S Italem v kuchyni

S Italem v kuchyni (S Italem v kuchyni) — 1. série
Chceš seriál do oblíbených? Tak se přihlas!
Facebook Twitter E-mail

Dýně a zvěřina

Pro pátou epizodu si Emanuele vybral téma dýně a zvěřina a uvařil toto ...

Dolce di mele alla valdostana
Sladká jablka Valdostana voní podzimem a nostalgií. Jablka v něm nepadají daleko od stromů v oblasti Valda Osta v kraji u Mont Blancu. Připomínají českou žemlovku. Ovšem předností italském receptu je jemnější krém s vejcem. Tento moučník vytváří znamenitý kontrapunkt k dezertnímu vínu, čaji nebo kávě.

Coda alla vaccinara
Hovězí oháňka patří k typickému římskému kuchařskému repertoáru. Maso na tuto specialitu je levné a k tomu velmi chutné. S přípravou se sice budete trochu loudat, ale až ochutnáte, nebudete litovat!

Penne alla puttanesca
Penne A La “bordel”.

Trippa alla Fiorentina
Dršťky po Florentinsku.

Hlavní postavy
Režie
Scénář

INFORMACE K EPIZODĚ

  • Český název
  • Původní název
  • Číslování
  • Premiéra
  • Česká premiéra
  • Rok natočení
  • Délka epizody
  • Dýně a zvěřina
  • Dýně a zvěřina
  • 1. série, 5. epizoda (celkově 5. díl)
  • 25. října 2009
  • 25. října 2009
  • 2009
  • 37 minut

NAVIGACE

TOOL BOX

AUTOŘI PROFILU

lukascoolarik
Preacher