plakát seriálu

90210: Nová generace

(90210)

Epizoda 4×21 – Láska a předsudky (Bride and Prejudice)
97 %
Pro odškrtnutí/hodnocení epizody se přihlas.

Naomi se s P.J. rozhodují pro rychlou svatbu ve Vegas. Díky tomu si začínají její přátelé myslet, že se do toho žene příliš rychle- I na vzdory tomu se rozhodně Naomi uspořádat malou zásnubní párty u ní doma. P.J. ji chce však překvapit a vezme vše do svých rukou - uspořádá obrovskou snobskou párty na jachtě, což se Naomi nejen, že nelíbí, ale zároveň začíná pochybovat, zda je P.J. ten pravý muž, kterého by si měla vzít.

Dixon opouští město bez toho, aniž by se s Adriannou rozloučil a tak na pomoc přispěchá Austin a nabízí Ad, že se stane jejím manažerem a proslaví ji i bez Dixona.

Annie konečně odhalí své city Calebovi, který nejprve uteče, ale později večer se za Annie vrací a dochází mezi nimi k většímu fyzickému sblížení. Zároveň se ale Caleb obává, že její kamarádka Ivy není stabilní a tak to ohlásí na sociální služby.

Silver neodolá pokušení okamžiku a vyspí se s Liamem. Vzhledem k tomu, že si je ale jistá svými city k Navidovi, požádá Liama, aby to mezi nimi zůstalo jako tajemství.

Hlavní postavy
Ivy Sullivan
Liam Court
Erin Silver
Adrianna Tate-Duncan
Navid Shirazi
Naomi Clark
Vedlejší postavy
Preston Hillingsbrook
Austin Tallridge
Mayer Hawthorne
Frontman kapely
Sociální pracovnice
Režie
Scénář
Informace k epizoděIMDb
Český názevLáska a předsudky
Původní názevBride and Prejudice
Rok natočení2012
Premiéra24. dubna 2012
Česká premiéra28. srpna 2014
Typ epizodyStandardní epizoda
Délka42 minut
Sledovanost premiéry1 110 000 diváků
Autoři profilu epizody