Pro přidávání příspěvků do fóra se musíš přihlásit. Před tím (pokud už nejsi mezi našimi registrovanými uživateli) tě čeká registrace.
| xxmartinxx | Šestá řada14.5.2009 / 18:00:27 (před 43 týdny) |
Off-line Příspěvků: 1662 (Závislák) | O šesté řadě - Do konce páté to teda neberu jako spoilery. Editováno: 1x | Naposledy: 14.5.2009 / 20:19:59 |
| Trvalý odkaz | [Profil][Poslat zprávu][Citovat][Označit jako nevhodný] |
| Fruiko | Bez nadpisu14.5.2009 / 22:00:10 (před 43 týdny) |
Off-line Příspěvků: 868 (Opravdu velký spammer) | Jak už naznačil Miles, tak se všechno stalo, protože se to tak stát mělo. :-) Teď jen nějak vyřešit přesun do přítomnosti, ale bílej záblesk (jakoby od bomby) by to mohl vyřešit. |
| xxmartinxx | Bez nadpisu14.5.2009 / 22:09:21 (před 43 týdny) |
Off-line Příspěvků: 1662 (Závislák) | Fruiko napsal(a): Já myslím, že Jacob a ten druhý chlápek jsou jakési dvě síly, které jsou proti sobě. Locke 2 je zlé dvojče, které chce ostrov zničit a Jacob ho naopak ochraňoval. Zabít se navzájem nemohli, ale Locke 2 navedl Bena, aby zabil Jakoba, takže rovnováha je ta tam a řekl bych, že to bude v šestce dělat velký problémy... Editováno: 2x | Naposledy: 14.5.2009 / 22:11:32 |
| Fruiko | Bez nadpisu14.5.2009 / 22:36:14 (před 43 týdny) |
Off-line Příspěvků: 868 (Opravdu velký spammer) | Neřekl bych že ho chce zničit. Spíš na něm nechce lidi. Tak nějak vyplinulo z toho jejich rozhovoru na začátku. |
| xxmartinxx | Bez nadpisu14.5.2009 / 22:42:48 (před 43 týdny) |
Off-line Příspěvků: 1662 (Závislák) | To "zničit" bylo myěleno metaforicky ;-D. Je mi jasný, že má nějaký trajemnější záměry. |
| xxmartinxx | Bez nadpisu3.2.2010 / 19:27:48 (před 5 týdny) |
Off-line Příspěvků: 1662 (Závislák) | TAk co říkáte? Docela dobrý začátek. Lepší než pětka, horší než čtyřka... Ale vyvíjí se to zajímavě... Už se těším na finále... |
| Maroon | Bez nadpisu3.2.2010 / 21:53:38 (před 5 týdny) |
Právě je on-line Příspěvků: 269 (Nadčlověk) | Mám z toho takové rozporuplné pocity, asi z té dvojí reality, která se tam odehrává. Jsem zvědavej, jak to bude pokračovat. A Monstrum je fakt borec :P |
| xxmartinxx | Bez nadpisu3.2.2010 / 22:07:57 (před 5 týdny) |
Off-line Příspěvků: 1662 (Závislák) | Maroon napsal(a): To každopádně. oni to odhalí s takovou samozřejmostí, přitom jsme na odpověď, kdo je Jackův otec, co je černý kouč, co je Locke čekali tak dlouho! |
Přidat příspěvek | Na seznam témat