Pro přidávání příspěvků do fóra se musíš přihlásit. Před tím (pokud už nejsi mezi našimi registrovanými uživateli) tě čeká registrace.
| Venda:) | Znáte knížky??26.7.2008 / 22:22:08 (před 109 týdny) |
Off-line Příspěvků: 883 (Opravdu velký spammer) | Já ten seriál neznám,ale ze série Gossip Girl jsem přečetla asi 7 knih a bavilo mě to. Trošku jiné než ostatní dívčí románky. Fakt mě to bavilo. |
| Trvalý odkaz | [Profil][Poslat zprávu][Citovat][Označit jako nevhodný] |
| Pauline Grint | Bez nadpisu12.9.2009 / 15:04:53 (před 50 týdny) |
Off-line Příspěvků: 34 (Seriálová naděje) | Venda:) napsal(a):
|
| zajic.felix | Gossip Girl15.9.2009 / 07:49:15 (před 50 týdny) |
Off-line Příspěvků: 28 (Junior) | Četla jsem Gossip Girl-Protože znám svou cenu a bylo to dobrý, ale nevím, jestli byl seriál lepší nebo ne, to těžko rozlišit:) |
| Veri | anoooo!15.9.2009 / 17:54:05 (před 50 týdny) |
Off-line Příspěvků: 3006 (Ale to snad ne) | Já teď čtu poslední díl GG a moc mě to baví. Už jsem přečetla všechny a jsem moc spokojená. Jo máš pravdu, že to je jiné než ty dívčí romány. A Chuck tam je, ale chová se jakoby skoro GAY.. xD Ale kdo ví, v seriálu zase se chová jako naprosté prase perverz, co si chce jen užívat. Tak uznejte.. Mám ten seriál ráda. Už jsem se na něho koukala s titulkama, tak nevím, jak to bude teďka s dabingem.. S kámoškou jsme si dříve hrály, že ona je Serena a já jsem Blair.. Ona byla krásná, zato já jsem měla Nata.. xD Můj názor je: Hrozně mě to baví, a hlavní postavy vystihly dobře. |
| pupinek | Bez nadpisu16.9.2009 / 14:49:17 (před 50 týdny) |
Off-line Příspěvků: 3 (Seriálový ignorant) | Ahoj, nejprve jsem viděla celý seriál, teď čtu knížky. Se seriálem to nemá sice moc společného-děj je jiný i charakteristika postav je jiná, ale co se seriálu týče, fakt paráda, musím říci, že jsem do něho zblázněná. Doporučuji zkouknout. |
| Chucky | Bez nadpisu7.2.2010 / 22:53:26 (před 29 týdny) |
Off-line Příspěvků: 8 (Seriálová lama) | Pauline Grint napsal(a):
|
Přidat příspěvek | Na seznam témat
) | Cache data z 06:05:32, 04.09.10) | ↑ Nahoru