avatar uživatele

Domi94

off
JménoDominika
Věk29 let
Bydliště
Twitter@DomajsC
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Domi94
plakát
Orphan Black
16. srpna 2014
další názory k seriálu

Clone club

Seriál o klonech, kteří se snaží zjistit proč a odkud se tu vlastně vzali, řeší své osobní problémy a snaží se přežít. Seriál odlehčují zábavné scény (musím podotknout, že hlášky Heleny a Alison opravdu stojí za to :D) a každou chvilku přibývají nové klony a záhady.
Ovšem teď z hereckého hlediska. Výkon Tatiany Maslany je neuvěřitelný! Někdy ani nemohu uvěřit, že všechny klony hraje ta samá herečka. A vidět, jak se natáčela „Clone dance party“, bylo hodně zajímavý :D
Za mě 100% :)

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Policejní bažanti
16. srpna 2014
další názory k seriálu

Rookies

Seriál, který přibližuje policejní prostředí a hlavně samotné začátky policistů. Ukazuje nám, že nikdy není nic takové, jaké se zdá, všechna naučená teorie se musí převést do praxe a většina uznání od starších policistů se musí zasloužit. Nechybí zde ani romantická „dramata“, díly jsou vtipné a některé případy celkem zajímavé.
Z hereckého obsazení se mi hodně zamlouvá Missy Peregrym a její postava Andy, která coby perfekcionistka nechce zklamat, poté sarkastická Gail a zbrklý Dove.
Za mě 90% :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Skladiště 13
9. července 2013
další názory k seriálu

Warehouse 13

K tomuto seriálu jsem se dostala minulé prázdniny a nemůžu říct nic jiného, než že mě to chytlo. Bezvadný seriál plný nadpřirozených věcí, který pobaví.
Myka, Pete, Claudia a Artie, postavy, které se při hledání artefaktů skvěle doplňují a přirostou vám k srdci.
Pro mě osobně je Skladiště asi lepší než Eureka.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Buffy, přemožitelka upírů
26. srpna 2012
další názory k seriálu

Scooby gang

Buffy jsem si oblíbila hned od první série a nadšení mi vydrželo až do samotného konce seriálu. Upírům nakopávající zadek a školou povinná přemožitelka Buffy, čarodějka Willow, neodolatelný upír Angel a spousta jiných postav, které postupem přibývají a neustále se vyvíjí. Co se děje týká, tak mi moc neseděla záležitost s Iniciativou. Naopak nejvíce se mi líbil muzikálový díl.
Joss Whedon je prostě jednička :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Castle na zabití
21. března 2012
další názory k seriálu

My life would suck without Castle

Castle není obyčejná kriminálka, jako ty, které jsem vídávala do teď. Tady se pojí svět detektivů a jak říkal Esposito svět "bohatých" :). Seriál stále nabírá děj a náležitý spád. Každá postava je zde něčím výjimečná a má svůj děj. Snad od počátků vyvíjející se napětí mezi Caskett, postupně se odhalující tajemství spojené s vraždou Beckettiny matky a jiných případů, Castlovy narážky, vtipné scény. Myslím, že to mluví za vše. Do seriálu patří především také skvělé herecké obsazení. Doufám, že Andrew Marlowe tento seriál udrží ještě nějakou tu dobu na scéně. :)
Za mě jasných sto procent.

73 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 15 lidí
100 %