honzzicek

off
JménoJan Hlaváček
Věk33 let (Vodnář)
BydlištěVlašim
Twitter
Instagram
FacebookNevlastním
Poznámka
Státní zaměstnanec a velký fanoušek seriálů
Názory uživatele honzzicek
plakát
Bratrstvo neohrožených
18. prosince 2012
další názory k seriálu

Velký zážitek

K tomuto seriálu jsem se dostal víceméně náhodou. Věděl jsem, že nějaké bratrstvo existuje, ale až po několika letech od vzniku jsem seriál shlédnul. Musím říct, že seriál, jeho provedení, obsazení, výprava, no prostě všechno mi jedním slovem vyrazilo dech. Seriál mě pohltil ihned v prvním díle, kde jsem ovšem ještě nevěděl, jaká paráda mě čeká v dílech následujících. Dechberoucí a velmi naturalistické záběry mě provedly od začátku invaze až na samý konec druhé světové války tak velkolepým způsobem, že nemohu jinak a musím bratrstvo neohrožených dle mého názoru označit za nejlepší válečný seriál. Nevzpomínám si, kdy bych s hlavními hrdiny prožíval děj tak silně, jako právě se členy roty E v čele s majorem Wintersem a jeho skvělým charakterem. Už se těším, až se k Easy Company opět vrátím!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Věřte, nevěřte
11. listopadu 2012
další názory k seriálu

Stalo se, či se nestalo...

Takže k tomuto seriálu... Na věřtě nevěřte jsem se díval již jako dítě, a v té době na mě každý díl působil opravdu hororově. Později jsem si dal kompletní repete a již začal vidět i to "okolo". Z hororových příběhů se staly lehce strašidelné a tajemné příběhy. Přiznám se, že u každého dílu jsem čekal, až nám pán moderátor odhalí, které příběhy byly pravda, a které vyšly z pera scénáristů. Zpravidla ty nejstrašidelnější byly označeny jako pravdivé, ovšem věřme tomu :-) Seriál hodnotím lehce nadprůměrně, ovšem český dabing byl naprosto otřesný, co k tomu dodat.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
American Horror Story
11. listopadu 2012
další názory k seriálu

První řada

Zatím hodnotím první sezónu, na druhé se pracuje. American horror story je pro mě velice netradiční počin, něco, s čím jsem se za svou seriálovou kariéru ještě nesetkal. Jsem velkým fanouškem hororů a díky bohu za to. V pevní sérii (12 dílů) jsem nenašel snad žádné místo, kde bych se nudil. V prvních dílech mi sice unikaly nějaké souvislosti, ovšem ty vyšly na světlo světa v posledních dílech série s razancí, která mi občas vyrazila dech (zvláště v jednom okamžiku, nesmí se spoilerovat, ale když napíši, že se to týká Violet, zasvěcení vědí:-)). Pro mě rozhodně typ seriálu, který tu chyběl. Pomalu už se chystám na druhou sérii.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Jericho
11. listopadu 2012
další názory k seriálu

Škoda, škoda konce..

Na seriál jsem narazil úplnou náhodou při jedné internetové diskuzi. Bylo to v době, kdy už byl oficiálně ukončen sedmým dílem druhé série. Zkusmo jsem se podíval na díl první a musím říct, že od prvního dílu mě seriál pohltil tak, že za devět dní už jsem neměl na co koukat :-) je mi líto, že seriál skončil takto brzy. Byly zde sice nějaké názory, že by se mohl obnovit, nicméně tomu už nevěřím. I přesto u mě Jericho zůstává hodně vysoko, už jen proto, že mám rád Ameriku a vše kolem ní.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %