29. 9. 2017

Dylan Baker bude řešit záležitosti ve jménu vlasti

Dylan Baker bude řešit záležitosti ve jménu vlasti

Drama Homeland nabírá herecké obsazení pro nadcházející sedmou sérii. Stanice Showtime potvrdila, že se k osazenstvu přidává herec Dylan Baker, kterého si většina fanoušků pamatuje z rolí v The Good Wife nebo Damages.

Herec zatopí prezidentce Keanové pod kotlem, objeví se v hostující víceepizodní roli. Ztvární senátora Sama Paleyho, rodáka z Jihu, který se s plnou vervou ponoří do vyšetřování zneužívání moci Keanovou. Předchozí série skončila pokusem o její atentát, což vyústilo v její zvýšenou paranoiu ohledně vnitřní konspirace.

Sedmá řada se na obrazovkách objeví na začátku příštího roku. Kromě Bakera se v ní můžeme těšit i na další hosty, mezi nimiž nechybí Morgan Spector nebo Mackenzie Astin. Baker má na svém kontě tři nominace na Emmy, všechny za práci na The Good Wife, kde ztvárnil vraha Colina Sweeneyho.

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu