avatar uživatele

Carmen

off
JménoNikol
Věk29 let
BydlištěJihlava
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
http://www.last.fm/user/Carmen9489
Názory uživatelky Carmen
plakát
Mystery Girls
3. července 2014
další názory k seriálu

Zase se to nepovedlo...

K téhle komedii mě přilákalo obsazení seriálu. Říkala jsem si, že to zkusím. Už dlouho jsem neviděla nově podařenou komedii a naivně jsem si myslela, že známe tváře by mohli dát dohromady slušnou komedii. Opak je pravdou. Většinu času celého dílu jsem koukala jestli už bude konec. Humor o který se pokoušeli se opravdu nepovedl. Ani jednou jsem se nezasmála, spíše naopak jsem si říkala, že to už nemůže být více trapné, ale za minutu se ukázalo. že to jde. Na Tori Spelling se nedá koukat, vypadá příšerně, a herecký výkon tomu taky moc nepřidal. Čekala jsem něco více.. dostala jsem jenom další nepovedou komedii, který nevydrží ani sezonu a pokud ano bude to jen díky fanouškům hereček. Za mě 10%. Podle mého velká ztráta času.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
10 %
plakát
Da Vinciho démoni
28. května 2013
další názory k seriálu

Zklamání..

Jsem asi jediná podle názorů zde, ale mě vážne nesedí hlavní hrdina je mi nesympatický a vůbec mu roli nevěřím. Dále příběh mi nedává moc smysl. Upřímně jsem od tohoto seriálu čekala víc. Za mě velké zklámání.

32 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
32 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 19 lidí
30 %
plakát
Ztraceni
17. dubna 2013
další názory k seriálu

Prostě ztraceni...

Tohle byl první seriál, který mi vzal dech. Vážně už hned od prvního dílu jsem do toho byla zažraná. Na každý díl jsem čekala jak na smilování. Bylo to a je něco jiného než ostatní seriály. Do rolích jsem se vžívala což se mi nikdy nestalo. Do 4 serie to byl dokonalej seriál aspoň pro mě. Ale ty poslední série už nebyli kvalitně takový trháky.. samozřejmě sem je viděla a né jednou, protože sem fanda jak má být, ale chápu kritiku už to nebylo ono. Ale i přesto musím hodnotit jedině 100%, protože je to jeden z mála seriálu co mě takhle dostal.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Revoluce
5. října 2012
další názory k seriálu

No...

No myšlenka vážně zaujme, první minuty byli zajímavý ale skočit o 15 let? Jako vážně? když opomenu, že se krom dětí vubec nezměnili vzhledově a vypadají važně skvele na to, že nemají takřka nic..tak je tu ta scéna jak zabije tolik chlapu i s pistolema jako vážně? A další jestě k tomu nesympatická hrdinka, která si zase hraje na to, že všechno zvládne..to už je moc... Přehnaný a nápad nakonec nedomyšlenej.. dala sem tomu šanci ale po 2 dílu to balím..nuda..nuda...můj názor ale za nápad 40%

45 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
64 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
40 %
plakát
Krok za krokem
3. října 2012
další názory k seriálu

:)

Podle mě na svou dobu nejlepší seriál pobavil skoro každý díl. Osobně jelikož ho pořád jednu dobu opakovali jsem ho videla nespočetněkrát a nikdy mě neomrzel a klidně se kouknu i teď moc ráda. Takže si myslim, že si nezaslouží nic jiného než 100%

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
17. července 2012
další názory k seriálu

♥ legendární

Pro mě je to jeden z nejlepších seriálů. Každý díl mě pobaví. Herci mi sedí na své postavy. A všechny hlášky jsou prostě originální. A vážně nechápu co všichni mají s tým, že je to jak přátelé nikdy by mě to nenapadlo srovnávat to s přáteli je to něco uplně jiného. Takže nechápu ty lidi co tomu nemohou přijít nachuť, protože je to přirovnávané k přátelům, a přitom tvrdí že se to s příteli nedá srovnat tak, když to v tom nevidím tak proč to rozmazávat? Beru to objektivně, když se seriál nelíbi beru každému to nesedne, ale řeči že to není lepší jak přátele a proto se na to nebudu koukat mě fakt vytáčí! Prostě napíšu nelíbí se mi to...
Za mě boží seriál na, který mohu koukat pořád.
Jednoznačně 100%

14 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Invaze
6. července 2012
další názory k seriálu

Škoda

Je vážně škoda , že jsme se nedočkali další řady. Podle mě to byl vážně dobrý seriál. Sice ze začátku se mi moc nezamlouval, ale pak se to konečně rozjelo a já si k němu našla cestu a uplně jsem si ho zamilovala. Ale v celku mě zklamal konec mohl být řešený lépe.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Bylo, nebylo
4. července 2012
další názory k seriálu

Srdcovka

Nevím, čím přesně si mě tento seriál získal. Asi to bude vše dohromady. Přes skvělé obsazení, herecké výkony, světy, příběh.. Vše to do sebe bezvadně zapadá. Naprosto mě to očarovalo. Miluju pohádky a propojení do normální světa se opravdu povedlo, ač bych tomu nevěřila. Vždy se těším na nový díl a pauzy jsou pro mě utrpení. Seriál si zaslouží 100% a doufám, že tu bude co nejdéle. Protože mě to nikdy neomrzí.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Cena za lidskost
4. července 2012
další názory k seriálu

Pořád nevím...

Viděla jsem první tři díly, ale něják mě to moc nezaujalo. Podle mě dobrý nápad, ale dalo by se to zpracovat lépe né tak nudně... Uvidím jestli se prokoušu dál. Třeba mě to pak zaujme a začne se tam něco opravdu dít..

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %
plakát
Gilmorova děvčata
4. července 2012
další názory k seriálu

Jednoznačně super hlášky a to prostředí je proste neco originálního. I vedlejsí postavy, každá z nich měla něco do sebe. U každého dílu jsem se pobavila hlavně u Kirka, každý je tak promyšlený a má osobitou vlastnost, což se vidí u málo kterého seriálu. Tento seriál bych mohla vidět stokrát a neomrzí mě. A měl i dořešený a pekný konec, který u dost seriálů chybí ♥ Prostě GM

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %