avatar uživatele

Atenecka

off
JménoVlasta
Věk34 let (Blíženci)
BydlištěV Praze
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Atenecka
plakát
Zasranej svět
3. října 2020
další názory k seriálu

Vskutku originální

Alex Lawtherovi hraje Jamese naprosto neuvěřitelně. V podstatě jsem mu to celé věřila. Klobouk dolů, je to vynikající herec, nebo mu byla postava napsána přímo na tělo... V seriálu sledujeme životní cestu dvou mladých lidí, kteří zoufale potřebují psychologa. Oba jsou tak strašně "pokažení". Seriál je velmi temný, moc humoru tam není...

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
50 %
plakát
Příchuť lásky
27. listopadu 2018
další názory k seriálu

Překvapení

V životě by mě nenapadlo, že se budu dívat na Tureckou telenovelu a ještě se mi bude líbit .-) Ona to není ve skutečnosti pravá telenovela. Příchuť lásky je romantický seriál s kriminální zápletkou (ta se ukáže až asi tak ve třetině) a s úžasným humorem. Většina seriálu je velmi odlehčená, ale některé scény jsou dost smutné.

Celý seriál je v takovém "zdrženlivějším" duchu. Místo líbání na sebe významně civí a hraje k tomu hudba, ale nepůsobí to tak divně, jak když to píši.

Herecké obsazení je skvělé a všichni umí hrát. Celý děj se kromě ústředního páru ještě točí okolo cca 6tiletého Bulůtka (ano ty jména jsou hrozná) a ten je rozkošnost sama. Jeho představitel doopravdy umí hrát - ať už brečí, nebo se směje nebo je s Nazli (hlavní hrdinka) tak vždy je přirozený a působí, že nic nehraje. A ač mi většinou děti v seriálech lezou na nervy, tak Bulůtka jsem si zamilovala.

No prostě Příchuť lásky je pro mne vyloženě překvapením a jedním z oblíbených seriálů. Je to ten typ seriálu, který nemůžu dostat z hlavy a strašně se těším na každou epizodu .-)

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Dům na kopci
6. listopadu 2018
další názory k seriálu

Překvapení

Na The haunting of Hill house sem byla navnaděná, že je to výborný hororový seriál atd.

Po shlédnutí všech částí v jednom dni, musím říci, že se mi až tak nelíbilo. Zápletka byla v podstatě stejná jako v American horror stories série 1.

Osobně si myslím, že to bylo moc rozvláčné (stačilo by tomu tak 5 hodinových dílů). Nicméně Dům byl nádherný - dokonalá kulisa. Strašidelnou atmosféru také úspěšně budovali, jen těch strašidelných momentů bylo tak 5 za 10 dílů.

V seriálu je několik časových linií. A to já dvakrát nemusím... Nicméně když už tam jsou, měli je udělat pořádně. Kniha byla psaná v roce 1959 a scénáristi se neobtěžovali s promyšlením. Jedna linie je v současnosti (sourozenci jsou cca 30-35 letí). V druhé linii jsou sourozenci od 5-12 let staří, takže to musí být kolem roku 1995, nicméně vypadá to tam jak v roce 1980 (šaty, účesy, elektronika atd.) a hospodyně zažila rodinu která tam žila a ukazuje fotky z roku cca 1910-1930 a té hospodyni je tak 50 let... Celá rodina samozřejmě umřela najednou (a duch má šaty z roku +- 1920). Což by tak odpovídalo roku 1959 (že by je hospodyně mohla znát jako mladá holka) - kdy byla napsaná kniha... Takže tenhle zmatek v čase mi ten seriál kompletně zkazil...

A na konci nebylo vše uspokojivě vysvětleno... Nicméně seriál není ztráta času a v žánru to patří k lepším dílům, ale zázrak to není...

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
Carnivale
13. října 2016
další názory k seriálu

Nesplněné očekávání

Seriály z produkce HBO mám ráda, ale Carnivale je výjimka co potvrzuje pravidlo. Carnivale má temnou atmosféru, má lásku, chtíč, zlobu, naději i beznaděj. Jen mu něco schází, možná trošku humoru možná trocha racionality.

Z celého seriálu jsem si nezamilovala ani jednu postavu (a to si normálně hned oblíbím zloduchy). Jediné světlé chvilky seriálu pro mě obstarala Rita Sue a její "lajdáky" a vůbec její nádherné tělo.

Strašně mi vadilo, že herci byli špinaví, na bohoslužbu si i nejchudší obyvatelé vzali svoje nejlepší oblečení, pokud měli jen jedny šaty, tak se aspoň umyli, ale v seriálu ne. Kolikrát Ben nasedal do auta a jel něco zařídit a tváře černé jak kominík.

Podle recenzí to měl být super seriál, ale pro mě to byl naprosto nudný, chaotický a bizardní zážitek.

Nemůžu jinak, než dát 30 % a to jen kvůli Ritě Sue a její (mrtvé) dceři.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
30 %
plakát
Lovci z aukcí
18. srpna 2016
další názory k seriálu

Super

Miluji všechny ekonomicky založené show. Na Auction Hunters je skvělé, že si chlapci počítají až zisk z prodaného předmětu (na rozdíl od Války skladů). Princip seriálu je jednoduchý, chlapci cestují po USA a kupují opuštěné skladovací jednotky, v niž můžou najít poklad nebo také harampádí. Nalezené věci vyzkoušejí a pak prodají. Mají prostě práci snů .-)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Prokletí ostrova Oak
15. dubna 2015
další názory k seriálu

Velmi zajímavý reality dokument

Co pak se asi na Oak islandu skrývá? Velký poklad nebo nic? Seriál je velmi pěkně natočen, žádná roztřesená kamera, jak to občas u reality seriálů bývá, díly jsou skoro všechny velmi napínavé a nevlečou se. Prostě dobrý seriál o ohromné záhadě.-)

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Ženatý se závazky
8. května 2008
další názory k seriálu

Užasné!

Každý díl jsem viděla nejméne 6x a když jde v TV tak se na to znova dívám. Nejstárnoucí klasika:-)

36 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
64 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
plakát
Věřte, nevěřte
8. května 2008
další názory k seriálu

Super

Jednou jsme s kámoškou na to koukaly v noci, a pak jsme se bály jít na záchod:-) A ten chlápek jak to moderuje! no prostě LUXUS

13 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Smallville
8. května 2008
další názory k seriálu

Moje srdcovka

Štve mně že Clárk vždy vyhraje, jeho hovory s rodičema. Nemám ráda Lanu. Chybí tam snad už jen růžový kryptonit (schválně co by s Clarkem dělal:-) CHloe je přechytralá... atd. Ale jinak NEJLEPŠÍ SERIÁL!

9 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
36 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
plakát
Sběratelé kostí
8. května 2008
další názory k seriálu

Dobrý

Nemůžu si zvyknout na to že Boonovi nevadí světlo a žvejká hamburgra:-) Nejlepší je díl s filmařema v lese

6 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 16 lidí
90 %
1/2
12