avatar uživatele

AnnyLaso

off
JménoAnny
Věk30 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky AnnyLaso
plakát
Glee
9. února 2013
další názory k seriálu

Glee

Tento seriál je hodně sledovaný puberťáky po celém světě. Mám tento seriál moc ráda, ale kdyby se tam nezpívalo tak by to bylo o ničem. Pořád se tam podvádějí,hádají, milují, rozcházejí a usmiřují. Začátky byly skvělé ,ale jak hlavní hrdinové opustily seriál -Kurt s Rachel se přestěhovali do NY, ostatní odešli na jiné školy- zůstal tam jen Finn. Ráda si u toho seriálu s nimi zazpívám a myslím si ,že to nejsem jenom já. :D :D Určitě se na tento seriál podívejte. ;)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
9. února 2013
další názory k seriálu

HIMYM -skvělý :)

Jak jsem poznal vaši matku je úžasný seriál. Určitě patří do mých nejoblíbenějších. Už 1. díl byl skvělý takže doufám ,že to bude dlouho pokračovat. Nejvíce mám ráda Barneyho. Je vtipný,hezký a prostě boží!! :) Jsem ráda ,že si v 8. sérii vezme Robin za ženu, ale mrzí mě ,že už to nebude ten sukničkář ,co si dělá srandu z těch co jsou ve vztahu.

První série byli na 100%,ale postupem času to už není to jak na začátku. Ted je pořád stejný. Lily a Marshall mají dítě, takže už nejsou tak akční jako dřív. Barney už není děvkař. Robin není ta co dává kariéře přednost před láskou.

Pořád je to můj oblíbený a jeden z nejsledovanějších a nejlepších seriálů vůbec :)

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
17 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Buffy, přemožitelka upírů
29. dubna 2012
další názory k seriálu

Názor..

Kde začít...Je to dost dobrej seriál. Ale pořád mě mrzí ,že Buffy nezůstane se Spikem ,protože toho mám na tom seriálu nejradši. Drsnej ,ale přitom s city. Moje nejoblíbenější série je 5. a 6. Ty série mají prostě šťávu. Down mi je hrozně nesympatická. Takový ukňouraný malý děcko. Můj oblíbenej díl je 6x07-Ještě jednou a s citem ,kdy všichni zpívají o tom co by chtěli a jaká jsou jejich přání. Zatím jsem se nedokoukala do konce ,jen jsem si přečetla o čem to bude.Poslední díly ...no už se tam toho děje příliš a je tam moc lidí. Down, Anya ..pak ještě ta smrt Joyce. No je to na hlavu. Romantický seriál o upíří lásce -asi tak se to dá nazvat. ..... Proč si tady skoro všichni myslí ,že má být Buffy a Angelem? Vždyť oni spolu nemůžou být. Jen jednou se spolu vyspali a on se hned stal zlej. Pak se políbí se Spikem ,říká jaká je to chyba ,ale pak se s ním i vyspí... To je nepochopitelný. :DD

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Doctor Horrible's Sing-Along Blog
29. dubna 2012
další názory k seriálu

Poklona !!

Šílený, Dokonalý !! Není co vytknout. Poklona hercům, režisérovi ...prostě vem ,kteří se zúčastnili. Myslím ,že je to úžasnej film. Neil Patrick Harris to ztvárnil dokonale. Líbil se mi nejvíce v HIMYM. Na tehle film se fakt stojí podívat. Je málo filmů ,který mají smutný konec a tenhle je zrovna jeden z nich (konečně). Mě nebaví filmy ,kde všechno končí Happy Endem.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %