avatar uživatele

Sh'Dynasty

off
JménoBarbora
Věk26 let — narozeniny slaví za 143 dní (Panna)
Bydliště
Twitter@B_Pineapple
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/barborkachuck
Poznámka
Názory uživatelky Sh'Dynasty
plakát
Scrubs: Doktůrci
7. ledna 2013
další názory k seriálu

What has 2 thumbs....

Predovsetkym musim srdecne podakovat serialzone za clanok o Scrubs. Ten ma nastartoval, a povedala som si, vsetci ho len chvalia, musim to skusit. A uz po prvej epizode som bola tak uchvatena, ze som celych osem serii zhltla za 3 tyzdne.
JDho predstavy, to v ziadnom inom seriali asi nenajdete, a to je prave jedna z veci, pre ktore je Scrubs taky vynimocny.
Doktor Cox, co dodat. JDho mentor, ktory ho stale odstrkuje od seba. No nakoniec, ked priznal, co si o nom mysli, ma dokonca rozplakalo.
Dr. Jan Itor :D Dalsia nenahraditelna postava. Uz od prvej casti s penny som si ho oblubila. Hovorila som si, tolko serii, urcite mu dojdu napady na zneprijemnovanie JDho zivota, no on bol kazdu seriu lepsi a lepsi.
A dalsie postavy ako Turks, depresivny Ted, Todd the highfive man, Kelso-nikoho nema rad, Jordan-taka bitch, ze ju kazdy musi mat rad, su nenahraditelnou zlozkou Scrubs.
O tom strasnom faili meno deviata seria, sa ani nejdem vyjadrovat. Jedina epizoda, co stala za to, bola 9x09, kde bol JD, Elliot a dokonca aj Jordan.
Co dodat, ak ste niekedy uvazovali o Scrubs, nevahajte a pustite sa do toho. Hooch is CRAZY :D

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Upíří deníky
6. června 2012
další názory k seriálu

Pre mna proste nie

Dlho, dlho som odolavala tomuto serialu pretoze som si myslela, ze je to uplna hovadina. Nakoniec som som sa rozhodla si to pozriet, pretoze nadprirodzene veci milujem. Nejako som presla prvu seriu, ale v druhej sa mi potvrdilo, ze mam pravdu. Proti upirom nemam nic, ale ked v kazdej jednej epizode sa o nich niekto dozvie, a v kazdej niekto zomrie, prestane vas to bavit. A na nejake lovestory tiez nie som, takze vztahy medzi Elenou a bratmi-0 bodov. Aj napriek tomuto, davam serialu 30%, pretoze prva seria ako tak este usla.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 15 lidí
30 %
plakát
Teorie velkého třesku
2. dubna 2012
další názory k seriálu

Smart is the new sexi

K serialu som sa dostala vdaka bratovi. A velmi mu za to dakujem, pretoze je to jeden z najlepsich sitcomov. Sheldon a jeho nezrozumitelna rec a chapanie, Leonard so svojou slabostou pre Penny a uzasna dvojica Howard a Raj bohato stacia na to, aby ste si serial oblubili uz po prvej epizode. A k tomu nezabudajme aj na nechapavu Penny. Tento serial milujem aj preto, lebo som tak trosku nerd a geek, takze chlapcom celkom rozumiem. Nakoniec dodam asi len to, ze ak tento serial niekto este nevidel, je nacase si ho pozriet. A pozerajte po anglicky, vtedy su hlasky najlepsie.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Lovci duchů
1. dubna 2012
další názory k seriálu

Jednoducho Supernatural

Na tento serial som si brusila zuby uz davno, avsak az minuly rok som si nan nasla cas. A som velmi rada, ze som ho objavila. Zo zaciatku tu v podstate nebola skoro ziadna dejova linia, takze keby som preskocila nejaku epizodu, nic mimoriadne by mi nechybalo. Ale potom, ako prisiel Cass, ma to este viac uchvatilo, pretoze milujem nielen demonske ale aj anjelske zalezitosti. Serie az tak hodnotit nebudem, kazda bola niecim zaujimava, ale 6. seria bola podla mna najhorsia. Kazdy tyzden sa neviem dockat na dalsiu cast tejto /siedmej/ serie. Zapletka s leviatanmi sa mi velmi paci. Uz sa tesim na finale. Je to moj najoblubenejsi serial.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Agentura Jasno
5. června 2011
další názory k seriálu

I heard it both ways

Je to moj najoblubenejsi serial. Zacala som ho pozerat asi tak pred mesiacom a som z neho uplne vedla. Je uzasny. Niektori hovoria ze ked sa dal Shawn dokopy s Juliet, tak serial touto seriou konci. Ja s nimi nesuhlasim. Uz od 11. dielu 5. serie mozme vidiet ako autori tento vztah sice rozvijaju, ale velmi pomaly. Dufam ze agentura jasno vydrzi este aspon 2 plnohodnotne a uzasne serie ako doteraz.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %