avatar uživatele

peta.dzaba

off
JménoPéťa
Věk24 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky peta.dzaba
plakát
Svatyně
23. února 2014
další názory k seriálu

Sanctuary

Tak na tenhle seriál jsem se začala dívat kvůli
herečce Amandě Tapping, kterou jsem si oblíbila v seriálu Hvězdná brána. Zatím jsem viděla jen pár prvních dílů, ale rozhodně, až najdu čas, dokoukám i ty ostatní. Příběh je skvěle vymyšlený a okamžitě si mě získal. Velký podíl na tom mají hlavní postavy. Stopadesátiletá doktorka Helen Magnusová, která díky tmavým vlasům vypadá snad ještě mladší než ve Hvězdné bráně. A John Druitt v podání Christophera Heyerdahla, který zase hrál v, u mě taktéž oblíbené, Hvězdné bráně Atlantidě, kde ztvárnil dokonce dvě postavy. Miluji seriály tohoto typu, zabývajícími se věcmi, o kterých nevíme, že by existovaly.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Nemocnice Hope
19. února 2014
další názory k seriálu

Saving Hope

Na tento seriál jsem se začala dívat kvůli Michaeli Shanksovi, kterého jsem si zamilovala v seriálu Hvězdná brána. Seriály z lékařského prostředí mi nevadí a mám je i docela ráda. Sleduji pár podobných seriálů, třeba Doktora Hause nebo Ordinace v Růžové zahradě, i když to poslední dobou nestojí moc o ničem a sleduji ji jen ze zvyku. Jsou to seriály u kterých strávím pohodové odpoledne, pokud nemám nic na práci. A se Saving Hope je to stejné. Dvě hlavní postavy, Charlieho a Alex, jsem si hned oblíbila. Děj řeší lékařské případy, ale i osobní životy doktorů a to se mi líbí.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Mentalista
21. prosince 2013
další názory k seriálu

Patrick Jane

Tak tenhle seriál jsem si zamilovala snad hned napoprvé. Patrick Jane v podání Simona Bakera je dokonalý. Skvěle vymyšlený příběh s Red Johnem vás přinutí koukat i na další díly. Proto je škoda, když se seriál tomuto téma na chvíli vyhne, ale i tak to jsou skvělé díly. Je mi strašně líto zrušení CBI a rozpuštění týmu. Ale Jane u FBI to bude zajímavé. Naštěstí s Lisbonovou a i Choem, který se opět striktně drží předpisů :) Doufám, že seriál neskončí u šesté série a bude pokračovat ještě dlouho. Myslím, že den kdy skončí asi nepřežiju.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Simpsonovi
21. prosince 2013
další názory k seriálu

Simpsonovi

Tak tuhle žlutou rodinku zná snad každý. Miluju tenhle(upřímně doufám) nekončící seriál. Každý večer si užívám tu pohodovou hodinu kdy se nemusím ničím trápit a jen přecházím z jednoho výbuchu smíchu na další. Je to nenáročný seriál snad pro každého. Nejraději mám díly, kde vystupují známé osobnosti.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Super drbna
21. prosince 2013
další názory k seriálu

xoxo gossip girl

Na seriálu typu super drbna jsem se nikdy moc nedívala a poslední dobou se k nim začínám propracovávat. Dříve jsem vždy četla ´kterou/kterého znáte se Super drbny´ a myslela jsem si, že to asi nestojí za nic. Ale šeredně jsem se zmílila. Sice jsem ho nedokoukala celý, ale stejně vím jak skončí a občas mě to mrzí. Můj zlozvyk je shlédnou nebo si alespoň přečíst o čem je poslední díl. A u Super drby to nebylo jinak. Nebýt toho asi bych v průběhu tak druhé série nevěřila, že se ústřední dvojice Serena a Dan i Blair a Chuck dají kdy vůbec znovu dohromady. Jsem na začátku třetí série, tak se nechám překvapit dalším dějem.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Hvězdná brána: Hluboký vesmír
1. dubna 2013
další názory k seriálu

Je to můj názor

Seriál jsem si zamilovala, když se liší od původní SG i Atlantis, které také zbožňuju. Moje nejoblíbenější postava je asi Elie. Nejdřív je to jen líný kluk, co jen hraje počítačové hry, ale za ten rok ukáže, že je v něm něco více. Strašně mě mrzelo, že seriál skončil po dvou sériích. Ráda bych se dozvěděla, jestli někdy dokončí svou cestu a co se s nimi stane. Podle mě 100%, ale myslete si co chcete.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Star Trek: Nová generace
30. května 2012
další názory k seriálu

Star Trek

Viděla jsem jen Novou generaci, ale na ostatní se mi ani moc dívat nechce. Chyběli by mi tam hlavní postavy.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Hvězdná brána
26. května 2012
další názory k seriálu

Stargate SG-1

Hvězdná brána zaslouženě patří mezi mé nejoblíbenější seriály. O první příčku se dělí snad jen s Mentalistou a jinak u mě nemá konkurenci. Všechny díly jsem viděla už několikrát a pokaždé se na jakýkoli podívám se zájmem znovu. Dost často tam objevím i něco nového, čeho jsem si nevšimla a nebo od posledního shlédnutí zapomněla. Jsem velkým fandou sci-fi a všeho tajemného okolo naší planety i vesmíru. HB je, alespoň podle mě, založená tak, že vše v ní může být pravda. Co já vím, třeba je můj soused mimozemšťan ze vzdálené planety. Nemůžu jasně určit, která postava je má nejoblíbenější, každý má něco do sebe. Jack je skvělý velitel týmu a má úžasné narážky a vtípky. Teal´c je ten, místy tajemný silák, který toho moc nenamluví, ale zamilujete si ho. Daniel byl ze začátku ňouma co žije spíše v těch starověkých kulturách, které studuje a ne v přítomnosti, ale nakonec se z toho naštěstí dostane a já si ho zamilovala. Sam je ta chytrá co vše vždy vyřeží, k tomu není potřeba moc dodávat. Valu mám ráda, ale taky až později, kdy dostane smysl pro odpovědnost a ne jako na začátku, kdy nic neřeší a nebere vážně. Cameron není až zas tak špatná postava, ale přeci jen je to mladší kopie O´neilla. Nevadí mi, ale odchod Jacka mě opravdu mrzel. No a generál Landry, taky jen náhradník za skvělého Hammonda z Texasu :) Poslední dobou zjišťuji, že v lásce ho zrovna moc nemám. A dějově. Tak samozřejmě, že se děj dílů někdy opakuje(přeci jen je jich přes 200, tak si zkuste vymyslet pokaždé něco originálního), ale mě to vůbec nevadí a seriálu to na půvabu neubere. Nejvíce se mi líbí začátek seriálu. Dějově, zpracování je samozřejmě lepší ke konci, ale replikátoři ani Oriové mi moc nesedli. A dva filmy byly krásnou tečkou za skvělým seriálem

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %