V tématu: 8 příspěvků

Výpis příspěvků

| Na seznam témat

Pro přidávání příspěvků do fóra se musíš přihlásit. Před tím (pokud už nejsi mezi našimi registrovanými uživateli) tě čeká registrace.

xxmartinxxŠestá řada14.5.2009 / 18:00:27 (před 43 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

O šesté řadě - Do konce páté to teda neberu jako spoilery.

Pátá řada skončila a šestá začíná za nějakých osm měsíců. Je to dlouho... a navíc to bude poslední řada.
A konec pětky dějem dost zamotal. Vše to okolo Jakoba vrhá na celý seriál úplně nové světlo a v šestce se bude muset dost vysvětlovat. Má někdo nějakou teorii?

Asi to vypadá na nějaký souboj Jakoba a toho druhého chlapa, co ukradl podobu Locka...
Taky je tady otázka, co způsobí ta bomba. Silně pochybuju, že se opravdu přepíše historii - to by byl podraz pro fanoušky.

Editováno: 1x | Naposledy: 14.5.2009 / 20:19:59

Trvalý odkaz[Profil][Poslat zprávu][Citovat][Označit jako nevhodný]
FruikoBez nadpisu14.5.2009 / 22:00:10 (před 43 týdny)
Fruiko - avatar
Off-line

(Opravdu velký spammer)

Jak už naznačil Miles, tak se všechno stalo, protože se to tak stát mělo. :-) Teď jen nějak vyřešit přesun do přítomnosti, ale bílej záblesk (jakoby od bomby) by to mohl vyřešit.

Jinak Jacob bych řekl už je ze hry. Spíš by mě zajímalo, kteří oni jsou ti zmiňovaní ONI. :-D

xxmartinxxBez nadpisu14.5.2009 / 22:09:21 (před 43 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

Fruiko napsal(a):

Jak už naznačil Miles, tak se všechno stalo, protože se to tak stát mělo. :-) Teď jen nějak vyřešit přesun do přítomnosti, ale bílej záblesk (jakoby od bomby) by to mohl vyřešit.

Jinak Jacob bych řekl už je ze hry. Spíš by mě zajímalo, kteří oni jsou ti zmiňovaní ONI. :-D

Já myslím, že Jacob a ten druhý chlápek jsou jakési dvě síly, které jsou proti sobě. Locke 2 je zlé dvojče, které chce ostrov zničit a Jacob ho naopak ochraňoval. Zabít se navzájem nemohli, ale Locke 2 navedl Bena, aby zabil Jakoba, takže rovnováha je ta tam a řekl bych, že to bude v šestce dělat velký problémy...

Editováno: 2x | Naposledy: 14.5.2009 / 22:11:32

FruikoBez nadpisu14.5.2009 / 22:36:14 (před 43 týdny)
Fruiko - avatar
Off-line

(Opravdu velký spammer)

Neřekl bych že ho chce zničit. Spíš na něm nechce lidi. Tak nějak vyplinulo z toho jejich rozhovoru na začátku.

xxmartinxxBez nadpisu14.5.2009 / 22:42:48 (před 43 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

To "zničit" bylo myěleno metaforicky ;-D. Je mi jasný, že má nějaký trajemnější záměry.
A tím ONI bych si tipnul další vlnu přeživších... proto ho to tolik naštvalo. Já si totiž myslím, že ostrov (Jacob) k sobě ve vlnách přitahuje lidi z paranormálními schopnostmi. (Kteří by třeba mohli zničit sv+t. To by vysvětlilo V. rovnici a opakující se čísla v jejich životech.)

xxmartinxxBez nadpisu3.2.2010 / 19:27:48 (před 5 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

TAk co říkáte? Docela dobrý začátek. Lepší než pětka, horší než čtyřka... Ale vyvíjí se to zajímavě... Už se těším na finále...

MaroonBez nadpisu3.2.2010 / 21:53:38 (před 5 týdny)
Maroon - avatar
Právě je on-line

(Nadčlověk)

Mám z toho takové rozporuplné pocity, asi z té dvojí reality, která se tam odehrává. Jsem zvědavej, jak to bude pokračovat. A Monstrum je fakt borec :P

xxmartinxxBez nadpisu3.2.2010 / 22:07:57 (před 5 týdny)
xxmartinxx - avatar
Off-line

(Závislák)

Maroon napsal(a):

Mám z toho takové rozporuplné pocity, asi z té dvojí reality, která se tam odehrává. Jsem zvědavej, jak to bude pokračovat. A Monstrum je fakt borec :P

To každopádně. oni to odhalí s takovou samozřejmostí, přitom jsme na odpověď, kdo je Jackův otec, co je černý kouč, co je Locke čekali tak dlouho!

Přidat příspěvek | Na seznam témat

© 2007-2009 by Fruiko a tým serialzone.cz | XHTML | CSS | Design by Needweb | Vygenerováno za 0,095 sec. (PHP: 58% SQL: 42%) | ↑ Nahoru