avatar uživatele

Dejna_91

off
JménoDana
Věk30 let (Štír)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Dejna_91
plakát
Lovci stínů: Nástroje smrti
15. ledna 2016
další názory k seriálu

Ukázky jsou stejně špatný jako seriál

Jako první jsem viděla film, který mě poměrně zaujal a proto jsem si přečetla i knihy. Takže narozdíl od ostatních film se mi líbil. Už v trailerech jsem si říkala vypadá to tragicky. Ale jako fakt fuj. Efekty děs běs, ale nejhorší je hlavní představitelka. Snažila jsem se to brát hodně nenáročně, být tolerantní. Ale prostě neumí hrát. Ostatní mi přišli v rámci možností celkem v pohodě. Plus za vkusný soundtrack. Edit: druhý díl je lepší než první, ale pořád nic moc.

73 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
64 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
40 %
plakát
Vikingové
11. dubna 2014
další názory k seriálu

Jak Lagherta jarlem se stala...

Již od úvodního songu jsem byla nadšená! Musím uznat, že co se hudby týče je seriál opravdu propracovaný a těším se na vydání OST k druhé sérii. Časté využívání songů od Wadruny mě přivedlo k poslechu této skupiny a neprohloupila jsem. Jinak seriál sám o sobě je kvalitní, postavy se nedělí na dobro a zlo, každý má i stinnou stránku. Ragnarova občasná arogance, Rollova zrada... Geniální postavou je Floki, jeho osobnost i hlášky.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Vlčí mládě
27. února 2014
další názory k seriálu

Badass Stiles

Přiznávám bylo léto,škola skončila, seriály žádné. V tu dobu přichází Teen Wolf a už jen podle názvu neočekávám nic převratného. První série byla zábavná oddechovka. Druhá už tak zábavná nebyla a jediné co mě u seriálu drželo byl nedostatek seriálu přes léto. Pak ale přišla třetí, která oboum předchozím totálně nakopala zadek! Přibyly zajímavé postavy, děj je více zaměřený na Stilese... A když se Stiles stává záporákem, tak to prostě stojí za to! Třetí sérii s napětím a nadšením pouštím hned po vysílání a nemůžu se dočkat další části!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Bílá královna
31. ledna 2014
další názory k seriálu

Historie ála Červená knihovna

Ač jsem milovníkem historických seriálů, tenhle jsem po druhém díle musela vzdát. Seriály typu Tudorovců nebo Borgiů sice nejsou historicky přesné, ale jejich intriky tam aspoň stojí za to. U TWQ mi hlavní postava přišla extrémně naivní a nesympatická plus oproti dvou již výše zmíněným byl drsný středověk podáván jako romantická pohádka.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
17 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
30 %
plakát
Království
11. ledna 2014
další názory k seriálu

Mary překvapila!

Po shlédnutí proma jsem nadšená nebyla. Historické seriály jsou mým favoritem, ale historie od CW mi nějak neseděla. Promo nezaujalo, přesto jsem si řekla, že Reign dám alespoň jednu epizodu. Byla jsem překvapena, že jsem se těšila na další díl a postupně si mě seriál opravdu získal. Moderní hudba, sympatičtí herci. Příběh je poutavý. Pro mě nejpřekvapivější novinka roku 2013!

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %