Diskuzní fórum

Prezývka - Predstavte tú svoju

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

avatar uživatele
Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
19. 12. 2014 / 19:33:52 (před 9 roky)
off

Tak u mně si to moc velké vysvětlení nezaslouží: The Doctor from The TARDIS znamená v angličtině Doktor z TARDIS. Je to moje první a zatím poslední přezdívka úplně všude. Když jsem ji vymýšlel, uvažoval jsem na chvíli o Sherlock651, ale to se mi nelíbilo a pak mě napadlo, že by to mohl být The Doctor, ale to je skoro všude, tak jsem si to upravil na The Doctor from The TARDIS...

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
avatar uživatele
sgjoli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
5. 2. 2015 / 22:09:49 (před 9 roky)
off

Takže jak vzniklo "sgjoli":
To jsme kdysi s kamarády hráli takovou hru na téma StarGate SG1 (Hvězdná brána) a každý v ní zastupoval jednu z postav ze seriálu. Já si vybrala Jolinar z Malkshuru, protože byla taková tajemná, nikdo moc o ní nevěděl, ale přesto byla v seriálu důležitá, protože díky ní se v SGC dozvěděli o Tok'Rech. Kamarádi mi začali zkráceně říkat Joli, což mi vydrželo doteď, i když hru už dávno nehrajeme. Písmena "sg" pak znamenají StarGate. K přezdívce Joli jsem "sg" začala dávat od té doby, co jsem se chtěla s tímto nickem přihlásit na jakousi stránku (už nevím přesně kam) a při registraci to po mně chtělo, aby můj nick měl minimálně 6 znaků. A protože bylo "Joli" moc krátké, udělala jsem z toho "sgjoli" - malými písmeny proto, že dohromady mi to tak přijde lepší a hezčí.
"sgjoli" používám pouze pro přihlašování na různé stránky, jinak v běžné komunikaci jsem pouze Joli. :-)

Kafe, knihy a seriály!
avatar uživatele
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
7. 2. 2015 / 21:31:15 (před 9 roky)
off

Moje přezdívka nemá až tak překvapivý původ, ale co už :D. Pochází (překvapivě) z Top Gearu, ze zpráv 3. dílu 21. série, kdy padla řeč na omezení rychlosti kvůli oxidu dusíku, až se nakonec došlo ke Královně, která ač může vyhlásit válku, tak to nedělá, i když je po večírku a kamarádi ji povzbuzují. Na což Richard řekl "I would love to be a drunk queen.". To spojení "drunk queen" se mi dost zalíbilo, až jsem si ho nakonec jen ze srandy tady nastavila jako nick. Překvapivě mi to tu zůstalo dodnes a moc se mi to líbí :D.

avatar uživatele
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
24. 2. 2015 / 13:01:38 (před 9 roky)
off

Destiny jako osud, -tte jsem si tam přidala, jelikož při registraci na jiné stránce byla Destiny (překvapivě :D) už zabrána.

16/16
1 ... 10111213141516