avatar uživatele

vejdelkova.jana

off
JménoJana Vejdělková
Věk25 let (Býk)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky vejdelkova.jana
plakát
Babicovy dobroty
13. července 2012
další názory k seriálu

Babicovy "dobroty"

Nechtěli by třeba vážení z Novy tomu přehodit název na něco příhodnějšího jako "Babicovy blafy" nebo tak něco? Podle mě by to byl vystihující název, protože co on tam předvádí... Když to srovnám s dalšíma pořadama o jídle a vaření tak oproti např. Kluci v akci nebo S Italem v kuchyni je to jako nebe a dudy. Pak bych to asi přirovnala k Teletubbies-všichni jsme to viděli,ale znova se na to dívat nebudem :))

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
0 %
plakát
Dějiny udatného českého národa
1. června 2012
další názory k seriálu

seriály do škol :D

Je to taková lepší verze učení- naše učitelka to pouští o dějáku :D Takový základní informace o dějinách, docela dobrý nápad (zvlášť když se nemusíme učit) :))

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
40 %
plakát
Misfits: Zmetci
5. dubna 2012
další názory k seriálu

1.+2.= ♥ 3.= to myslíte vážně?

Začnu tím, že se vždycky musím smát když omylem zabijou někoho dalšího (zvlášť probační vedoucí :D ). Nejlepší je jednoznačně první a druhá série, díky Nathanovým hláškám a vtipům. Třetí s Rudym už značně poklesá- jestli jako měl být Rudy náhrada za Nathana tak je to teda sakra nepovedená náhrada. :/ A proč tam pořád proměňují a prodávají schopnosti mi nějak neleze do hlavy... Ty původní jsou podle mě skvělý (až na tu Alishinu), takže ty "I´m fucking rocket scientist" ad. schopnosti mě nijak nechytli :/
Každopádně, každý seriál má své chyby a u Misfits zase nejsou tak strašný, abych se přestala dívat a jsem ráda že jsem se vůbec dívat začala :)) Takže když nepoklesnou ještě níž (panebože prosím ne... :D ) určitě budou mít úspěch (nebo v to aspoň doufám) ;)

73 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
55 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
90 %
plakát
Věřte, nevěřte
4. dubna 2012
další názory k seriálu

věřte nevěřte

Záleží na atmosféře při které se na to koukáte: když svítí sluníčko a do ucha vám ječí malý dítě nebo nějákej jinej rušivej element, není prostě se čeho bát, což já od tohohle seriálu očekávám a dostal by tak 60% :) Když ale venku řádí bouřka, každej nenápadnej zvuk vám může přivodit infarkt, to už bych ohodnotila i 100% :D Nebo tak to aspoň vidím já... ;))

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
90 %
plakát
Buffy, přemožitelka upírů
4. dubna 2012
další názory k seriálu

Prostě Spuffy

Každá série je něčím vyjímečná, jen sedmá se mi zdá už taková trochu o ničem (Ale jasně že jsem u konce brečela, jak jinak :D ) a čtvrtá je vyloženě kravina (Proč tam proboha cpali Iniciativu asi nepochopím. A Riley tomu vážně nedodal :/ ). Tři série upíří lásky Buffy a Angela dodávají seriálu hezky romantickej nádech a ikdyž jsem jejich rozchody (taky) obrečela, byla jsem ráda, že Angel si dal odchod směrem "svůj vlastní skvělej seriál" :)) A pak další dvě série další upíří ne-tak-úplně-lásky Buffy a Spika. (Až doteď se nemůžu rozhodnout, jestli je lepší pár Angel a Buffy, nebo Buffy a Spike... :D ) Podle mě je nejlepší pátá a šestá série. ;)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Sue Thomas: Agentka FBI
4. dubna 2012
další názory k seriálu

Sue

V každém díle hlavní případ plus jeden osobní problém u jednoho z aktérů, úžasný asistenský pes a jedinečný pohled na svět neslyšících. :) Podle mě je to skvělej a originální seriál, jen ubírám 10% kvůli tomu, jak to zakončili se Sue a Jackem... ;))

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Báječné dorty
4. dubna 2012
další názory k seriálu

Amazing Cakes

Tady snad ani není co dodat, 40 minut padání čelisti před umem některých cukrářů :D Jediný dokument na který se dívám ráda a dobrovolně, při některých dortech mám vážně pocit, že je udělaný fotoshopem :D

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Veronica Mars
25. března 2012
další názory k seriálu

Země volá Mars :D

Skvělý seriál, který má v sobě několik žánrů, který se dokonale prolínají a nechybí tam ani (pro mě důležitá) romantika ;).
Na Veronicu jsem začala koukat když jí dávali na Nově, neviděla jsem všechny díly a od té doby jsem neměla potřebu se na to koukat znova. Až asi před měsícem jsem se na ní podívala znova a teď se na první dvě řady dívám pořád dokola a VM se zařadila k mým nejzamilovanějším seriálům. Třetí řadu jsem sice zkoukla, ale znova už se na ní nedívám, protože ta mě vážně moc nebavila-prostě prvotní děj na Neptune High School je nejlepší- Veronica řeší případy s tátou a ve volným čase pomáhá spolužákům. Když je potom na Hearst, už se tam tolik neobjevují původní postavy (např. Mac nebo Weevil) a jsou nahrazovány novými (Piz, Parker,...), což mě už moc nebavilo. I vztah Veronicy a Logana už byl kapku přehnaný. A když jsem četla, že původně měla být i čtvrtá řada, jsem ráda že už jí netočili :)
Třetí taky mohla být zakončena líp, než jak byla, ale to už je asi jen moje zaujatost ke třetí sérii :D
Velký významný plus tomu dává hudba (včetně úvodního soundtracku) a Jason Dohring alias Logan ;))
Každopádně každýmu se může líbit něco jinýho, takže se koukněte a posuďte sami.. :)

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Angel
15. března 2012
další názory k seriálu

Angel ♥

Spin-off k Buffy... No když scénáristi z Buffy nechali Angela umřít myslela jsem že se zbláznim :D Ještě že přišli s nápadem na seriál Angel :D Jak je vidět z mýho avatara, Angel je prostě nejlepší :)) Ale 4. a 5. série mě teda nebavila... A to co se tam stalo mě pěkně naštvalo... Pátou sérii vyvažuje aspoň Spike, kdežto čtvrtá je podle mě absolutní propadák :/ Ale první tři série jsou skvělý ;))

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Teorie velkého třesku
15. března 2012
další názory k seriálu

Věda a sarkasmus =D

Jako vždy- nejlepší jsou první 3. série :D Musím říct že Sheldon nechápající ironii, Penny, která mu jí vysvětluje a zároveň jediná normální, Leonard s jeho pošahanou matinkou, nadržený Wolowitz a přehlížený Raj tvoří úžasnou, dokonalou partu. Amy a Bernadette to potom bohužel trochu narušují, ale na druhou stranu, asi by brzo došli náměty :))
Ikdyž Sheldon je v podstatě génius a umí všechny ty fyzikální zákony a navíc s fotografickou pamětí (jo to se tak někdo má :D ), takový normální bežný věci jako vztahy mu musí vysvětlovat Penny která nemá ani střední :D U některých dílů se směju ještě hodinu potom co to dokoukám, stačí si vzpomenout... a záchvat je tady :D Rozhodně skvělý sitcom, doufám, že tak budou pokračovat a že Leonard a Penny se dají dohromady :))

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
90 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
1/2
12