avatar uživatele

aquanka

off
JménoLucie
Věk29 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky aquanka
plakát
Legion
20. července 2018
další názory k seriálu

Nečekaný objev

Ze začátku jsem byla zmatená. Líbilo se mi, že se příběh odehrával v různých časových osách. Jenže to bylo strašně matoucí až jsem si začala říkat "Dokoukám další epizodu a končím..." Nakonec jsem sledovala díl za dílem. Věřte nebo ne, ale bylo to zajímavější a daleko promyšlenější než se zprvu zdálo.
Jak se první série blížila ke konci bylo jasné, že je v seriálu mnohem víc, než byste si mysleli.Jakmile totiž zapadly všechny dílky do sebe ještě dlouho jste nad tím přemýšleli a snažili se přijít na to jak Vám to ze začátku mohlo uniknout.
Vzhledem k úspěchu první řady, nebyl důvod váhat koukat na další. Musím říct, že jsem nelitovala. Svým způsobem byla další série stejně zajímavá. Člověk nemůže jinak, než si Legion oblíbit. Koneckonců málokdy narazíte na opravdu působivý seriál z kterého se vám zatočí hlava.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Soul Fire Rising
16. září 2012
další názory k seriálu

Nebe vs Peklo

Démoni zrovna krásy nepobrali občas je to i celkem krveprolití ale jinak je to krásný příběh. Válka mezi okřídlenci a démony. Rozhodně doporučuji, pěkně to dokáže zkrátit dlouhou chvíli.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Sherlock
4. září 2012
další názory k seriálu

Detektivka k nezaplacení

Je to opravdu skvělý detektivní seriál s úžasnými hláškami. Jediná škoda je, že není v sérii víc dílů ale i tak si člověk vychutná báječnou atmosféru Londýna a brilantního Sherlocka s talentem si všechny znepřátelit svými poznámkami o nich.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Vzpomínky
29. srpna 2012
další názory k seriálu

Každý seriál není hit

Musím přiznat ač nerada, že tenhle seriál za moc nestojí má opravdu skvělé téma. Jenže ne vždy se podaří natočit skvělý seriál. Dívala jsem se jen na 1. díl a pěkně jsem se u toho nudila. Vzpomínky hlavní hrdinky byly asi to nejzajímavější i když popravdě řečeno nebyly nic extra.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
40 %
plakát
Vlčí mládě
23. srpna 2012
další názory k seriálu

Další fantasy horor??

Tenhle seriál mi doporučila kamarádka, když mi bylo řečeno, že je to o vlkodlacích tak jsem čekala něco na způsob TVD. K mému překvapení se Teen Wolf po hororové stránce zdaleka TVD nepodobá -Abych byla upřímná to jsem si myslela jen na začátku. Občas se tu objeví opravdu děsivé scénky. Na druhovou stranu se to vždy vykompenzuje humorem. Což mě těší. Navíc tu hraje výraznou roli škola. Takže i když máte nadpřirozené schopnosti neznamená to, že se vyhnete tomu být po škole např. za to, že mluvíte při vyučování. Navíc tu najdete zakázanou lásku mezi vlkodlakem a dívkou, která patří do rodiny co loví vlkodlaky. Teen Wolf je plný akce, napětí, vtipů, hrůzy... Tenhle seriál by se, ale rozhodně neobešel bez skvělých hlášek. Osobně myslím, že každému kdo je fanda do fantasy se Teen wolf bude líbit ;)

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Dexter
21. srpna 2012
další názory k seriálu

DEXTER

Už dřív mě tento seriál nějak přitahoval a potom co jsem ho zkoukla celý uvědomila jsem si, že je to hlavně díky Dexterovi. Ať situace vypadá sebe víc beznadějná on z toho vždy nějak dokáže vybruslit. Je to sice psychopat co se rád o něčem dohaduje se svým podvědomím, ale na druhou stranu mu nezáleží jen na sobě tak jako se zdálo ze začátku. Svým způsobem má rád nevlastní sestru, kterou upřednostnil před vlastním bratrem. Navíc dělá vše co může aby byl nejlepším tátou svému synovi. Pro, kterého chce jen to nejlepší.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Mstitel Cape
4. července 2012
další názory k seriálu

Kvalita seriálu

Ze začátku to byl takový nic moc seriál - neuměl upoutat. Ke konci se o něco polepšil. Škoda, že ho zrušili zrovna, když se mi začal líbit. Na druhou stranu mi konec seriálu nepřipadal tak otevřený jako u jiných seriálů - což je dobře.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Tajemství kruhu
21. června 2012
další názory k seriálu

Od světla k temnotě

První díl byl skutečně kouzelný. Postupem času další díly nabíraly čím dál větší spád do temna a do problémů se vztahy. Jediné co bych seriálu asi, tak nejvíc vytkla je fakt, že NENÍ a NEBUDE pokračování! Ten konec byl totiž neuzavřený což zvědavce jako jsem já poněkud vytočilo. Jediná věc, která se v seriálu uzavřela byl "otec" všech těch mladých čarodějů s temnou magií.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Merlin
15. června 2012
další názory k seriálu

Merlin

Tohle je seriál, který dokáže pobavit a zároveň navodit temnou atmosféru. Merlin se jako kouzelník stává s každou sérií čím dál tím víc moudřejší. Což je pochopitelné, když vezmeme do úvahy kolikrát zachraňoval Albion a Artuše, který mu život rozhodně neulehčuje. Merlin se s Artušem v každém dalším díle o něco víc sbližuje. Momentálně jsou nejlepší přátelé (4. série)- tohle by ani jeden z nich nepřiznal. Artuš má Merlina za drzého hlupáka a Merlin Artuše za arogantního člověka co se ani sám nedokáže obléct. Postupem času se, ale Artuš mění a to nejen v opasku. Artuš s Merlinem jsou nepostradatelná dvojka co dokáže pobavit snad každého. Nesmíme zapomenout ani na krásnou Katie, která hraje nejdůležitější hlavní ženskou roli a to Morganu. Morgana se v seriálu jako postava změnila ze všech nejvíc. Ze začátku byla "hodná", tvrdohlavá později vystrašená - zjistila, že je čarodějka. Momentálně jí zžírá nenávist. Ne jednou se pokusila získat trůn násilím - to se jí vymstilo.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Upíří deníky
12. června 2012
další názory k seriálu

Začátky bývají nejhorší, pak ale překvapí..

Ze začátku se mi zdál seriál, tak trochu nic moc. Hlavně mi vadilo násilí, které v seriálu panuje. Než jsem se nadála. Přirostly mi hlavní postavy k srdci. Hlavně Damon a jeho hlášky nebo výrazy obličeje. Postupně jsem si zvykla i na spoustu krve a "násilí" bez kterého si snad tento seriál už ani nedokážu představit. Trochu mi vadí, že je ve třetí sérii Elena vůči Stefanovi a Damonovi nerozhodná. Na druhou stranu bylo skvělé sledovat jak se Elena s Damonem sbližuje. Stejně tak jako Stefana bez emocí. Musím uznat fakt, že jakmile člověk k seriálu přivykne zdá se mu jeden jeho díl jako ani ne 5 minut a jakmile je konec, touží po pokračování.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %