Když vaří tátá

Když vaří tátá (Když vaří táta) — 1. série
Chceš seriál do oblíbených? Tak se přihlas!
Facebook Twitter E-mail

Víkendové grilování

Martin se živí jako privátní kuchař. Lidé si ho najímají na různé oslavy, svatby a grilovačky. A chce vyzkoušet nové ohňové recepty a kamarádi v rolích pokusných králíčků posoudí, jak se mu povedly.

Ale protože je víkend, měl by začít pořádnou snídaní, se kterou pomůže šikovný Jakub. Kluci a táta si dají vejce z trouby. Martina pak čeká nákup vysoké roštěné. Podívá se rovnou do bourárny, aby si vybral nejlepší kousek. Pro chuť uvaří něco z obřích žampionů. Portobello.

Jako ideální přílohu k masu je bruschetta s chutným dipem z avokádového másla. A nakonec salát Caesar, který doprovodí zlatý hřeb nedělního vaření – rib eye steak. Chlapi si dají maso a cukrářka Iveta upeče ostružinový koláč s jablky, na který se už těší Mates. Táta Martin si libuje, jaký je to krásný pocit, když nemusí všechno vařit sám.
Hlavní postavy
Vedlejší postavy
Režie
Scénář
Kamera

INFORMACE K EPIZODĚ

  • Český název
  • Původní název
  • Číslování
  • Česká premiéra
  • Rok natočení
  • Délka epizody
  • Víkendové grilování (neoficiální název)
  • Víkendové grilování
  • 1. série, 2. epizoda (celkově 2. díl)
  • 23. září 2012
  • 2012
  • 36 minut

NAVIGACE

TOOL BOX

AUTOŘI PROFILU

Syrda
Preacher