Alexiss21

off
JménoAlexiss21
Věk38 let (Štír)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Alexiss21
plakát
Viceprezident(ka)
24. září 2012
další názory k seriálu

Hmm...otravné

To je jediné čo ma napadá, pri tomto seriály. Neviem, nechcem ho priamo zatracovať, videla som horšie. Pre mna je to však priemer a najmä...ja som ho asi nepochopila. Neviem, čím to je, pretože seriály z politického prostredia som už videla a brala som ich v pohode, ale toto. Neviem, možno som nie stará. Po pravde, chcela som to vidieť najmä kvôli Anne Chlumsky, za čo som bola rada, ale nevydržala som ani tie obligátne 3 diely čo si dávam. Proste sa to nedalo. Verím, že je to podobné naozaj v tom senáte a že to tam tak chodí, ale tento štýl seriálu ma vôbec nezaujal, dokonca otravoval. Hej, tak by sa to dalo nazvať...otravné. Či už ide o hlavnú predstaviteľku, cez jej štáb a aj problémy okolo toho.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
40 %
plakát
Vzpomínky
15. června 2012
další názory k seriálu

Hmm

dá sa povedať, že podľa opisu a pilotu seriál naozaj potenciál mal. Žena čo si pamätá všetko, sa dalo naozaj využiť. Zaujimavé, kus iné ako tie kriminálne seriály. No v istých chvíľkach sa to príliš opakuje. Nechcem úplne zavádzať, preto si ten seriál dopozerám dokonca a vtedy to poriadne ohodnotím. Môžem však povedať, že vzhliadnuť sa to oplatí aspon kúsok.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Nouzové přistání
15. června 2012
další názory k seriálu

Betty White kraľule

Zoberte 3 typické ženy z Holywoodu, ktoré sa točia okolo umeleckého priemyslu. Každá je svojská: Joy: Britka s typickým humorom a v obľube si dá vínko. Melanie: žena, ktorá je pozitývna a všetko rieši. Dalo by sa pri nej trochu povedať, že je typická žienka v domácnosti. Victoria: bývalá hviezda soap opery, ktorá sa neustále snaží preraziť a byť ešte väčšia hviezda. Presunte ich do Clevelandu na predmestie a pridajte k ním skoro 90 ročnú Betty White a uštipačný humor k nej. Dostanete zmes žien, pri ktorých vám nič nechýba a ak by, tak gues stars (ktorých je požehnanie: napr. Jennifer Love Hewitt, Shean Hayes a iný) to nahradia :) Tento seriál patrí k pre mna k jedným z tých best a aj po 3 sérii nestratil vôbec svoje čaro. Niekedy bývajú trochu nudnejšie scény, to je pravda,ale oveľa viac sa objavujú tie vtipné a často krát sa dá vybuchnúť a neviete sa zastaviť :D

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Pan Am
15. června 2012
další názory k seriálu

Retro

Mám pocit, že každý nový rok vždy výjde nejaký retro seriál. Niektoré sú lepšie, niektoré horšie.
Tento však naisto patril k tým lepším. A tvorcom úprimne neodpustím, že ho zrušili. Dobrí herci, nový neopozeraní herci. (Jedine Ricci, Goran Visnic) Našla som si novú obľúbenkynu (Karine Vanasse).
Stále si proste myslím, že seriál príliš skoro zrušili. Mal väčší potenciál ako mu dali možnosť. Zaujimavý pohľad na ten vek, prostredie, dobre vybrané postavy. Prepojenie s históriou (JFK, Tito, Andy Warhol) bolo úplne plynulé a uveriteľné. Trochu tej špionáže, ktorá sa takto veruže robila. Ak si to chce niekto pozriet, vrele odporúčam, ani jeden diel nie je nudný, vždy zaujimaví

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Ranč U Zelené sedmy
15. června 2012
další názory k seriálu

Ranč u Zelené sedmy

Rodinka čo sa rozhodne presťahovať z mesta a paneláku na vidiek do domčeku a stanú sa niečo ako "farmármi" (okrem iného). Keď ten seriál šiel v telke, žrala som ho. Pripomínalo mi to kus vždy leto na dedine. Veľmi dobré niektoré hlášky, babička svetová a s nadhľadom, mamička snažiaca sa žiť Bio. Otec pohodák. Dcéra Eliška, ktorá je sem tam dosť blbá :p A dvaja chalani, ktorí boli strašne zlatý. Vtedy tomu by som dala naisto minimálne 90%. Teraz je to už iné (aj vekom aj inými seriálmi ovplyvnená). Popravde ak by to dávali a náhodou na to narazím, tak isto si to pozriem :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
60 %