Super drbna - diskuze: Znáte knížky??

V tématu: 6 příspěvků

Výpis příspěvků

| Na seznam témat

Pro přidávání příspěvků do fóra se musíš přihlásit. Před tím (pokud už nejsi mezi našimi registrovanými uživateli) tě čeká registrace.

Venda:)Znáte knížky??26.7.2008 / 22:22:08 (před 109 týdny)
Venda:) - avatar
Off-line

(Opravdu velký spammer)

Já ten seriál neznám,ale ze série Gossip Girl jsem přečetla asi 7 knih a bavilo mě to. Trošku jiné než ostatní dívčí románky. Fakt mě to bavilo.

Trvalý odkaz[Profil][Poslat zprávu][Citovat][Označit jako nevhodný]
Pauline GrintBez nadpisu12.9.2009 / 15:04:53 (před 50 týdny)
Pauline Grint - avatar
Off-line

(Seriálová naděje)

Venda:) napsal(a):

Já ten seriál neznám,ale ze série Gossip Girl jsem přečetla asi 7 knih a bavilo mě to. Trošku jiné než ostatní dívčí románky. Fakt mě to bavilo.

O knížkách jsem slyšela, ale zatím jsem je teda nečetla. Prý je tam strašně málo Chuck a chová se zženštile... trošku mě to odrazuje :D

zajic.felixGossip Girl15.9.2009 / 07:49:15 (před 50 týdny)
zajic.felix - avatar
Off-line

(Junior)

Četla jsem Gossip Girl-Protože znám svou cenu a bylo to dobrý, ale nevím, jestli byl seriál lepší nebo ne, to těžko rozlišit:)

Verianoooo!15.9.2009 / 17:54:05 (před 50 týdny)
Veri - avatar
Off-line

(Ale to snad ne)

Já teď čtu poslední díl GG a moc mě to baví. Už jsem přečetla všechny a jsem moc spokojená. Jo máš pravdu, že to je jiné než ty dívčí romány. A Chuck tam je, ale chová se jakoby skoro GAY.. xD Ale kdo ví, v seriálu zase se chová jako naprosté prase perverz, co si chce jen užívat. Tak uznejte.. Mám ten seriál ráda. Už jsem se na něho koukala s titulkama, tak nevím, jak to bude teďka s dabingem.. S kámoškou jsme si dříve hrály, že ona je Serena a já jsem Blair.. Ona byla krásná, zato já jsem měla Nata.. xD Můj názor je: Hrozně mě to baví, a hlavní postavy vystihly dobře.

pupinekBez nadpisu16.9.2009 / 14:49:17 (před 50 týdny)
pupinek - avatar
Off-line

(Seriálový ignorant)

Ahoj, nejprve jsem viděla celý seriál, teď čtu knížky. Se seriálem to nemá sice moc společného-děj je jiný i charakteristika postav je jiná, ale co se seriálu týče, fakt paráda, musím říci, že jsem do něho zblázněná. Doporučuji zkouknout.

ChuckyBez nadpisu7.2.2010 / 22:53:26 (před 29 týdny)
Chucky - avatar
Off-line

(Seriálová lama)

Pauline Grint napsal(a):

O knížkách jsem slyšela, ale zatím jsem je teda nečetla. Prý je tam strašně málo Chuck a chová se zženštile... trošku mě to odrazuje :D

Souhlasím nečetla jsem ,a asik i nepřečtu Chuck se mi líbí takovej jakej je a myslím že knihy by to zkazily...

Přidat příspěvek | Na seznam témat

© 2007-2010 by Fruiko a tým serialzone.cz | Vygenerováno za: 0.006 sec. (zrovna načteno ) | Cache data z 06:05:32, 04.09.10) | ↑ Nahoru