avatar uživatele

Miyu

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Miyu
plakát
The Carrie Diaries
15. února 2017
další názory k seriálu

Before there was sex or the city..

Skvělý seriál na odreagování. Zavede nás do dob, kdy Carrie byla na pouhém začátku svého psaní a své dlouhé cesty do výšin ve městě, ukáže nám, jak a s kým vyrůstala, dokonce nás zavede i k mladé Samanthě Jones.

Co se mi trošku nelíbilo, jsou mezery, co se týče verze Sex in the City a Carrie Diaries (jako obvykle). Pokud jste koukali na Sex, popř. četli i knihy, mohli jste si pár nedostatků všimnout. Tyto nedostatky ovšem nijak nekazí dojem, co se seriálu týče.

Občas mi bohužel děj přišel až moc nudný, neměl žádný ráz a dalo se předvídat. Pokud jste ale milovníci Carrie Bradshaw, nijak vám to zážitek nepokazí.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Scream Queens
15. února 2017
další názory k seriálu

Chanel No.5

Seriál mě, stejně jako mnohé tady, zaujal už jen z toho důvodu, že se na něm podílel Ryan Murphy. Byla jsem zvědavá, jaká bude jeho tvorba, která není tak úplně spojená s AHS a rozděluje se i žánrově.

Ze začátku jsem se bála typické zápletky 'vraždy v sesterstvu', které byly ale pojaty i z vtipné stránky, díky čemuž jsem se snad v každé epizodě mohla něčemu zasmát, nejspíše i proto, že postavy byly vyobrazeny jako typické 'barbie sestry', ať už vzhledem, nebo inteligencí. Emmu Roberts jakožto herečku mám ráda a díky této roli mě opět přesvědčila, že je jako chameleon. Nejoblíbenější pro mě byla určitě Trojka a její úžasně klapky na uši.

Na druhou sérii jsem byla zvědavá a doktorské prostředí mě nezklamalo, hlavně tedy co se týče dodržování různých předpisů apod., uniformy a rozpuštěné vlasy na sále jsou 100% nezávadné.

Co mě ovšem nezklamalo vůbec, je název seriálu. Občas jsem přemýšlela, proč to bude zrovna Scream Queens a poté, co jsem zjistila, že scénáře 3/4 hereckého obsazení zahrnují výkřiky a podobně, do sebe vše krásně zapadlo.

Pokud někdo hledá komedii, u které se často zasměje, doporučuji všemi deseti. Postavy jsou často jednoduché, podobně jako dialogy a jejich řešení různých situací, ale pochybuji, že by někdo v něčem takovém hledal logiku.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Lovci stínů: Nástroje smrti
28. ledna 2016
další názory k seriálu

Démoni mají rádi blondýny.

Knihy jsem sice nečetla, ale viděla jsem film, který mě docela zaujal a byla jsem nadšená z toho, že seriál vyjde. Bohužel, spolu s pilotem se snesla vlna negativním komentářů a já po traileru moc nevěděla, jestli to stojí za to a stále to odkládala. Nakonec jsem na doporučení kamarádky řekla, že tomu dám šanci. Po prvních minutách seriálu jsem věděla, že mi hlavní hrdinka Clary vůbec nepřiroste k srdci a nebudu ji mít ráda - pro mě typické vyobrazení uječené teenky, která potřebuje zachraňovat. Jace měl nejspíše být něco jako lamač dívčích srdcí, působil ale spíše dojmem 'na tohle jsem moc hustý a drsný'. Co mě potěšilo, stejně, jako spousty jiných lidí, byla Isabelle s Alecem a Magnus. Přijde mi, že tihle a další troška herců si svojí roli opravdu užívají.

Seriál mi zatím přijde docela zmatený, některé části jsou trošku nevysvětlené a tudíž se divák musí zamyslet, co tím chtěl vlastně autor seriálu naznačit a dokázat.. Nicméně, po třech epizodách ještě nechci seriál pouštět k ledu, doufám, že dostane nějaký hezký rozjezd a příjemně nás všechny překvapí.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
50 %
plakát
Hra o trůny
21. března 2015
další názory k seriálu

Fire and blood.

