avatar uživatele

missB

off
JménoBarborka
Věk33 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky missB
plakát
Hemlock Grove
3. května 2015
další názory k seriálu

...and dream about something nice

Tak nějak všeobecně mě baví mysteriozní seriály a Hemlock Grove navíc oplývá rozdílnými názory, což většinou znamená, že seriál bude holt něčím "divnej" a nesedí každému. HG je divnej, podle mě fakt hodně a to je to, co mě na něm baví nejvíc. Celý pohled na stokrát omílané téma upírů a vlkodlaků je jiný, tajemnější a živočišnější. Když se upír krmí nečekejte dva umazané tesáčky a sexy pramínek krve v koutku :)

Seriál podává příběhy relativně pomalu a neúplně, ale rozhodně to podle mě dějové lince neškodí. Spíš naopak. První dvě série jsem absolutně zhltla a vzhledem k tomu jaký WTF bylo ve finále druhé řady se fakt moc těším na třetí. Navíc pokud přidám absolutně skvělého Billa Skarsgarda a perfektní postavu Olivie s překrásnou a totálně charismatickou Famke Janssen...musím dát sto a doufat, že třetí série to neohrozí :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Generation Kill
8. dubna 2013
další názory k seriálu

Get some!

Jsem holka, nikdy jsem si nehrála s vojáčkama a nikdy mě válečná tématika moc nebavila. Ani do tohohle seriálu se mi moc nechtělo a nakonec mě přesvědčily dvě věci - jednak to, že je to seriál z produkce HBO a druhak (trochu holčičkovsky trapně) fakt, že tam hraje Skarsgard.

Přeskočím pár týdnů a moje skóre je takové, že na Generation kill koukám potřetí. Velkou roli hraje to, že jsem byla fakt dlouho nemocná a měla dost času, ale...

Poprvé jsem totiž byla řádně zmatená, neměla jsem tušení, jak jdou po sobě hodnosti, kdo tam komu velí, navíc je docela náročný se mezi všema chlapama vyznat. Když už jsem je začala poznávat, tak si oholili knírky nebo tak něco. Navíc všechny ty zkratky a specifický slang... Takže když jsem dokoukala poslední díl, měla jsem pocit, že mi toho hrozně moc uniklo a nedalo mi to za pár dní si to pustila znovu. A ono fakt! To, že na to teď s přítelem koukám potřetí a stále se bavím, je asi nejpřesvědčivější co můžu říct.

Autentičnost, o kterou se postarali reální vojáci hrající v seriálu i sami sebe, vynikající humor, "správná" vulgárnost, výborné herecké výkony (Ray Person je prostě boží) a hlavně - tenhle seriál má hodně co říct.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Famílie
17. ledna 2013
další názory k seriálu

Každý máme problémy...

Já nejsem moc velká fanynka "vztahových seriálů", ale Parenthood je velká výjimka. Pokud někoho první díly úplně nezaujmou (což nebyl můj případ), rozhodně by měl vydržet, protože čím delší je příběh a čím víc známe hlavní postavy, tím je to lepší.

Spousta hlavních postav zajistí, že se nebudete nudit, protože většinou platí, že v každé epizodě je hlavní zápletka zaměřená na jiného člena rodiny a jeho proplouvání životem. Navíc postavy jsou výborně charakterově vystižené a každý si najde svého oblíbence (nejednoho).

Teď končí 4.řada a musím říct, že pro mě byla nejlepší ze všech. Bravermanovi jsou skvělá rodina, která drží při sobě, ale každý má svůj život a svoje trápení.

Pokud někdo ještě váhá - jděte do toho, stojí to za to :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Buffy, přemožitelka upírů
6. února 2012
další názory k seriálu

Srdcovka

Tady není třeba dlouhých komentářů :)
Zařadila bych to do jedné kategorie s Charmed. Prostě první seriály, kvůli kterým jsem pospíchala ze školy domů. I navzdory tomu, že teď už mi nepřijdou tak fascinující jako onehdá jim s vrcholnou nostalgií dávám plný počet :)

Navíc Spike a Drusilla jsou podlě mě vůbec nejlepší upíří pár, na jaký jsem v seriálech narazila. Ten vtip, jiskra mezi nima, nepředvídatelnost...Dru a její panenky, Spikův humor :)
...a taky ta úžasná muzikálová epizoda!

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
92 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %