avatar uživatele

jituuus.ka

off
JménoJitka
Věk31 let
BydlištěNeratovice
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky jituuus.ka
plakát
Cena za lidskost
23. března 2013
další názory k seriálu

Radši ne ...

Musím říct, že jsem samozřejmě sledovala UK verzi. Přeci jenom začít koukat na dva roky po originálu vydaný remake mi přišlo hloupé... A jsem moc ráda, že jsem tak udělala. Rozhodně všem, kdo váhají, jakou verzi začít sledovat, doporučuji verzi britskou.

K US verzi. Viděla jsem asi pět dílů, ale herecké výkony jsou mizerné a jejich vzhled taky. (Nechápu jak mohli najít někoho stejně hnusnýho jako Edward.) Taky mě moc mrzí, že postavy mají superschopnosti - upíří supersíla a rychlost. To odlišuje UK verzi od ostatních nadpřirozených filmů. Hodně mě překvapilo, že je to ÚPLNĚ to samé, jako UK verze (až na to, že tam mají lepší herce, kteří opravdu sedí do svých rolí a umí hrát). Také jeden díl britského seriálu, vydá za tři americké a v tomto případě kanadské díly.

Snad jediný důvod, proč sledovat, je zjistit, jak se seriál bude odlišovat od britského Being Human...jenom si nejsem jistá, jestli to zjistím.

Dobře, teď jsem viděla 6. díl a chtěla jsem snížit hodnocení (ale už tak je dost nízko), protože upíři jdou vidět na kameře? Co dál, mají i vlastní odraz v zrcadle? Bože ...

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
30 %
plakát
Misfits: Zmetci
21. prosince 2011
další názory k seriálu

O schopnostech bez schopností

Když jsem začala sledovat seriál Misfits, hned si mě získal. První série i druhá byly zkrátka geniální. U jednoho dílu se smíchy popadáte za břicho a v zápětí u druhého dílu se strachy díváte skrz prsty. Nápad se schopnostmi, které de facto prohlubují lidské nejsilnější vlastnosti nebo přání je originální. Neustálé zabíjení "probation workers" je prostě už k smíchu a ty schopnosti, krása. =) Hlavně Nathan než přijde na to, co je jeho schopnost. Po skončení druhé séria a oznámení odchodu Nathana, jsem se obávala, co se stane se seriálem. A obávala jsem se oprávněně. Nahrazení Rudym, který je trapný, odporný, odpudivý, nesympatický a především nevtipný, je velká tragedie. Co je to s prodejem schopností? Vůbec jsem nepochopila, jak k tomu došlo a ty schopnosti, co si koupily...trapnější na skladě asi nebyly. Za celou sérii je každý použil maximálně dvakrát a to je možná i moc. Celá třetí série byla katastrofa. Koukala jsem na ní spíš už z nostalgie. Teď si říkám, jestli to má vůbec cenu sledovat sérii čtvrtou, když v ní nebude Nathan, ani Alisha a Simon. Curtis a Kelly mi úpřímně moc k srdci nepřirostli a Rudy, no škoda slov.

Proto hodnocení 60% (100% za první a druhou sérii a i za nultý díl k sérii třetí, 20% za třetí sérii). Ale chtělo by se mi dát za tu katastrofickou sérii míň...

76 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
59 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 17 lidí
60 %