| Na výpis kategorií | Na výpis témat | Poslední stránka
Pro přidávání příspěvků do fóra se musíš přihlásit. Před tím (pokud už nejsi mezi našimi registrovanými uživateli) tě čeká registrace.
| kasty | Bez nadpisu4.7.2009 / 21:10:02 (před 60 týdny) |
Off-line Příspěvků: 2 (Seriálová nula) | Jasně Barney. Je prostě mnohem vynalézavější. |
| Trvalý odkaz | [Profil][Poslat zprávu][Citovat][Označit jako nevhodný] |
| Dargo | Bez nadpisu5.7.2009 / 12:55:26 (před 60 týdny) |
Off-line Příspěvků: 4 (Seriálový ignorant) | Jednoznačně Barney Stinson, je mnohem vtipnější, inteligentnější, charismatičtější a prostě lepší ve všech ohledech. Jeho balící hlášky nemají chybu. Joey je oproti němu docela jednoduchý a to mi občas vážně lezlo na nervy. Navíc si vybavím mnohem víc holek, které sbalil Barney, než ty které sbalil Joey. Takže Barney je jednoznačně vítěz! |
| El Barto | Bez nadpisu5.2.2010 / 14:40:50 (před 30 týdny) |
Off-line Příspěvků: 180 (Bender) | Ještě před 3 měsíci bych si myslel že Joey je nedostižnej, pak sem ale začal HIMYM sledovat a musel jsem svůj názor přehodnotit, Barney je prostě skvělej. Aj herec je skvělej, čekal bych že když je gay bude se mu heteráka hrát těžko ale zvládá to bravůrně. _________ Editováno: 1x | Naposledy: 5.2.2010 / 15:55:33 |
| Sal3m | Bez nadpisu5.2.2010 / 14:43:48 (před 30 týdny) |
Off-line Příspěvků: 16 (Začátečník) | barney je nejlepší kam se hrabe joey |
| Bretan | Bez nadpisu14.2.2010 / 02:15:30 (před 28 týdny) |
Off-line Příspěvků: 8 (Seriálová lama) | Barney Stinson je absolutní womanizer. Vždy si ví rady se ženskýma a má v rukávu schovaných pár es. Joey se svou hláškou neuspěl úplně u všech žen a tam kde neuspěl se svou hláškou, tam se taky zasekl a nevěděl jak dál. Takže VÍTĚZEM je pro mě Swarley Editováno: 1x | Naposledy: 14.2.2010 / 02:17:05 |
| Crazy-Nut* | Bez nadpisu15.2.2010 / 21:38:21 (před 28 týdny) |
Off-line Příspěvků: 179 (Bender) | Joyeho mám sice ráda, ale Barney mi přirost k srdci neuvěřitelným způsobem, takže je pro mě absolutní vítež ;) _________ |
| Crazy-Nut* | Bez nadpisu15.2.2010 / 21:40:19 (před 28 týdny) |
Off-line Příspěvků: 179 (Bender) | AdiegoA napsal(a):
_________ |
| stepanka | Bez nadpisu16.2.2010 / 18:38:11 (před 28 týdny) |
Off-line Příspěvků: 23 (Junior) | Beze všeho studu řeknu Barney, protože je prostě donchuán, je inteligentní a vtipný, narozdíl od Joeyho... Asi takhle: Barney by mě na své balící hlášky dostal, Joey ne :-D |
| Luteka | Bez nadpisu17.2.2010 / 15:21:37 (před 28 týdny) |
Off-line Příspěvků: 179 (Bender) | Ok, Barney je hodně dobrej ... Ale na Joeyho nemá ... Joey je hrozně roztomilej a to je to, co Barneymu chybí ... A nejvíc miluju Joeyho dlouhý vedení :D:D |
| Grifin | Bez nadpisu18.2.2010 / 18:29:58 (před 28 týdny) |
Off-line Příspěvků: 30 (Seriálová naděje) | Joey, jednoznačně Joey. Editováno: 1x | Naposledy: 18.2.2010 / 18:30:10 |
Přidat příspěvek | Na výpis kategorií | Na výpis témat