avatar uživatele

Foxy20

off
JménoZdeněk
Věk31 let
BydlištěLovosice
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Foxy20
plakát
Grimm
10. prosince 2013
další názory k seriálu

Trochu jiná pohádka...

Velmi hezky zpracované pohádky od bratří Grimmů. Skvěle pojaté a temnější styl se mi líbí. V 1. sérii patřili weseni (příšery, monstra) mezi hlavní lákadlo, ve 2. a 3. se autoři zaměřili spíše na příběh. Takže weseni už se dost podobají a není na ně kladen takový důraz. Samozřejmě není to bezchybný seriál, ale dokaže zabavit a to je hlavní. Plus skvěly Silas Weir Mitchell alias Monroe dodává seriálu humor.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Přátelé
7. prosince 2013
další názory k seriálu

Simply the best...

Můj první názor na serialzone jsem mohl věnovat jen tomuto to seriálu. Co se týče hodnocení dal jsem 100%, protože si to zaslouží.

Seriálů, které si držely kvalitu celých 10 let není moc, první 4. série byly bezkonkurečně nejlepší, co sitcom nabízí. I když už to bude 10 leto, co seriál skončil stále se k němu vracím, i když vím co se stane a co daná epizoda nabídne stále se bavím nad Chabdlerovými fórky, Rossovou "bláznivou" proměnou, Moničinou posedlostí a samozřejmě na Joey, kterému český dabing v podání Petra Rychle dodal krásně hloupý ráz :) I z tohoto hlediska jsou Přátelé skvělé a co se týše dabingu srovnatelé pouze se žlutou rodinkou Simpsonových.

Seriál, který bude ještě několik let milován a opětován, protože zatím konkurenci nemá, ač se o to množí snažili - např. HIMYM.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %