8. 8. 2012

Čarodějky se stěhují do jiných CW seriálů a další střípky

Čarodějky se stěhují do jiných CW seriálů a další střípky
  • The Vampire Diaries (Upíří deníky): Phoebe Tonkin (The Secret Circle) získala vedlejší roli ve čtvré sérii. Zahraje si Haley, sexy divokou kamarádku Tylera. Nová dívka ve městě ovšem znamená trable… Herečka se poprvé objeví ve třetí epizodě.
  • 90210: Jessica Parker Kennedy (The Secret Circle) získala vedlejší roli. Bude hrát Megan, která se objeví na skupinové terapii. Jason Thompson (General Hospital) bude hostovat ve třetí epizodě páté série. Ztvární detektiva Eugena Thompsena, který bude vyšetřovat zatím přísně tajný případ, který se rozpoutá na začátku série.
  • Grimm: Josh Stewart (Criminal Minds /Myšlenky zločince/, Dirt) bude hostovat v sedmé epizodě druhé série. Ztvární Billa, obyčejného chlapíka, který se za úplňku mění v příšerku s názvem Drang-Zorn.
  • HIMYM (Jak jsem poznal vaši matku): Thomas Lennon (Reno 911) bude hostovat jako Klaus, snoubenec Victorie.
  • Parenthood (Famílie): Paul McDonald (American Idol) získal potenciálně vedlejší roli v nové řadě. Objeví se zde jako muzikant, který využívá nahrávací studio Crosbyho a Adama a do kterého se zakouká nová asistentka Amber (Mae Whitman).
  • Weeds (Tráva): Natasha Lyonne (American Pie) se objeví ve finále seriálu. Není zatím jasné, koho bude hrát, díl se má ovšem odehrávat ve vzpomínkovém duchu – budou zapojeny postavy z uplynulých osmi sezón.
  • CSI: NY (Kriminálka New York): Peter Horton (thirtysomething) bude hostovat v jedné z epizod jako bývalý milenec Jo (Sela Ward).
  • Law & Order: SVU (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti): Roger Bart (Revenge) a Anna Chlumsky (Veep) budou hostovat ve čtrnácté sérii. Děj epizody se bude točit kolem autorky erotických románů (Chlumsky), která obviní moderátora talk show (Bart) ze znásilnění.
  • Chicago Fire: Jeffrey DeMunn (The Walking Dead /Živí mrtví/) bude hostovat v této novince. Zahraje si dělníka, který se dostane do traumatické situace a bude potřebovat záchranu.
  • Sharon Osbourne odchází z America's Got Talent.
  • The Exes: Dot-Marie Jones (Glee) se mihne v druhé řadě sitcomu, konkrétně ve scéně v nočním klubu, kde se objeví všechny hlavní postavy včetně hostující Amandy Detmer.
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
vikkyy

vikkyy

Na finále Weeds se těším, trávy bylo dost a bude fajn vidět postavy z minulých sezón. Například Celiu,...
před 11 roky
Mike Mičí Makovec

Mike Mičí Makovec

Jako menší jsem pár dílů H2O viděl, něco na styl Disney seriálů no. Ale vidět jí v TVD bude asi...
před 11 roky
kacik931

kacik931

tak já se na phoebe těším, v TSC jí ta mrcha šla dobře :D a teď bude mít v podstatě něco...
před 11 roky
Další články k tématu