Moje slabina. Seriál, na který nedám dopustit. Je to něco tak neskutečného, že bych jen těžce hledala lepší fantasy seriál, ve kterém je tolik vražd, intrik a sexuálního harašení. A draci, mají draky!

U každé epizody tajím dech a čekám, čím mě překvapí tentokrát. U knížek vysedávám do noci a občas tajně čtu ve škole pod lavicí, jelikož mě dej stáhne a nedovolí mi vylézt do reálného světa.

Horší je, že v takových seriálech člověk nemůže mít oblíbenou postavu, jelikož.. No, však vy víte :)

Osobně opravdu nechápu, jak si někdo dokáže takto dopodrobna vytvořit svůj svět, své rody, svá pravidla, prostě všechno a přesto vždy přijde s další a další věcí, kterou nečekáte. Opravdu, NEČEKÁTE! Ruku na srdce, kolikrát jste koukali s otevřenou pusou ještě půl hodiny po skončení seriálu?

Osobně jsem velice zvědavá, jak to všechno dopadne, na druhou stranu se ale bojím toho, kdy tento legendární seriál skončí a můj život ztratí smysl.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Elfen lied
21. března 2015
další názory k seriálu

Nyu? Nyuu.

Elfen Lied řadím k anime, na kterých jsem začínala a ne nadarmo je jedno z mých nejoblíbenějších. Ráda vyhledávám tento žánr, kde se krví a brutálními scénami nešetří, tudíž není žádné překvapení, že po této stránce mě EL mile překvapilo. Z doslechu mi občas přišlo, že lidé přehánějí, ale opravdu nepřehánějí.

Velice se mi líbila také propracovanost příběhu, kdy jsme postupně zjišťovali skrytou stránku Lucy / Nyu, bohužel mi občas přišlo, že už je to moc VKV.

Trošku mě zklamal otevřený konec, ale soundtracky v anime jsou naprosto úžasné.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Pravá krev
29. srpna 2012
další názory k seriálu

They wanna do bad thingz with U.

Ani nevím, proč jsem tak dlouho odsunovala shlédnutí TB. Asi jsem se bála, že to bude něco na styl TVD a podobně. Ale omyl, ono to bylo něco naprosto jiného, šokujícího, úchvatného, monstrózního a s tímhle bychom mohli pokračovat donekonečna.

Musím sice říct, že na začátku jsem byla zklamaná ze Sookie, ale tohle ihned opadlo poté, co se na scéně objevovaly další a další postavy. Jsem ráda, že se režie nedržela jen upírů, ale nahlédla více do světa nadpřirozena a každou sérii dokázala obohatit něčím novým. Doufám, že se máme ještě hodně na co těšit.

Co mě ale zklamalo - český dabing, jako vždy. To ale nemění nic na hodnocení.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
90 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Prolhané krásky
1. července 2012
další názory k seriálu

Got a secret, can U keep it?

PLL patří k mým nejoblíbenějším seriálům, ale přeci mi tam něco chybí. Četla jsem i knížky od kterých se seriál odráží a nemohu si pomoci i přesto, že si mě seriál získal, to není ono. Ano, je přímo nabitý vším, čím by měl být - napětí, strach, emoce a podobně. Bohužel ale nastaly i chvíle, kdy jsem se nudila nebo chvíle, kdy se dalo předvídat a tím z mé strany seriál utrpěl menší ztrátu hodnocení. Moje začáteční nadšení dokonale strhlo vyvrcholení série druhé a začátek třetí. Co ještě dodat, hudba v seriálu je moje slabina, herce obdivuji, ale i zde se výjimky najdou. Ráda bych dala 100%, ale bohužel mě později seriál zklamal. Nicméně, každý si v tom najde to své co se mu zalíbí i to, co se mu zprotiví.. :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %