Diskuzní fórum

Informace o seriálech

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

avatar uživatele
Esnyr
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
30. 3. 2011 / 12:33:26 (před 13 roky)
off

Dobrý den , předem bych se chtěl omluvit za nějaké případné narušování fóra , nějakým nevhodně umístěným dotazem.

Na takové stránce jsem ůplně poprvé a musím hlavně vyseknou naprosto upřímně a vážně míňenou poklonu , za nejdokonalejší a nejucelenější přehled snad všech existujících seriálech - nemám slov nad dokonalostí tohodle webu.

Takže moje vyjádření , dotaz , nebo jak to chcete nazvat :
- nejsem to co by se dalo nazvat seriálový blázen ( míněno v dobrém ) ale rád se mrknu na cokoliv co je po ruce a může to být zajímavé. K tomu se váže můj dotaz - mohl by mi někdo , poslat odkazy na nějaké seriálové stránky , které by byly ke shlédnutí ? Našel sem jen 2 , ale na těch je počet seriálů dost ořezán , nebo jsou to jen stránky informativní , jako je tato ( čily nepustíte si jednotlivé díly atd. )

- o mnoha seriálech , které tu sou , sem nikdy v životě neslyšel , a tak bych se chtěl mrknout , protože u některých je hodnocení dost vysoké.

- byl bych vděčný za jakýkoliv případný odkaz , a navíc bych ocenil , kdyby dotyčné stránky byly v češtině - jednotlivé seriály , můžou být jak dabovány , tak s titulky , které mi nijak nevadí.

- pokud by se snad mněl vyskytnout problém s tím že se sem nesmí dávat odkazy na cizí stránky ( jak tomu je v několika jiných fórech ) není nic jednoduššího , než mi to poslat do pošty.

- viděl sem už mnoho a mnoho seriálů , a tak bych si chtěl rozšířit obzory , o několik výjimečných kousků , ale bohužel anglicky neumím , a jiné než anglické odkay na jednotlivé seriály se mi nedaří najít.

PS - dodatek - poznámka ( nebo jak to chcete nazvat ) : pokud sem snad napsal do nevhodně zvolené sekce , tak se omlouvám , ale nenašel sem jiné vhodné oddělení , kam bych napsat mněl ( v jiných fórech , ať už k hrám , nebo jiných fórech , většinou existuje sekce : dotazy , off topic , od uživatele k uživateli , obecné dotazy atd. tady sem nic podobného nenašel )

Za jakou koliv případnou pomoc , děkuji.

avatar uživatele
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 117 | Neal Caffrey
30. 3. 2011 / 13:56:36 (před 13 roky)
off

Odkazy nám nevadí, pokud nevedou na warez... Což ty požadované evidentně budou. Takže prosím v poště, ať nemusím mazat celé téma...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.