Pro přidávání příspěvků do fóra se musíš přihlásit. Před tím (pokud už nejsi mezi našimi registrovanými uživateli) tě čeká registrace.
| Mielel | Damon a Elena??30.1.2010 / 14:38:21 (před 30 týdny) |
Off-line Příspěvků: 14 (Pulec) | Taky se vám to líbí jako mě, když se Damon sbližuje s Elenou? Samozřejmě chci aby zůstala se Stefanem ale nemůžu si pomoct, prostě se mi to líbí když ti dva spolu laškujou... na mnoha diskuzích jsem četla že nemají Damona rádi, že je zlý... ale mě se tam líbí a kdyby ho prostě zabili bylo by to fakt škoda... jsem jediná nebo mi ho tam taky nechcete? |
| Trvalý odkaz | [Profil][Poslat zprávu][Citovat][Označit jako nevhodný] |
| Abby | Bez nadpisu30.1.2010 / 19:27:13 (před 30 týdny) |
Off-line Příspěvků: 2841 (Ale to snad ne) | Mielel napsal(a):
|
| cindy | Bez nadpisu30.1.2010 / 19:28:06 (před 30 týdny) |
Off-line Příspěvků: 9 (Seriálová lama) | Damon tomu seriálu dodáva šťavu takže dúfam, že ho nezabijú :) |
| ševča | Bez nadpisu2.3.2010 / 15:06:11 (před 26 týdny) |
Off-line Příspěvků: 76 (Znalec) | Damona určitě nezabijou, je jeden ze tří hlavních postav. Spíš se dá uvažovat nad tím, jestli to s Elenou udrží na úrovni toho jejich přátelského pošťuchování, nebo zajdou dál. |
| Pauline Grint | Bez nadpisu2.3.2010 / 16:05:39 (před 26 týdny) |
Off-line Příspěvků: 34 (Seriálová naděje) | Abych řekla pravda, já fandím právě páru Damon/Elena. Nevím kdy se stal ten převrat :D kdysi jsem měla ráda Stefan/Elena, jenže časem se mi čím dál víc líbilo to zmíněné laškování mezi Damonem a Elenou... a dokonce jsem četla spoiler, že SPOILER » Damon začne k Eleně cítit něco víc a nebude to proto, že by vypadala jako Katherine :) « |
| Mielel | Bez nadpisu9.3.2010 / 20:00:58 (před 25 týdny) |
Off-line Příspěvků: 14 (Pulec) | Pauline Grint napsal(a): jj ten spoiler už jsem si to myslela dříve...protože třeba jak SPOILER » se díval když spala, jak jí hladil po tváři « to nebyl ten krutý Damon, který nemá žádné city |
Přidat příspěvek | Na seznam témat
) | Cache data z 06:16:11, 04.09.10) | ↑ Nahoru