V tématu: 28 příspěvků

Výpis příspěvků

| Na seznam témat

Pro přidávání příspěvků do fóra se musíš přihlásit. Před tím (pokud už nejsi mezi našimi registrovanými uživateli) tě čeká registrace.

xxmartinxxŠestá řada14.5.2009 / 18:00:27 (před 68 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

O šesté řadě - Do konce páté to teda neberu jako spoilery.

Pátá řada skončila a šestá začíná za nějakých osm měsíců. Je to dlouho... a navíc to bude poslední řada.
A konec pětky dějem dost zamotal. Vše to okolo Jakoba vrhá na celý seriál úplně nové světlo a v šestce se bude muset dost vysvětlovat. Má někdo nějakou teorii?

Asi to vypadá na nějaký souboj Jakoba a toho druhého chlapa, co ukradl podobu Locka...
Taky je tady otázka, co způsobí ta bomba. Silně pochybuju, že se opravdu přepíše historii - to by byl podraz pro fanoušky.

Editováno: 1x | Naposledy: 14.5.2009 / 20:19:59

Trvalý odkaz[Profil][Poslat zprávu][Citovat][Označit jako nevhodný]
FruikoBez nadpisu14.5.2009 / 22:00:10 (před 68 týdny)
Fruiko - avatar
Off-line

(Opravdu velký spammer)

Jak už naznačil Miles, tak se všechno stalo, protože se to tak stát mělo. :-) Teď jen nějak vyřešit přesun do přítomnosti, ale bílej záblesk (jakoby od bomby) by to mohl vyřešit.

Jinak Jacob bych řekl už je ze hry. Spíš by mě zajímalo, kteří oni jsou ti zmiňovaní ONI. :-D

xxmartinxxBez nadpisu14.5.2009 / 22:09:21 (před 68 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

Fruiko napsal(a):

Jak už naznačil Miles, tak se všechno stalo, protože se to tak stát mělo. :-) Teď jen nějak vyřešit přesun do přítomnosti, ale bílej záblesk (jakoby od bomby) by to mohl vyřešit.

Jinak Jacob bych řekl už je ze hry. Spíš by mě zajímalo, kteří oni jsou ti zmiňovaní ONI. :-D

Já myslím, že Jacob a ten druhý chlápek jsou jakési dvě síly, které jsou proti sobě. Locke 2 je zlé dvojče, které chce ostrov zničit a Jacob ho naopak ochraňoval. Zabít se navzájem nemohli, ale Locke 2 navedl Bena, aby zabil Jakoba, takže rovnováha je ta tam a řekl bych, že to bude v šestce dělat velký problémy...

Editováno: 2x | Naposledy: 14.5.2009 / 22:11:32

FruikoBez nadpisu14.5.2009 / 22:36:14 (před 68 týdny)
Fruiko - avatar
Off-line

(Opravdu velký spammer)

Neřekl bych že ho chce zničit. Spíš na něm nechce lidi. Tak nějak vyplinulo z toho jejich rozhovoru na začátku.

xxmartinxxBez nadpisu14.5.2009 / 22:42:48 (před 68 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

To "zničit" bylo myěleno metaforicky ;-D. Je mi jasný, že má nějaký trajemnější záměry.
A tím ONI bych si tipnul další vlnu přeživších... proto ho to tolik naštvalo. Já si totiž myslím, že ostrov (Jacob) k sobě ve vlnách přitahuje lidi z paranormálními schopnostmi. (Kteří by třeba mohli zničit sv+t. To by vysvětlilo V. rovnici a opakující se čísla v jejich životech.)

xxmartinxxBez nadpisu3.2.2010 / 19:27:48 (před 30 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

TAk co říkáte? Docela dobrý začátek. Lepší než pětka, horší než čtyřka... Ale vyvíjí se to zajímavě... Už se těším na finále...

MaroonBez nadpisu3.2.2010 / 21:53:38 (před 30 týdny)
Maroon - avatar
Off-line

(Vládce)

Mám z toho takové všelijaké pocity, asi z té dvojí reality, která se tam odehrává. Jsem zvědavej, jak to bude pokračovat. A Monstrum je fakt borec :P

Editováno: 1x | Naposledy: 30.5.2010 / 10:51:24

xxmartinxxBez nadpisu28.5.2010 / 21:00:01 (před 14 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

Tak jak jste se zakončením spokojeni? Skončí takový kult a fórum mlčí... sice v Čechách Lost tak populární nejsou, ale i tak se divím...

MaroonBez nadpisu28.5.2010 / 21:10:27 (před 14 týdny)
Maroon - avatar
Off-line

(Vládce)

Mám z toho trochu rozporuplné pocity, čekal jsem, že se dočkáme více odhalení... Ale i přesto to zakončení beru a myslím, že se s tím v rámci možností poprali dobře.

xxmartinxxBez nadpisu28.5.2010 / 21:17:02 (před 14 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

Maroon napsal(a):

Mám z toho trochu rozporuplné pocity, čekal jsem, že se dočkáme více odhalení... Ale i přesto to zakončení beru a myslím, že se s tím v rámci možností poprali dobře.

Tak Ztraceni neměli být nikdy o odpovědích... nakonec myslím, že tvůrci odpověděli na víc věcí, než měli původně v plánu.

A je pravda, že to nemohli zakončit tak, aby to vyhovovalo všem - to bylo vzhledem k množství motivů nemožný... To, že nakonec to zahráli na emoce je nakonec možná lepší...

BuBBleSBez nadpisu28.5.2010 / 22:08:03 (před 14 týdny)
BuBBleS - avatar
Off-line

(Fanatik)

já s koncem spokojený nejsem. beru to spíše jako zklamání a podraz. natočené to bylo skvěle, dívalo se na to dobře, i u finále jsem se bavil, emotivní to bylo dost. ale prostě mi na tom dost věcí vadí, veškerá logika šla stranou a svým způsobem z toho závěru odsunuli všech předchozích 5 sezón a část událostí z šesté sezóny na druhou kolej. to mi ok nepřijde. mám z toho pocit, že scénáristé vařili z vody a moc to nakonec promyšlené neměli, protože mi v tom chybí jasný ucelený koncept a ani v tom úplném závěru mnoho logiky nevidím. je spousta seriálů, u kterých mi nevadí se na něj dívat znovu a spojovat si různé detaily a věci, tady ale moc náladu na znovushlédnutí nemám, protože závěr seriálu vlastně znamená, že vše předchozí pořádně ani důležité není. nečekal jsem nějaké odpovědi, nechci, aby mi vysvětlili vše, ale chybí mi jakékoli naznačení konceptu. na začátku byl mužem na pozadí, který ví vše Ben, ukázalo se, že neví vůbec nic. Pak se objevil Richard a ten se tvářil že ví vše, opět nevěděl vůbec nic. pak se objevil Jacob, ukázalo se, že neví taky nic a možná něco věděla matka, ale kdo ví :) vadí mi, že Jacobův bratr zde byl jako velký záporák, ale ve finále chtěl jen z ostrova, nic víc, jen mu v tom ostatní bránili, ale proč? ke konci se ještě ukáže, že ani on nic nevěděl, protože uznal, že se mýlil, Jack se mýlil, všichni se spletli, nikdo nic nevěděl a jediné vodítko k pevné kostře nikde. vyvstává zde tedy mnoho řešení a vše mohlo být jakkoli, prostě z prdu kulička a vyložte si to jak chcete... takže po filmařské stránce velmi kvalitní seriál, ale podle mě tady dostala logika sakra na prdel a scénáristé prostě nic nevysvětlili, protože to ani logicky vysvětlit nešlo. patrně to tolik překombinovali, že by se dostali do rozporu s něčím jiným...
no ale ať si na to každý udělá vlastní názor, já jsem sdělil jen svůj :)

xxmartinxxBez nadpisu28.5.2010 / 22:28:50 (před 14 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

BuBBleS napsal(a):

já s koncem spokojený nejsem. beru to spíše jako zklamání a podraz. natočené to bylo skvěle, dívalo se na to dobře, i u finále jsem se bavil, emotivní to bylo dost. ale prostě mi na tom dost věcí vadí, veškerá logika šla stranou a svým způsobem z toho závěru odsunuli všech předchozích 5 sezón a část událostí z šesté sezóny na druhou kolej. to mi ok nepřijde. mám z toho pocit, že scénáristé vařili z vody a moc to nakonec promyšlené neměli, protože mi v tom chybí jasný ucelený koncept a ani v tom úplném závěru mnoho logiky nevidím. je spousta seriálů, u kterých mi nevadí se na něj dívat znovu a spojovat si různé detaily a věci, tady ale moc náladu na znovushlédnutí nemám, protože závěr seriálu vlastně znamená, že vše předchozí pořádně ani důležité není. nečekal jsem nějaké odpovědi, nechci, aby mi vysvětlili vše, ale chybí mi jakékoli naznačení konceptu. na začátku byl mužem na pozadí, který ví vše Ben, ukázalo se, že neví vůbec nic. Pak se objevil Richard a ten se tvářil že ví vše, opět nevěděl vůbec nic. pak se objevil Jacob, ukázalo se, že neví taky nic a možná něco věděla matka, ale kdo ví :) vadí mi, že Jacobův bratr zde byl jako velký záporák, ale ve finále chtěl jen z ostrova, nic víc, jen mu v tom ostatní bránili, ale proč? ke konci se ještě ukáže, že ani on nic nevěděl, protože uznal, že se mýlil, Jack se mýlil, všichni se spletli, nikdo nic nevěděl a jediné vodítko k pevné kostře nikde. vyvstává zde tedy mnoho řešení a vše mohlo být jakkoli, prostě z prdu kulička a vyložte si to jak chcete... takže po filmařské stránce velmi kvalitní seriál, ale podle mě tady dostala logika sakra na prdel a scénáristé prostě nic nevysvětlili, protože to ani logicky vysvětlit nešlo. patrně to tolik překombinovali, že by se dostali do rozporu s něčím jiným...
no ale ať si na to každý udělá vlastní názor, já jsem sdělil jen svůj :)

No jasně. Ten tvůj nízor dává smysl a jde to pochopit, pokud jsi někdy čekal nějaké odpovědi nebo vysvětlení. Já je nečekal, tak mi to moc nevadí. Mě šlo vždycky spíš o hrdiny a jak se s těmi záhadami vypořádají, než o záhady a jejich rozuzlení.

A proč to popírá pět sezón, vždyť jediné, co bylo "popřeno" je alternativní lynie... ?

johnytopinkaBez nadpisu29.5.2010 / 09:06:59 (před 13 týdny)
johnytopinka - avatar
Off-line

(Seriálová lama)

xxmartinxx napsal(a):

No jasně. Ten tvůj nízor dává smysl a jde to pochopit, pokud jsi někdy čekal nějaké odpovědi nebo vysvětlení. Já je nečekal, tak mi to moc nevadí. Mě šlo vždycky spíš o hrdiny a jak se s těmi záhadami vypořádají, než o záhady a jejich rozuzlení.

A proč to popírá pět sezón, vždyť jediné, co bylo "popřeno" je alternativní lynie... ?

tomuhle říkám zaslepený fanoušek.

xxmartinxxBez nadpisu29.5.2010 / 11:39:54 (před 13 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

johnytopinka napsal(a):

tomuhle říkám zaslepený fanoušek.

Jasně, abys měl rád jakýkoli seriál, musíš být tak trochu zaslepený. I když teda kdyby šli k čertu, tak bych zaslepeným fanouškem být přestal. Přestal sem Koukat na Heroes, Prison Break, House, 24 a to byly všechno seriály, které jsem měl ze začátku rád skoro stejně jako Ztraceni.
Losti mi ale nedali důvod přestat být zaslepeným fanouškem, tak jsem jím zůstal až do konce... Rozhodně, kdyby mě přestali bavit, bych na ně nekoukal jen ze setrvačnosti. Na to existuje až moc další zábavy.

Editováno: 1x | Naposledy: 29.5.2010 / 11:41:55

johnytopinkaBez nadpisu29.5.2010 / 13:39:04 (před 13 týdny)
johnytopinka - avatar
Off-line

(Seriálová lama)

xxmartinxx napsal(a):

Jasně, abys měl rád jakýkoli seriál, musíš být tak trochu zaslepený. I když teda kdyby šli k čertu, tak bych zaslepeným fanouškem být přestal. Přestal sem Koukat na Heroes, Prison Break, House, 24 a to byly všechno seriály, které jsem měl ze začátku rád skoro stejně jako Ztraceni.
Losti mi ale nedali důvod přestat být zaslepeným fanouškem, tak jsem jím zůstal až do konce... Rozhodně, kdyby mě přestali bavit, bych na ně nekoukal jen ze setrvačnosti. Na to existuje až moc další zábavy.

Mě Lost přestal bavit po 10 dílech, mnohem raději mam Chucka nebo House (ale jenom proto, že bojkotuju ty dramatický díly)

BuBBleSBez nadpisu30.5.2010 / 02:42:09 (před 13 týdny)
BuBBleS - avatar
Off-line

(Fanatik)

xxmartinxx napsal(a):

nečekal jsem nějaké zásadní odpovědi. vše podstatné jsem napsal. čekal jsem alespoň naznačení správného směru, důvodu všeho. nic takového zde ale není, vše může být jakkoli. kouř může být hodný i zlý, nevíme nic. veškeré události na ostrově ztrácí smysl, protože nevíme, proč se tak dělo, všichni dělali něco, ani nevěděli co.
a když ti šlo o hrdiny, co ses dozvěděl o hrdinech? jack zemřel, ok. ale co bylo s desmondem? u toho byla velká love story s penny, o tom ale nevíme nic, zůstal na ostrově (jen s poznámkou, že ho z toho ostrovu dostanou, super). co bylo s kate, co bylo se sawyerem. dostali se vůbec z ostrova? autoři prostě naservírovali závěr, který se dá vyložit jakkoli, je nejednoznačný a jednoznačně působí jen to jakési finále, kdy se všichni setkají, ale to je v porovnání s celým seriálem naprosto nedůležité. chybí zde něco, díky čemu by vše do sebe zapadlo, kde by předchozí události na ostrově dávaly smysl, ale jaksi smysl nedávají...

xxmartinxxBez nadpisu30.5.2010 / 11:35:21 (před 13 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

BuBBleS napsal(a):

nečekal jsem nějaké zásadní odpovědi. vše podstatné jsem napsal. čekal jsem alespoň naznačení správného směru, důvodu všeho. nic takového zde ale není, vše může být jakkoli. kouř může být hodný i zlý, nevíme nic. veškeré události na ostrově ztrácí smysl, protože nevíme, proč se tak dělo, všichni dělali něco, ani nevěděli co.
a když ti šlo o hrdiny, co ses dozvěděl o hrdinech? jack zemřel, ok. ale co bylo s desmondem? u toho byla velká love story s penny, o tom ale nevíme nic, zůstal na ostrově (jen s poznámkou, že ho z toho ostrovu dostanou, super). co bylo s kate, co bylo se sawyerem. dostali se vůbec z ostrova? autoři prostě naservírovali závěr, který se dá vyložit jakkoli, je nejednoznačný a jednoznačně působí jen to jakési finále, kdy se všichni setkají, ale to je v porovnání s celým seriálem naprosto nedůležité. chybí zde něco, díky čemu by vše do sebe zapadlo, kde by předchozí události na ostrově dávaly smysl, ale jaksi smysl nedávají...

Jako já vím, jaks to myslel, ale já holt žádné odpovědi nechctěl, nepotřeboval a teď mi nechybí. Ztraceni nikdy nebyly o odpovědích. Vždycky byli o tom, že jsou lidi postaveni před bizarní a nevysvětlitelné jevy. A nešlo o to, hledat odpovědi, ale přežít. Takže informace kdo přežil a ne, je jediná relevantní odpověď k finále. A nebyli by to Losti, aby poskytli jednoznačné odpovědi. Víme, že Lock a JAck jsou mrtví, že osazenstvo letadla dostalo šanci přežít, že Hurley a Ben zůstali na ostrově a nějakou dobu tam úspěšně byli...

Chápu, že tě to finále naštvalo, naštvalo hodně lidí, ale me teda osobně vyhovuje. Ne úplně, protože to ani udělat nešlo, ale vyhovuje...

MartinBez nadpisu4.6.2010 / 16:41:47 (před 13 týdny)
Martin - avatar
Off-line

(Všeználek)

Celou dobu to vypadalo, že to mají scénáristé výborně vymyšlené a ono ejhle. Strašný konec. SPOILER » To jste vážně někdo pochopil, o čem ten seriál teda byl? Od kdy jsou mrtví? Od začátku, od tý bomby? Byli v tý alternativní realitě mrtví celou dobu nebo co? «Neschopnost scénáristů se hezky schovává pod slůvka - že nedávají odpovědi, ale v šestý řade odpovídali v každým díle skoro na všechno ;) A většinou neskutečně pitomě, naprosto si protiřečili skoro v každém novém díle. snad nejhorší řada. Kdyby to skončilo po pětce, bylo by to snad lepší.

Prosím, vysvětlete mi to někdo :)

Editováno: 1x | Naposledy: 4.6.2010 / 16:42:11

xxmartinxxBez nadpisu4.6.2010 / 17:17:38 (před 13 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

Martin napsal(a):

Celou dobu to vypadalo, že to mají scénáristé výborně vymyšlené a ono ejhle. Strašný konec. SPOILER » To jste vážně někdo pochopil, o čem ten seriál teda byl? Od kdy jsou mrtví? Od začátku, od tý bomby? Byli v tý alternativní realitě mrtví celou dobu nebo co? «Neschopnost scénáristů se hezky schovává pod slůvka - že nedávají odpovědi, ale v šestý řade odpovídali v každým díle skoro na všechno ;) A většinou neskutečně pitomě, naprosto si protiřečili skoro v každém novém díle. snad nejhorší řada. Kdyby to skončilo po pětce, bylo by to snad lepší.

Prosím, vysvětlete mi to někdo :)

Pochopitelné na 100% to být nemá, ovšem něco naznačeno je.
- SPOILER » Nebylo řečeno, kdy zemřeli. Někteří zemřeli na ostrově (Daniel, Sayd, Jack) jiní se zachránili a zemřeli přirozenou smrtí (nebo smrtí nesouvicející s dějem) - (Kate, Richard, Miles.) Ben a Hugo zůstali na ostrově, který střežili (to je jasně naznačeno jejich chováním).
-Stačí hledat - odpovědí je víc, než se zdá.
Každopádně lynie na ostrově se děje. Alternativní se také děje, ale jen v mysli hrdinů a až o mnoho let později.
-Alternativní lynye má fungovat očistec či co, prostě aby se všichni sešli. Není řečeno proč - Týká se to už náboženství a to důvody nepotřebuje ;-D.
-Alternativní lynie nemá zřejmě s bombou nic společného.
«

Editováno: 1x | Naposledy: 4.6.2010 / 17:18:29

MartinBez nadpisu6.6.2010 / 21:29:58 (před 12 týdny)
Martin - avatar
Off-line

(Všeználek)

xxmartinxx napsal(a):

Pochopitelné na 100% to být nemá, ovšem něco naznačeno je.
- SPOILER » Nebylo řečeno, kdy zemřeli. Někteří zemřeli na ostrově (Daniel, Sayd, Jack) jiní se zachránili a zemřeli přirozenou smrtí (nebo smrtí nesouvicející s dějem) - (Kate, Richard, Miles.) Ben a Hugo zůstali na ostrově, který střežili (to je jasně naznačeno jejich chováním).
-Stačí hledat - odpovědí je víc, než se zdá.
Každopádně lynie na ostrově se děje. Alternativní se také děje, ale jen v mysli hrdinů a až o mnoho let později.
-Alternativní lynye má fungovat očistec či co, prostě aby se všichni sešli. Není řečeno proč - Týká se to už náboženství a to důvody nepotřebuje ;-D.
-Alternativní lynie nemá zřejmě s bombou nic společného.
«

