Moty

off
JménoDan
Věk33 let — narozeniny slaví za 10 měsíců (Ryby)
BydlištěPilsen
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Moty
plakát
Pronásledovaná
14. října 2012
další názory k seriálu

Velká Británie boduje :)

Musím říct, že seriál mě docela překvapil, je to sice trochu jako Jason Bourne v ženském podání, ale proč ne. Melissa George ztvárňuje agentku s tajemnou minulostí, která se snaží zjistit, kdo a proč ji málem zabil velice dobře. Docela si mi líbí ta temná a studená atmosféra Anglie. Sice se občas při některých scénách nudím, nemuseli by to tolik natahovat, ale co BBC to tak zvolila. Po seriálech z doktorského prostředí a po upírech a čarodějích sálajících z každého kouta je to příjemné změna. A docela jsem rád, že zvolili formu seriálu a ne filmu na dvě hodiny, protože v seriálu se postava může rozvíjet a překvapit.

Pokud máte rádi akční filmy či seriály, tak doporučuji podívat se na tento seriál. Sice není dobré hodnotit po dvou dílech, ale mě se celkem zalíbil způsob natáčení. Vřele doporučuji zkusit. :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
666 Park Avenue
5. října 2012
další názory k seriálu

Uvidíme, ale zatím to vypadá slibně.

Zkusím hodnotit hned po pilotu. Čekal jsem, viděl jsem a byl jsem příjemně překvapen. Ano na seriál jsem se těšil kvůli Rachael Taylor, přiznávám je to jedna z mých oblíbených hereček, ale příjemně mně překvapili všichni herci. Ať už se jedná o film nebo seriál mám rád tajuplnost a myslím, že 666 Park Avenue nám připraví ještě dost tajemných a temných věcí. Terry O´Quinn se do role „ďábelského“ majitele domu skvěle hodí, jeho pohledy jsou opravdu až záhadně děsivé. Uvidíme, jak se bude děj vyvíjet dál, ale já jsem byl po pilotu velice spokojen. Doufejme, že opět neukončí předčasně další seriál. :)

64 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
73 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
80 %
plakát
Co bude dnes k večeři
13. září 2012
další názory k seriálu

Hrozný moderátor

Můj názor je ten, že sice asi dobře vaří a dalo by se to podle něho uvařit a bylo by to i poživatelné, ale co nemůžu překousnout je jak pan moderátor mluví, jeho mluva se rovná náctiletým několik let zpět. Možná se to někomu líbí, jak pořád říká, že je to "bomba a pecka" nebo to jeho "a ještě tam šoupneme zakysačku". Jako omluvte můj názor, ale takto by nikdo v televizi mluvit neměl. Prostě děsný.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
0 %
plakát
Základka
5. září 2012
další názory k seriálu

No nevím ..

No tak davám tomu ještě šanci, ale jak dlouho nevím. Zatím jsem ocenil, že ve druhém díle věděli, že Klaus pochází z Milče, to jsem fakt ocenil, když jsem z tohoto kraje :). Nevím jestli to utáhnou herci ... Ale tak pokud si chcete vzpomenout na učitele co jste tak "milovali" na základce. Tak to zkuste a hned nehudrujte po prvním dílu. Prostě podle mě je to jen na názoru jedinců. :)

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
50 %
plakát
Helena
5. září 2012
další názory k seriálu

A šance je rázem pryč..

Ano, koukal jsem a někdy to i pobavilo ... neříkám, že jsem viděl každý díl, ale koukal jsem na to. No, ale teď po prázdninové pauze, kdy vyměnili herce (ano chápu, že Martha Issová byla těhotná, tak jí vyměnili, dobře to beru. Ale proč vyměnili i toho malého kluka, na tomhle je vidět, že to moc přehrává a nejde mu to..) Tak sice mě to za srdce moc nechytilo ani předtím, ale po změně obsazení Nova ztrácí dalšího diváka.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
10 %
plakát
Kriminálka New York
27. srpna 2012
další názory k seriálu

Není kriminálka, jako kriminálka...

Poprvé, když z Miami přišli do NY, tak jsem si říkal, sakra to je, ale tmavě natočená kriminálka podle Miami. Ale když jsem zhlédl několik dílů úplně mě odrovnala. Hodně velkým plus bylo, že v kriminálce hodně ukazují pitvy ano to se mi líbí, protože miluju horory a tohle se mi moc zamlouvalo. I když nova reprízovala v odpoledních hodinách díval jsem se, ale moc se mi nelíbilo, že "zohavená" těla rozkostičkovávali, aby náhodou nebylo nic vidět a nebyl nikdo pohoršen...Prostě je to asi nejlepší kriminálka, ano samozřejmě jsem si to myslel o Las Vegas, ale ta byla první. Miami mi zase tak moc k srdci nepřirostla, ale koukat se dalo, ale NY sem si moc líbí a ještě to doplňuje super hudba.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Ordinace v růžové zahradě 2
22. srpna 2012
další názory k seriálu

No nevím ..

No, no...Jako zdá se mi, že scénárista nemá fantazii a jen vybírá z amerických seriálů... Myslím, že asi takhle: Ano začneme na gynekologii, no tak to už nefrčí, tak vezmeme chirurgii v Americe to má už několik řad, tak na to vsadíme. Tak dál co tam dáme...ano plastiku, té není nikdy dost. Pak taky ten House byl dobrej, tak tam dáme taky něco z něj. Ale zase od Chirurgů se odtrhla za gynekologie v Americe, tak jí tam necháme. Pka tam dáme ještě něco z těch velkejch seriálů, ano každý s každým. Osobně pro mě tohle není, to se raději budu dívat na opakování nějakého jiného seriálů do zblbnutí, ale toto mě neoslovilo. A když se to nelíbí ani mojí babičce, tak to je co říct.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
0 %
plakát
Babicovy dobroty
20. srpna 2012
další názory k seriálu

Babica..

Tak nevím, kde ho Nova vyhrabala, ale koukal jsem se náhodou asi 3x a to ještě né na celý díl...Rodiče 3x podle něho uvařili a nedalo se to jít, tak takhle fakt ne. Neoslovil.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
10 %
plakát
Teletubbies
20. srpna 2012
další názory k seriálu

Bože, proč?

Kdo tohle vymyslel nemohl být při smyslech. Chudáci děti.

11 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
0 %
plakát
Strážci vesmíru
20. srpna 2012
další názory k seriálu

mladá léta

Pořád mě překvapuje na co jsem koukal jako malej špunt. Ale Strážce vesmíru jsem měl rád, každej chtěl mít ty jejich oblečky. Já myslim, že to teď neoceníme, ani mladí, protože teď je tolik seriálů, že nějací strážci jdou stranou, ale když jsme byli v mladém věku, tak jsem je hltali, protože tady tolik takových seriálů nebylo.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
50 %
1/2
12