, úspěšnou ženu, která se rychle skamarádí se Zoe. Její vztah s Lavonem a Lemon ovšem bude skřípat – mají nevyřízené účty.
  • The Goodwin Games: Kat Foster byla obsazena do role Lucindy, sexy ministrantky rodinného kostela, které kdysi Henry zlomil srdce. Role byla přeobsazena – v pilotu ji hrála Felisha Terrell.
  • The Mentalist (Mentalista): Polly Walker (Rome /Řím/, Sanctuary /Svatyně/) se přidává k týmu jako agentka Alexa Shultz, okouzlující a chytrá vůdčí žena.
  • New Girl: David Walton přichází do seriálu jako nová romantická známost Jess. Ve druhé sérii se objeví také Leslie Mann a Niecy Nash (Reno 911!).
  • Person of Interest: Ken Leung (Lost /Ztraceni/) a Margo Martindale (Justified) budou hostovat ve druhé sérii – Leung v první epizodě, Martindale ve druhé.
  • Law & Order: SVU: Adam Baldwin (Chuck) bude účinkovat ve třech epizodách nadcházející sezóny. Zaskočí za Danna Floreka (Donald Cragen), který byl na konci minulé série obviněn z vraždy.
  • Mistresses: Penelope Ann Miller (Men of a Certain Age) bude hrát v tomto remaku britského dramatu matku Sama (Erik Stocklin), která nemá tušení, že její mrtvý manžel měl poměr s jinou ženou.
  • The Newsroom: Tvůrce Aaron Sorkin vyhodil všechny scénáristy kromě bývalé přítelkyně Corinne Kinsbury, protože Mackenzie a Will „potřebují tu jiskru a napětí při řešení všeho, co je špatně s Amerikou, ale také romantických problémů k popukání“.
  • Vegas: Sarah Jones (Alcatraz) byla obsazena do nové hlavní role. Ztvární chytrou a divokou dceru jednoho z mocných mužů Chicaga, která pracuje v kasínu.
  • Masterchef byl obnoven pro 4. sérii.
  • American Idol: Mariah Carey podepsala smlouvu a v lednu tak oficiálně usedne do porotcovského křesla.
  • CBS pilot Ex-Men obsadil hlavní roli. Mladého kluka se zlomeným srdcem, který se přestěhuje do bytu se staršími a zkušenějšími rozvedenými chlapy, si zahraje nováček Chris Smith.
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
reallyreallychildish

reallyreallychildish

"Plánuje se pomstít viktoriánské společnosti, která před staletími zničila jeho život."...
před 11 roky
AnnaZ.

AnnaZ.

Dobrá bleskovka. Děkujeme. Jonathan je velice dobrý herec a jsem ráda, že má další šanci
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

ona kdysi měla něco s lavonem a s lemon se nesnášely už na škole, což se nezmění, takže si bude...
před 11 roky
Další články k tématu