Diskuzní fórum

Cesta na SerialZone.cz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

avatar uživatele
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
28. 8. 2012 / 20:33:12 (před 11 roky)
off

Jak jste se dozvěděli o tomhle webu? Podělte se...

Tady je můj příběh: Já jsem byl při stahování titulků k páté řadě Chucka přesměrován sem, a tak jsem si řekl, proč to tady neprozkoumat... a teď jsem redaktor :)

A jsem strašně rád, že tenhle web existuje :)

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 8. 2012 / 21:04:39
avatar uživatele
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
29. 8. 2012 / 16:02:25 (před 11 roky)
on

Díky mému nejoblíbenějšímu seriálu: Stargate SG-1. Na jedné facebookovské stránce měli zrovna odkaz na nějaký článek. Pak jsem sledovala Atlantis, tak jsem se sem chodila dívat na názvy epizod, abych si mohla stáhnout potřebný díl. Líbilo se mi tu, tak jsem se chtěla zaregistrovat, ale nešlo to (předělávání na nový vzhled SZ, kvůli tomu teď nemám trofej Starý kmet, což mě ale opravdu štve!). Teď jsem taky redaktor :) a na to, že mi je teprve 13 (fakt jsem se Fruikovi divila, že mou žádost schválil), jsem tu vcelku známá a řekla bych, že mě lidi mají docela rádi ;)

V této době jsem schopná prosedět tu celý den a psát si s lidmi, které jsem tu poznala, což kupodivu nejsou jenom gaters (SG-fanatici) :D Vážně, díky moc Fruiko, Megawire.. !!

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
avatar uživatele
powercrusher
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
30. 8. 2012 / 15:28:17 (před 11 roky)
off

Já jsem podobně jako Lukas, hledal titulky k AM. První odkaz na gůglu byl sem. Tak jsem to zkusil a od té chvíle nedám na SerialZone.cz dopustit.
Musím říct, díky za všecko! Ani nevíte jak jste mi pomohli. :)

“Dying is for fools, amateurs.”
avatar uživatele
Hruzka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 9. 2012 / 20:48:50 (před 11 roky)
off

Na tenhle web jsem narazila kdysi dávno čirou náhodou (pravděpodobně kvůli nějakým titulkům), ale popravdě řečeno se mi tady v té době ještě skoro vůbec nelíbilo (stará verze - obzvlášť vzhled webu mě vůbec nezaujal), hodně dlouhou dobu mi trvalo než jsem se vůbec zaregistrovala a když už jsem se k tomu konečně odhodlala stejně jsem sem často nezavítala...Někdy v té době jsem taky čím dál víc začínala navštěvovat "rivalský" server Edna(kde se mi teda taky moc nelíbilo ale přišlo mi to jako menší zlo :D), ale poté co se zde spustila nová verze jsem kompletně přešla na SerialZone.cz a nemůžu si stěžovat;).. web využívám skoro každodenně- mezi jednu z prvních věcí kterou otevřu ráno při spuštění prohlížeče patří právě Serialzone a se Serialzone se většinou i loučím před spaním (dále nepočítám nesčetné návštěvy během dne...) Takže díky všem co se nějak podílí na tomhle webu - přes zakladatele atd. až po přispívající uživatele samotné ;)

avatar uživatele
aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
5. 9. 2012 / 18:33:57 (před 11 roky)
off

Já jsem se tu taky zjevila kvůli nějakým titulkům, ale stará verze mě trochu odrazovala :D S příchodem nové jsem tu (asi jako většina z nás) pečená vařená :D První co ráno udělám je, že to tu zkontroluju a pak přes celý den dělám to samé, dokud nejdu spát a od "rána" to samé :D

There are no cows in space.
avatar uživatele
DRAGON
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 9. 2012 / 17:06:46 (před 11 roky)
off

Ja som sa tu dostal keď ma pamäť neklame skrz reklamu na stránke kfilmu.net a najmä preto lebo som hľadal nejakú "databázu" kde by som našiel moje obľúbené seriály a aby som si kontroloval názvy epizód a najmä ich počet. Tak som tu postupne začal chodiť častejšie ako na portál kfilmu.net ktorý neskôr čo sa týka filmov vystriedalo csfd.cz. Tak som prestal chodiť na obidva stránky aj kfilmu.net aj serialzone dokým som nehľadal informácie o nejakom seriály kde ma google presmeroval tu a potom som si spomenul ale veď ja tu mám profil a odvtedy som tu dennodenne keď mám čas. :D

"Did I ever tell you the definition of Insanity? Insanity is doing the exact same f***ing thing over and over and over again, expecting, s**t to change. That is crazy!" Vaas (Far Cry 3)