avatar uživatele

brunchbypj

off
JménoPJ
Věk
BydlištěPraha
Twitter@spatnarealita
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky brunchbypj
plakát
Sex ve městě
27. července 2016
další názory k seriálu

Ženská bible

"Jsem z toho byl celkem zklamanej." řekl přítel, když konečně viděl mnou tak opěvovaný seriál.
Ono to totiž není pro každého. Musí do toho člověk 1. dospět a být "ten typ".
Mám kamarádku, co bydlí na vesnici, má trvalý a naštěstí spokojený vztah s jedním mužem a rozhodně jiné starosti než jsou móda a vztahy.
Já jsem zase její pravý opak. Módní průmysl (kterým je tento seriál tak krásně proložený) je pro mě fascinující a vztahy jsou delikatesou k dobrému vínu.
Měla jsem období, kdy se všechny vztahy začaly komplikovat a byl tu sex ve městě, který mi dal (věřte nevěřte) ne sice úplně odpovědi, ale cestu. Ty situace, co tam řeší jsou nejen reálné, ale skutečně potkávají všechny. Kolikrát jsem se v tom seriálu našla? Nesčetněkrát. Proto si myslím, že by tomu měla dát každá šanci. Možná na to nejste a to je v pořádku, ale pokud se v tom najdete. Vítejte v klubu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Prolhané krásky
27. července 2016
další názory k seriálu

Kdy to přestane?

Nechci začít hned negativně. Tento seriál jsem začala sledovat někdy v roce 2012, mám ho spojený s příjemným létem a s večery, kdy u mě byla kamarádka a my se děsily toho, co na nás za rohem vybafne, protože ten seriál měl svoje děsivé chvilky. (A nebo je to tím, že nám bylo 15 let?) Každopádně vydržela jsem. Za 4 roky jsem došla k sérii (s většíma pauzama od toho seriálu), kdy najednou by mělo být všechno vyřešeno. A co dál? Konec? Kdepak. Oni přijdou s další sérií. A to už je dámy a pánové přehnanost. Dejte těm holkám voraz. Víte čím si prošly, všichni to víme, tak proč je nenechat žít svůj život dál bez dalších dramat.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %
plakát
American Horror Story
27. července 2016
další názory k seriálu

Od romantiky k tvrdé zvrácenosti

Kdo by si nezamiloval první sérii a Tatea? Na odstartování celého seriálu snad to nejlepší, co mohlo být. A neznám ve svém okolí nikoho, komu by se to nelíbilo.
Ovšem pak přijde první záchvěv. Druhá série už není až tak nic pěkného pro mladé teenagerky. Romantika jde do pozadí úplně a začínají tu být víc děsivý, krvavý a jiný zvrácenosti. Ovšem stále to mělo kouzlo, stále to mělo spád a člověk hltal epizodu za epizodou.
Co skutečně zatřáslo s publikem byla třetí série. Čarodějky jako by byly krok zpátky. Bylo to více ubrečené drama z holčičího kolektivu než to, čím nás tvůrci rozmazlovali doposud.
Čtvrtá série začala být opět tím, v co jsme doufali.
A pak rána. Pátá série. Jen málo zůstalo z původních herců na které jsme byli doposud zvyklí. Pro mě to bylo, jako by začal nový seriál. A stejně jsem ho milovala. Nebylo to to moje starý AHS. Byla tam Lady Gaga a dva sexy šílenci. Bylo tam víc sexu, hodně krve. Příběh geniální, kdy do poslední chvíle netušíte a když si chcete dělat předčasné závěry, nikdy se netrefíte do toho pravého konce. Jedním dechem, chvíli bez dechu. AHS je opět po menším úpadku zpátky.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %