Pro přidávání příspěvků do fóra se musíš přihlásit. Před tím (pokud už nejsi mezi našimi registrovanými uživateli) tě čeká registrace.
| Chucky | Let's Go To The Mal vs. Sandcastles In The Sand7.2.2010 / 22:47:30 (před 4 týdny) |
Off-line Příspěvků: 8 (Seriálová lama) | Jaký hit Robin se vám líbí víc? |
| Trvalý odkaz | [Profil][Poslat zprávu][Citovat][Označit jako nevhodný] |
| Maroon | Bez nadpisu7.2.2010 / 23:47:23 (před 4 týdny) |
Off-line Příspěvků: 269 (Nadčlověk) | Mám radši Let's Go To The Mall, je to taková větší vypalovačka a je víc awesome :D |
| Janulka.ka | Bez nadpisu8.2.2010 / 16:46:51 (před 4 týdny) |
Off-line Příspěvků: 588 (Trochu spammer) | Taky se mí více líbí Let´s Go To The Mall.. byla strašně nečekaná a fakt mě vyšokovala, proto mě tak chytla (už ji sice nemám jako vyzváněcí tón, ale co už :D) Sandcastles už mě rozhodně tolik nebrala, taky proto, že na mě působí jen jako prostředek k natažení příběhu... nevím nevím :) Editováno: 1x | Naposledy: 8.2.2010 / 16:47:13 |
| Sal3m | Bez nadpisu8.2.2010 / 20:52:56 (před 4 týdny) |
Off-line Příspěvků: 13 (Pulec) | tak když jsem slyšel ten první song tak jsem měl pocit že musim do obchodu takže ta první |
| aaime | Bez nadpisu8.2.2010 / 22:51:02 (před 4 týdny) |
Off-line Příspěvků: 412 (Panovník) | Let's go to the mall jednoznačně!!! Druhá už nepůsobila tak nečekaně jako první, tu naivitu klipu jsem už očekávala... tim neříkám, že by to bylo hrozný, naopak... :) bavilo mě to, ale Let's go to the mall prostě vede... hlavně její začátek... Robin stojí u tabule a vedle ní kníratý profesor... :D |
Přidat příspěvek | Na seznam témat