Diskuzní fórum

Redakční "úpravy" textu - trocha slušnosti by neškodila

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

avatar uživatele
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
1. 11. 2015 / 16:39:58 (před 8 roky)
off

Jako ZAJÍMAVOST jsem uvedl u Jitky Frantové - Pelikánové, že byla vyznamenána řádem za zásluhy Milošem Zemanem přesto, že byla vědomou spolupracovnicí STB + další fakta. Tzv. redakční úpravou byla odstraněna číst textu, takže to vypadá, jako bych tuto "dámu" lehce glorifikoval. Opak je pravdou, zajímavost jsem psal jako paradox doby, ve které jsou beze stopy ostychu oceňováni lidé, kteří velmi eufemisticky řečeno významně morálně selhali.

Nic proti právu provozovatele, vlastníka a jím pověřených osob odstraňovat bez jakéhokoliv zdůvodnění příspěvky, které se jim nelíbí, ale pozměňovat text bez souhlasu autora je nejen neodpustitelný hnus, ale také počin v rozporu se zákonem.

Za normálních okolností by mi to bylo jedno, ale pokud to vypadá, že jednou větou byť i jen částečně oceňuji bolševického fízla (ničím jiným vědomí spolupracovníci nebyli), tak mě to skutečně zvedá z židle.

Prosím o odstranění TORZA MÉHO PŘÍSPĚVKU, nebo o jeho uvedení v původní verzi.

Také prosím o to, aby se redaktoři (nebo kdo vlastně ty příspěvky schvaluje) krotili, ctili slušnost (a zákon) a příspěvky buďto mazali, nebo uveřejňovali celé, případně upravené se souhlasem autora.

Děkuji.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 11. 2015 / 16:42:57
avatar uživatele
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
1. 11. 2015 / 19:53:06 (před 8 roky)
off

S většinou tvého příspěvku souhlasím, ale v jedné podstatné věci ne. I když mám na tohle vyznamenání stejný pohled, tohle je stránka o seriálech a ne místo, aby se ventilovaly politické frustrace. Věci jako zajímavosti by podle mého názoru měly být psány maximálně objektivně, čistá fakta bez komentářů.
Sama jsem se kdysi ocitla v situaci, že mi v hlášce redaktor opravil něco způsobem, který se mi nelíbil. Tenkrát jsem nevěděla, že se dá zjistit, kdo to schvaloval, tak jsem se taky ozvala na fóru, ale jednak si myslím, že zrovna ty to víš, takže jsi mohl napsat své výhrady přímo konkrétnímu redaktorovi, a jednak když sám žádáš slušnost, tak bys ji měl sám prokázat a nejdřív požádat slušně o změnu, než tu z toho začneš dělat aféru.