5. 10. 2017

Seriálové osudy: The Bold Type

Seriálové osudy: The Bold Type

Bylo jen otázkou času, než tato zpráva vyplave na povrch. Nyní se fanoušci novinky The Bold Type však můžou radovat dvojnásobně. Stanice Freeform totiž oznámila, že seriál prodlužuje nejen pro druhou, ale rovnou i pro třetí řadu! Na celkem 20 nových epizod bude dohlížet i nová showrunnerka.

Tvůrkyně seriálu Sarah Watson od seriálu odchází, a to kvůli tvůrčím neshodám se stanicí. Její místo převezme Amanda Lasher, která již pracovala na po první řadě zrušeném seriálu Sweet/Vicious.

„My na Freeformu chceme divákům dodávat seriály, které oslavují sílu a možnosti, které představují ženy,“ uvedla Karey Burke, výkonná programová ředitelka stanice. „První série nabídla kulturně významné dějové linky širokému záběru fanoušků, které nejen bavily, ale také ukázaly našim divákům a divačkám, že můžou dobýt svět. Jsme nadšeni, že můžeme pokračovat ve sledování těchto úžasných žen.“

The Bold Type se představil v červenci a ihned se stal hitem. Získal velmi pozitivní recenze ze strany kritiků, které následovala i solidní sledovanost na Freeformu. První řada skončila v září s průměrem 313 tisíc diváků a ratingem 0.15.

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Nikolina

Nikolina

Obnovenie som čakala ale že rovno aj na 3. sériu? No paráda :)
před 6 roky
Adelai

Adelai

Parádda ♥ bála jsem se, že neprodlouží. A ono nakonec rovnou pro další dvě série. Hned mám lepší den :D
před 6 roky
Alaya

Alaya

Jej, rovno aj 3. séria, super :)
před 6 roky
Další články k tématu