Jj, díky:) Něco jsem vyčet na lost.cz, ale čekal jsem teda něco pořádnějšího, když je to naplánované tolik let dopředu. SPOILER » Třeba teda moc nechápu, proč v tom kostele byli jen někteří. « I když otázek je mnohem víc, což je na jednu stranu dobře, ale na druhou stranu mě to po 6sezónách dost naštvalo.

xxmartinxxBez nadpisu6.6.2010 / 21:42:01 (před 12 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

Martin napsal(a):

Jj, díky:) Něco jsem vyčet na lost.cz, ale čekal jsem teda něco pořádnějšího, když je to naplánované tolik let dopředu. SPOILER » Třeba teda moc nechápu, proč v tom kostele byli jen někteří. « I když otázek je mnohem víc, což je na jednu stranu dobře, ale na druhou stranu mě to po 6sezónách dost naštvalo.

To je jednoduché. někteří herci si bohužel řekli strašně přemrštěné částky. SPOILER » Pan Eko chtěl za pár minut třikrát větší plat, než mu bylo ochotno dát studio... «

BuBBleSBez nadpisu6.6.2010 / 22:15:56 (před 12 týdny)
BuBBleS - avatar
Off-line

(Fanatik)

http://futuretom.wordpress.com/2010/05/25/an-open-letter-to-anyone-who-thought-the-end-of-lost-was-awesome/

podle mě zcela perfektní názor na závěr seriálu :)

MartinBez nadpisu6.6.2010 / 22:47:28 (před 12 týdny)
Martin - avatar
Off-line

(Všeználek)

xxmartinxx napsal(a):

To je jednoduché. někteří herci si bohužel řekli strašně přemrštěné částky. SPOILER » Pan Eko chtěl za pár minut třikrát větší plat, než mu bylo ochotno dát studio... «

SPOILER » Tam nebyli ani ti, kteří se v průběhu šesté řady ukázali (někteří) «

xxmartinxxBez nadpisu7.6.2010 / 00:17:39 (před 12 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

Martin napsal(a):

SPOILER » Tam nebyli ani ti, kteří se v průběhu šesté řady ukázali (někteří) «

No jo... bu´d je to opomenutí nebo hlubší záměr, co já vím, Losti nebyli úplně uzavřeni...

xxmartinxxBez nadpisu7.6.2010 / 00:22:38 (před 12 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

BuBBleS napsal(a):

http://futuretom.wordpress.com/2010/05/25/an-open-letter-to-anyone-who-thought-the-end-of-lost-was-awesome/

podle mě zcela perfektní názor na závěr seriálu :)

Je to všechno pravda, ale I am OK with it. Samozřejmě, že to něměli promyšleno od začátku, samozřejmě, že pár nápadů nebylo dotaženo a samozřejmě, že finále muselo spoustu lidí zklamat - ale, proboha, je to jenom seriál! Nikdo nemohl čekat, že Lost v závěrečném dílu odhalí smysl života!

BuBBleSBez nadpisu7.6.2010 / 23:34:14 (před 12 týdny)
BuBBleS - avatar
Off-line

(Fanatik)

on snad někdo chtěl odhalit smysl života? :)

xxmartinxxBez nadpisu7.6.2010 / 23:40:49 (před 12 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

BuBBleS napsal(a):

on snad někdo chtěl odhalit smysl života? :)

No někteří zklamaní diváci jako by ho čekali ;-D

AleeeBez nadpisu11.6.2010 / 09:19:36 (před 12 týdny)
Aleee - avatar
Off-line

(Seriálová naděje)

xxmartinxx napsal(a):

No někteří zklamaní diváci jako by ho čekali ;-D

Já třeba čekala objasnění nějakou fyzikální teorií :-) Konec ve stylu SPOILER » "všichni se jednou sejdem na onom světě, bude to krása, budem se smát a objímat a plakat... to mě fakt až pobavilo" «

Přidat příspěvek | Na seznam témat

© 2007-2010 by Fruiko a tým serialzone.cz | Vygenerováno za: 0.173 sec. (zrovna načteno ) | Cache data z 05:39:28, 04.09.10) | ↑ Nahoru