avatar uživatele

Michellita

off
JménoMichaela Cahová
Věk27 let
BydlištěTřebíč
Twitter
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/misa.cahova.5
Poznámka
Názory uživatelky Michellita
plakát
Firefly
29. srpna 2012
další názory k seriálu

Která strana je ta špatná?

Když jsem se rozhodla sledovat Firefly, neměla jsem příliš vysoké očekávání. Pak jsem si seriál pustila a hned ze začátku jsem ho chtěla vypnout, protože my připadal nudný. Naštěstí jsem počkala a byla jsem opravdu mile pekvapená.
Přesně takto si představuji, jak by vypadal vesmír, kdyby všechny technologie byly reálné. Zdaleka by nebyl vymýcen zločin, nadřazená síla by si dělala co chtěla a celkově... Každý by si dělak to, co chce. A přesně to dělá posádka Serenity.
Co chtějí, to udělají a povede se jim to. S ničím se příliš nepářou. A navíc jsou to úžasné osobnosti, které dělají z tohoto seriálu opravdu podařený kousek a je škoda, že neměl pokračování.
Nemám vůbec co vytknout, takže této kombinaci sci-fi a westernu dávám jednoznačně 100%.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
The Joker Blogs
27. srpna 2012
další názory k seriálu

Just Joker

Jak to vypadalo v Arkhamu, když tam Batman konečně dostal Jokera...
Harleen Quinzel je terapeutka šíleného zločince Jokera a natáčí s ním každé sezení. Záběry se pak dostávají na youtube a způsobuje to problémy celé léčebně.
Když se Joker doví o svatbě terapeutky, uteče, zabije mnoho lidí a na svatbu se dostane tak akorát, aby ji mohl zkazit.
Dokonale zpracovaný webseriál s úžasným hercem v hlavní roli si zaslouží rozhodně 100%. Seriál má úžasnou atmoféru a celková forma dodává hodně na důvěryhodnosti. Už se nemůžu dočkat dalších serií.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Young Justice
5. srpna 2012
další názory k seriálu

Mladí a neklidní

Z počátku jsem měla k seriálu nedůvěru - seriál o mladých pomocnících nejslavnějších hrdinů Justice League zní trochu podivně a dětsky. Hned prní díl mi však tuto představu vyvrátil. O akci není vůbec nouze, dozvíte se mnoho o počátcích následující superhrdinské generace a nechybí ani milostné téma, které mi NENÍ KÝČOVITÉ, což mi připadá momentálně jako seriálový trend. Díly na sebe navazují především druhou dějovou linkou, která nenarušuje ostatní dění.
Nakonec bych dodala, že nejvíce na mě zapůsobil Kid Flash, Superboy a Miss Martian, jejichž postavy na mě působí nejpropracovaněji.
Nelze dát nic jiného než 100%

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Star Trek
27. června 2012
další názory k seriálu

Srdcovka

Ani nevím, jak jsem se ke Star Treku dostala, ale asi to bude tím, že mě odmalička fascinoval vesmír a vše s ním spojené. A tak jednoho dne jsem si Star Trek pustila, hned ten nejpůvodnější, a okamžitě jsem si ho zamilovala.
Jak jsem už řekla - je to nejpůvodnější Star Trek, počátek celého tohoto fenoménu. Děj odpovídá době kdy byl natočen - zuřila studená válka, podnikaly se první lety do vesmíru a obě válčící strany ho chtěly ovládnout. Z tohoto důvodu nechybí v tomto americkém seriálu četné množství narážek na ruskou společnost.
Děj vypráví o putování hvězdné lodi Enterprise a její široké posádky poznávající celý široký vesmír a hlavně poznávající sami sebe.
Celé lodi velí kapitán Kirk, známý svým kladným vztahem k ženám, vědeckého důstojníka zastává Spock, pocházející z planety Vulkán, žijící na principech logiky a k této dvojici neodmyslitelně patří doktor McCoy proslavený nekonečnými narážkami na Spocka.
Na tuto dobu má originální ST velmi špatnou grafiku, nepovedené a neuvěřitelné efekty a celkově je velmi velmi zastaralý... Pokud však tento fakt přehlédnete, budete si dokonale užívat skvělý seriál, jež se stal fenoménem a bude vás lákat i na další serie

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Masterchef
23. června 2012
další názory k seriálu

Silná konkurence a přísní porotci - Masterchef

Tisíce lidí a tři nekompromisní porotci v kombinaci s napjatou atmosférou a dokonalými recepty. To je Masterchef - dle mého názoru nejlepší kuchařská show, co jsem kdy viděla.
Na počátku jsou tu tisíce lidí, postupně přes množství kol je vybrán ten nejlepší.
V porotě zasedá neuvěřitelně sprostý Gordon Ramsey, kterého naštve sebemenší chybička, Joe Bastianich, Ital, jehož tvář téměř nikdy neprozradí předem, co si o jídle myslí a nakonec Graham Elliot s opravdu mlsným jazýčkem.
Mezi soutěžícími panuje často velmi napjatá atmosféra a často jste šokováni, výběrem toho nejhoršího, který navždy ztrácí možnost získat titul Masterchef.
Při sledování se sami naučíte pár novým pojmům a často dojdete k rozhodnutí, že právě to chcete zkusit uvařit.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Takoví normální mimozemštané
2. června 2012
další názory k seriálu

Mimoni, co nemají obdoby

Na tento seriál jsem narazila kdysi náhodou o prázdninách v televizi a jelikož je z názvu patrné, že to bude o "emzácké" tématice a to je něco pro mě, donutilo mě to nepřepnout na jinou stanici. A rozhodě nelituji.
Seriál pojednává o čtveřici mimozemšťanů, kteří byli posláni, aby zkoumali Zemi. Kvůli tomu dostanou pro ně neobvyklá těla a musí se chovat tak, jak se to hodí pro tuto společnost. S postupem času navazují vztahy s pozemšťany a na svou misi si zvykají. Dokonce se oslovují svými jmény a ne svými hodnostmi. Celkově si však stále počínají neobvykle a tím právě velmi vtipně.
Takoví normální mimozemšťané není nijak náročný seriál, je určen především pro pobavení a to zvládá na jedničku.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Teorie velkého třesku
1. června 2012
další názory k seriálu

Bazinga...

Tento seriál běží vždy v televizi, když přijdu ze školy a popravdě, je to jediný důvod proč se na něj dívám.
Popravdě, seriál na mě působí jako zesměšnění těch, kdo se vyžívají v matematice a fyzice, kdo miluje superhrdiny a sci-fi seriály, kdo má rád ve všech svých věcech dokonalý pořádek... Když se řekne vědec, lidé si začínají pomale představovat právě osoby z tohoto seriálu. A to mi doopravdy vadí.
Ale musím uznat, že jsou tam často doopravdy podařené vtipy a dobré dějové zápletky.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
13 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
60 %
plakát
Misfits: Zmetci
1. června 2012
další názory k seriálu

Superhrdinové nebo superpadouši?

Když jsem poprvé viděla ukázku k Misfits na COOLu, nijak mě to neoslovilo. Neoslovilo mě to ani, když jsem četla, o čem to je. Ale pak přišel den, kdy jsem se neuvěřitelně nudila a mě napadlo, že se mrknout můžu - přecijen, jsem už věděla, že tam budou čachry se superschopnostma a to je něco pro mě.
A chytl mě hned první díl. Hlášky Nathana jsem prostě milovala a nestačila jsem se divit, kolik sprostých-nesrozumitelných slov zvládá říkat Kelly... Každý díl navíc rychle "odsýpá" a nenudila jsem se snad ani minutu.
Nejvíce jsem však oceňovala jiné pojetí superschopností - nemusí přece vždy sloužit k dobrým účelům. A to je pro mě příjemné rozčeření stojatých vod.
První serii jsem tedy shlédla "na jeden zátah", podobně to bylo i serií druhou. U třetí však nastal zlom - vše, na co jsem byla u tohoto seriálu zvyklá se překopalo a pro mě pak ztratil kouzlo. Přesto Misfits všude doporučuji a těším se na čvrtou serii.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Xena
1. června 2012
další názory k seriálu

Xena superhrdinka

Xena pro mě již byla odmala jistým vzorem a obdivovala jsem její sílu, schopnost si se vším poradit a ještě její úžasný kovový kostým. Hltala jsem každý díl a strašně jsem se rozčilovala, když mi nějaký ušel.
Musím však říct, že mi tento názor úžasného seriálu zůstal. Na Xenu se stále s radostí dívám a bez problémů dokážu ignorovat třeba neskutečné "akrobatické výkony" a jednodušší děj.
Na Xenu se však nedívám jako na ženu, která umí skvěle bojovat, ale jako na superhrdinku, nemálo podobnou třeba Wonder Woman. Je prostě úžasná.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %