27. 9. 2017

Young Sheldon dostává objednávku na celou sérii

Young Sheldon dostává objednávku na celou sérii

Dnešní novinka asi málokoho překvapí. Pouhá jedna odvysílaná epizoda stačila novince Young Sheldon k tomu, aby si vysloužila od stanice CBS objednávku na plnohodnotnou sérii. CBS oznámila, že seriálu přidává dalších devět epizod, fanoušci se tedy můžou těšit na první řadu o 22 dílech. Jde o první novinku sezóny 2017/18, která objednávku +9 dostala.

Seriál se představil v pondělí večer, předskokana mu dělal jeho starší kolega The Big Bang Theory. Young Sheldon získal luxusní rating 3.8 a sledovanost 17,2 milionu, což znamená, že si dokázal udržet neuvěřitelných 98 % diváků svého předchůdce. S těmito čísly se stal nejsledovanější premiérou na stanici za posledních šest let. Nyní nás ale čeká pauza, zpět do vysílání se seriál dostane až 2. listopadu, jakmile na CBS skončí fotbalová sezóna.

Samozřejmě už jsme několikrát zažili, že úspěšný rating u premiéry nemusí nic znamenat a seriál může být zrušen hned po první řadě. Nicméně CBS se tohoto rizika nebojí. Objednávka +9 hned po první epizodě je sebevědomým krokem, navíc neustále poběží upoutávky a při návratu seriálu v listopadu Sheldon opět poběží po TBBT.

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
zip

zip

Kluk je sám o sobě sympatický. Postavy jsou dobré, i když neměly moc času se ukázat, představu si...
před 6 roky
JustMyName

JustMyName

TBBT pozerám od začiatku a na detského Sheldona som bola fest zvedavá.Prvá časť dobrá a zaujímavá. Osobne...
před 6 roky
Radim.Winiarski

Radim.Winiarski

Teď jsem tak trochu zaraženej. Nemyslím si ani , že by bylo nějak těžké mě rozesmát. Po prvním díle se těžko...
před 6 roky
Další články k tématu