avatar uživatele

memonex.full

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele memonex.full
plakát
Přátelé
27. května 2012
další názory k seriálu

Bylo nás šest...

V mém okolí neznám člověka který by přátele neměl rád. Všichni vám vždy řeknou že je to bezvadný pohodový seriál. Já s nimi musím souhlasit. Je mi jasné že je to fikce ale i tak si po shlédnutí řeknete že by jste chtěly bydlet v New Yorku s takovouhle partičkou a zažívat jejich komické životní situace. Nejvíce jsem si v seriálu oblíbil Joeyho, který mi někdy se svoji roztržitostí trochu připomíná mě. Rád se k tomuto seriálu vracím a je mi jedno že některé díly jsem viděl nesčetně krát. Americká komediální klasika která nikoho neurazí.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Star Trek: Voyager
27. května 2012
další názory k seriálu

Warp factor 9

Star Trek Voyager jsem nedávno s odstupem času shlédnul znovu, jsem o něco starší a tak nadšení z tohoto seriálu trochu opadlo. Je to ale stále romantika, když bloudíte vesmírem a navazujete kontakty s neznámými civilizacemi, prohledáváte každou planetku a zapadlí kout vesmíru v Delta kvadrantu.
Postavy jsou ale skvělé a nemohu říct že by mi některá byla protivná, spíše naopak. Většinou mi všechny přirostli k srdci včetně někdy nepříjemného doktora.
V seriálu najdete v některých dílech vyloženě perly ale popravdě nebudu Vám ani sobě nalhávat že se najdou i takové díly které nestojí bohužel za řeč. Ale i přes to si Voyager zase určitě někdy z nostalgie za pár let pustím.
Jsem alespoň rád že seriál dotočili do konce a nedopadl jako například Enterprise.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
plakát
Futurama
27. května 2012
další názory k seriálu

Hypnožába...

Futuramu někteří berou jako nástupce rodinky Simpsonových ale já si myslím že s nimi nemá nic společného. Je to prostě další super seriál který bude mít podle mě ještě dlouhého trvání. Líbí se mi postavy a prostředí do kterého je seriál zastaven a to budoucnost. Bláznivá, ulítlá, praštěná a kdoví ještě jaká. Díky tomuhle se dá čerpat hodně námětů a jelikož ve futuramě nefungují ani přírodní zákony tak množství námětů se začíná rovnat nekonečnu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Jamie Oliver: Roztančená kuchyně
27. května 2012
další názory k seriálu

Zatraceně dobré...

Kluk z malé vesničky Clavering v Essexu. Je plný energie, nápadů a lásce k jídlu. Byl to první zahraniční pořad o vaření který jsem viděl a hned na poprvé mě velice nadchnul. Styl s jakým v pořadu prezentuje jídlo a potraviny jsem nikde do té doby neviděl a díky tomuhle šikulovi se lidé začali více zajímat a tom co jí. Před kamerami je jako doma a máte pocit jako by jste s ním byli naladěni na stejné vlně. Všechno klape a vy na konci pořadu musíte jít do lednice protože to co vám předvede nenechá nikoho v klidu. Dobrou chuť.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
90 %
plakát
Simpsonovi
27. května 2012
další názory k seriálu

Simpsonovi po sté...

Simpsonovi jsou rodinka která skoro každému přirostla k srdci včetně mě. Každý ji zná a ví kdo jsou. Takže je zbytečné se rozepisovat o těchto žluťáscích nějak dál. Prostě je mám rád a jsou se mnou už od dětství kdy jsem měl tričko s Bártem Simpsonem.
Doufám že i když poslední díly jsou slabší že ještě tady s námi nějakou dobu pobudou.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Kriminálka Anděl
27. května 2012
další názory k seriálu

Takže...

Mám rád českou tvorbu, takže když jsem poprvé slyšel o Kriminálce anděl, tak jsem se na ní hned vhrnul a shlédnul skoro celou první sérii. Nemohu říct že bych byl nějak zklamaný, ba naopak na české poměry je to docela dobrý seriál a překvapil mě. Samozřejmě nedosahuje ani v nejmenším na své Hollywoodské bratříčky ale o to se doufám ani nikdo nesnažil.
Do laboratoří se skoro nepodíváte a na pitevně také nestrávíte mnoho času. Většinou se tedy pohybujete s policisty v terénu a snažíte se zjistit kdo je vrah. Postavy jsou docela sympatické a někdy oplývající i vtipem.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %
plakát
Bořiči mýtů
27. května 2012
další názory k seriálu

Tři, dva, jedna...

Potřebujete vědět jestli je pravdivé rčení že chleba spadne vždy namazanou stranou na zem? Není problém, jsou tady bořiči mýtu a ti to zjistí za vás. Vezmou stovky chlebů a postaví super přístroj který shazuje chlebíky pěkně dolů na zem.

Jsou to kluci šikovní a zkoušejí tedy všechny možné i nemožné mýty. Seriál je naučný a dozvíte se v něm velice zajímavé informace. Kromě Adama a Jamieho později přibudou ještě Grant, Tory a velice sympatická Kari. Tihle všichni vám ukazují jak co funguje a hlavně nakonec proč to tak ve skutečnosti je. A když to nejde, tak to nakonec vyhodí do vzduchu, spálí nebo hodí z velké výšky.

Na tomhle seriálu se mi hlavně líbí že je divák součásti procesu, plánování, výroby a následného pokusu. Lze vidět že moderátoři dělají práci s láskou a nadšením a nejsou jen loutkou která nakonec zmáčkne knoflík a něco vyhodí do vzduchu.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Červený trpaslík
27. května 2012
další názory k seriálu

Smaženkový sendvičák s chilli a čatný

RedDwarf byl první britský sitcom který jsem poprvé shlédl před lety na druhém programu české televize. Ihned jsem si ho oblíbil a zůstal mu věrný doteď. Jak se říká, byla to láska na první pohled. Znám ho tak dobře že si ho již pouštím jen v mp3 při cestě autobusem. Postavy jsou dokonalé a oblíbíte si je velmi rychle. Listra se svojí zavislostí na karí nebo své kytaře, Rimmera se svými diplomy za plavání a nebo Kocoura pro kterého je důležitější být dobře oblečen než život. Jestli existuje někdo kdo tenhle seriál ještě neviděl tak rozhodně doporučuji, ale pozor! Silně návykové.
Dávám 100% ale nepočítám poslední epizody které mě zklamali. Doufám že to napraví
novými, které se chystají na televizní obrazovky.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Kutil Tim
26. května 2012
další názory k seriálu

Výkon, výkon, výkon...

Kutil Tim Taylor a jeho schopnost upravit cokoliv od škrabky na brambory po drtič na odpadky s neuvěřitelným výkonem který dokáže podrtit strom či váleček na těsto. Komické situace Tima a jeho rodiny mě nikdy nezklamali. Průběhem osmi sérií tohoto seriálu lze vidět že si seriál drží neustále svůj standart a vždy se zaručeně u Kutila Tima zasměji.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %