avatar uživatele

aries123

off
JménoMira
Věk50 let (Beran)
BydlištěBrno
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele aries123
plakát
Neznámé dějiny Spojených států
1. listopadu 2014
další názory k seriálu

Vcelku zajímavé :-)))

Po shlédnutí (a bohužel i před) vyvstává otázka: Proč bychom tohle měli vědět? Je to jen ukázka konspirace, nebo je to další trik ve stylu ..."něco ukážeme a upoutáme a to pozornost a oni si pak nebudou všímat dalších (námi utajovaných) věcí? Každopádně doporučuji shlídnout a rozhodnutí nechám na každém z vás. M.

Pro úplnost uvádím české názvy epizod:
1. II. Světová válka
2. Roosevelt, Truman, & Wallace
3. Bomba
4. Studená válka
5. Eisenhower, bomba & Třetí svět
6. J.F.K. k okraji propasti
7. Johnson, Nixon & Vietnam - zvrat štěstěny
8. Regan, Gorbatschev a Třetí svět-vzestup pravice
9. Bush & Clinton: Promarnění míru - Nový světový řád
10. Bush & Obama - Věk teroru

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Živí mrtví
6. dubna 2013
další názory k seriálu

Co nás čeká dál ?

Tenhle seriál jsem si dost oblíbil, je to pro mě něco nového a zatím neokoukaného. 1. série: Pilotní díl, jedním slovem BOMBA, další díly se mi taky líbily, ale jak to tak bývá, první série je spíše taková, aby nás hlavně uvedla do děje a tím pádem se některým lidem může zdát nudná. Mě osobně ne a dávám ji (nezávisle na 3 serii) 95% 2. série: Akčnost dílů jde celou druhou sérií krásně nahoru, přítomnost Jona Bernthala (Shane) ve mě probouzela celodílové napětí i když třeba ani o nic moc nešlo. Ale s přibývajícími díly to šlo dos dolů. Z mého pohledu průměrně na 70% 3. série: Zatím nejlepší ze sérií, každý díl má perfektní tempo a napětí, které se vás drží od začátku až do konce. Je plná zvratů a událostí, které byste vážně nečekali. Takže 110%. A čtvrá??? No necháme se překvapit, neboť ukončení třetí slibuje rozšření skupiny a mám strach, aby 4 nebyla ohlédnutím zpět na příchozivší. Ale těším se. M.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Věřte, nevěřte
28. března 2013
další názory k seriálu

Opakování je matkou moudrosti...

Jak už tady podotkla spousta lidi, první serka, možná i druhá byly super. Bohužel s přibývajícími díly se začali ubývat fanoušci. není divu, kolikrát to chtělo hooodně přemáhání vydržet do konce. Průhledné zápletky a nereálné jednání lidí ... radeji bez komentáře. Každopádně část byla dobra a snad vynahradila ty horší :-))) Z mého pohledu (a taky z nostalgie) necelých 80%

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Tajuplný ostrov
16. ledna 2013
další názory k seriálu

Nostalgie je nostalgie

Z tohoto seriálového Tajuplného ostrova nedýchalo tolik dobdružství, neznáma a tajemství jako z knížky. Tu jsem tajně znovu a znovu četl pod lavicí, protože mě bylo úplně jedno jak se množí berušky, netoužil jsem řešit rovnici o jedné neznámé a už vůbec mě nezajímalo co se stane když se sloučí kyselina sýrová s kyselinou nesýrovou. Měl jsem svůj svět, svět patnáctiletého kapitána, co sní o cestě kolem světa za 80 dní, letí pět neděl v baloně a s dětmi kapitána Granta tráví dva roky prázdnin na tajuplném ostrově a nakonec zamíří s kapitánem Nemem 20 tisíc mil pod moře abych společně naplánovali Cestu na měsíc. Ono je to vlastně jedno, zda je to seriál, film nebo knížka, protože romány a příběhy od pana Julea Verna nemám uložený jen tak někde na poličce v knihovně, mám je totiž navždy uložený ve svým srdci. A tohle zpracování s Omarem Sharifem v roli kpt Nema je opravdu nejlepší. Možná v tom zůstanu sám, ale z nostalgie dávám 90%.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Teorie velkého třesku
13. ledna 2013
další názory k seriálu

Super odreagovačka

Nejsem žádný puberťák,ale tento seriál mě naprosto uchvátil.Není díl, kdy bych se nesmál.Je zajímavé,že tento seriál buď milujete nebo nenávidíte.Slabší 4.série,ale pětka je už zase dobrá. Zábavný seriál, který nabízí legraci na entou a spoustu inteligentních vtipů. Nejlepší je geniální Jim Parsons jako Sheldon, bez něj by to nebylo ono. Když lidem oznámil kolik let mu je, byli více šokováni, než z toho, že je gay. Doporučuji všem ctitelům vědy a sitcomů a také všem, kteří se chtěji zasmát.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Svědectví
13. ledna 2013
další názory k seriálu

Stephen King

Knížka, která právě leží přede mnou, má přes 1000 stran a je exkluzivní. Film, který jsem právě dokoukal, jsem viděl už potřetí a pro mě je fakt pecka, i když pro někoho může 347 minut být moc. Je fakt, že nejkratší to neni, ale kupodivu to celkem rychle uteče. Filmové zpracování "Svědectví" je podle mě povedené, atmosféra filmu a hudba působivá a vystihující. No a pozorné oko spatří ve filmu i samotného Mistra hororů, který si obvykle ve svých filmech nějakou tu miniroli střihne. Kingofilům doporučuji.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Nightmares & Dreamscapes: From the Stories of Stephen King
13. ledna 2013
další názory k seriálu

Další série Stephena Kinga

Mistr hrůzy Stephen King nám ukáže, že se ještě umíme bát. První díl Battleground (přeloženi jako bojiště) je super. Téměř se tam nemluví, ale ani nemusí. A pitevna (Autopsy Room Four) je dosti zajímavá a bohužel i realná. Všem příznivcům Stephena Kinga doporučuji. A ostatním též :-)))

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Hříšní lidé města pražského
13. ledna 2013
další názory k seriálu

Troško starší, ale ...

... vůbec to nic nemění na tom, ze je to dobré. Tedy dle mne. Čím jsem starší, tím mám tento seriál radši, jak zobrazuje pražské podsvětí. Ten barevný život jednoduchých lidiček a nad nimi stážci zákona, rada Vacátko, Bouše a Brůžek. Seriál má nádhernou atmosféru a řekl bych, že ta černobílá mu ještě víc sluší.Pan Marvan je vynikající, troufám si říct, že nejlepší, životní role!

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Haló, haló!
13. ledna 2013
další názory k seriálu

Další britofilní nářez

Další seriál plný britského humoru je tady. Trošku pidlooký René, Manželka Edith (až neuvěřitelně podobná Ivě Janžurové, jež ji dabuje), Her Flick jenž krásně ztvárňujě příslušnika "gestupida" jak jej nazýval důstojník Crabtree, no prostě jedna perla za druhou. Chcete li se zasmát, vřele doporučuji.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Černá zmije IV.
13. ledna 2013
další názory k seriálu

Poslední série

Rowan Atkinson je sice nejpopulárnější díky postavičce téměř němého pana Beana, ale je ještě mnohem lepší, když nás baví svým slovním humorem v sérii o Černé zmiji. Pro vyznavače především intelektuálního, satirického humoru nemůže snad ani existovat nic lepšího. Čtvrá série mi nepřipadala až tak vtipná, ale to je věcí názoru. A pokud to někomu nestačilo, doporučuji další filmy a to: Léta kavalírů (1987 - 15 min.), Vánoční koleda Černé zmije (1988 - 43 min.) a v neposlední řadě Bestián: Kupředu, zpátky jen krok (1999 - 34 min.)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
90 %
1/3
123