Jak jsem poznal vaši matku - diskuze: Let's Go To The Mal vs. Sandcastles In The Sand

V tématu: 5 příspěvků

Výpis příspěvků

| Na seznam témat

Pro přidávání příspěvků do fóra se musíš přihlásit. Před tím (pokud už nejsi mezi našimi registrovanými uživateli) tě čeká registrace.

ChuckyLet's Go To The Mal vs. Sandcastles In The Sand7.2.2010 / 22:47:30 (před 29 týdny)
Chucky - avatar
Off-line

(Seriálová lama)

Jaký hit Robin se vám líbí víc?
Mě se líbí oba stejně jsou prostě boží a co vy?

Trvalý odkaz[Profil][Poslat zprávu][Citovat][Označit jako nevhodný]
MaroonBez nadpisu7.2.2010 / 23:47:23 (před 29 týdny)
Maroon - avatar
Off-line

(Vládce)

Mám radši Let's Go To The Mall, je to taková větší vypalovačka a je víc awesome :D

Janulka.kaBez nadpisu8.2.2010 / 16:46:51 (před 29 týdny)
Janulka.ka - avatar
Off-line

(Spammer)

Taky se mí více líbí Let´s Go To The Mall.. byla strašně nečekaná a fakt mě vyšokovala, proto mě tak chytla (už ji sice nemám jako vyzváněcí tón, ale co už :D) Sandcastles už mě rozhodně tolik nebrala, taky proto, že na mě působí jen jako prostředek k natažení příběhu... nevím nevím :)

Editováno: 1x | Naposledy: 8.2.2010 / 16:47:13

Sal3mBez nadpisu8.2.2010 / 20:52:56 (před 29 týdny)
Sal3m - avatar
Off-line

(Začátečník)

tak když jsem slyšel ten první song tak jsem měl pocit že musim do obchodu takže ta první

aaimeBez nadpisu8.2.2010 / 22:51:02 (před 29 týdny)
aaime - avatar
Off-line

(Panovník)

Let's go to the mall jednoznačně!!! Druhá už nepůsobila tak nečekaně jako první, tu naivitu klipu jsem už očekávala... tim neříkám, že by to bylo hrozný, naopak... :) bavilo mě to, ale Let's go to the mall prostě vede... hlavně její začátek... Robin stojí u tabule a vedle ní kníratý profesor... :D

Přidat příspěvek | Na seznam témat

© 2007-2010 by Fruiko a tým serialzone.cz | Vygenerováno za: 0.005 sec. (zrovna načteno ) | Cache data z 06:55:40, 04.09.10) | ↑ Nahoru