avatar uživatele

powercrusher

off
JménoAdam
Věk34 let
BydlištěPardubický kraj
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele powercrusher
plakát
Kdo přežije
31. srpna 2012
další názory k seriálu

Výborná Reality-Show

Až na pár maličkostí, výborná reality show opřená o spoustu peněz. Viděl jsem zatím všechny ovysílané díly a úplně ze všeho mi nejvíce vadí americký přístup k náboženství.
To jak se snad v každém druhém díle někdo "vymlouvá", nebo "ospravedlňujě" - "bohem" mě někdy až opravdu vytáčí.
Věty jako : Jsi křesťan? Jsi dobrý křesťan? Celou hru hraju jako dobrý křesťan a podobně.
Všechno tohle mi narušuje jinak skvělou atmosféru exotických míst a dobroružství, jaké si jen tak někdo nevyzkouší. Nicméně, je to americká reality show, takže menší brainwashing je na denním pořádku.

Celkově vzato mám "Survivora" velice rád a díky prosředí a soutěžím se už nemůžu dočkat další řady.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Haló, tady Indie
30. srpna 2012
další názory k seriálu

India

Úplnou náhodou jsem nedávno narazil na tento seriál a jen první sérii jsem shlédnul na jeden nádech.
Seriál jsem si oblíbil až nezvykle rychle a ještě víc jsem si oblíbil Rajiva a Guptu, Rajiva pro jeho snahu uspět, a Guptu pro jeho nešikovnost a upovídanost.

Celkové hodnotím seriál jako perfektní oddychovku, u které se snad každý bude bavit.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Rychlá rota
29. srpna 2012
další názory k seriálu

skvělá doba

Pro mě rozhodně jedna z nejlepších Disneyovek z dětství. Miloval jsem jejich dům ve stromě, jejich letadlo i hlasy dabignu. Zpíval jsem si pokaždé znělku a je to jedna z těch, které mám do teď na paměti a občas jí nemůžu dostat z hlavy.

Jedou se na to musím podívat znovu.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
100 %
plakát
Boj o přežití
29. srpna 2012
další názory k seriálu

BG

Šílenec, šílenec, šílenec.
Nechápu jak do sebe může všechno to svinstvo cpát, lahůdky jako "obří červy", pavouci, vlastně všechno co je menší 7-mi centimetrů, se dá sníst bez jakýchkoliv úprav, rada nad zlato.
Pokud máte opravdu žížeň, neváhejte a použijte sloní trus jako houbičku a..dál nebudu pokračovat.

Skvělá kombinace krásných a zajímavých míst z celého světa, s radami jak velice dobrými, tak i radami, které se dají použít pouze v TV.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Kurz sebeovládání
28. srpna 2012
další názory k seriálu

Charlie

Ze začátku, asi tak 3-5 dílů jsem si zvykal na to, že Charlie vedle sebe nemá Alana, ale nakonec jsem se přizpůsobil. Lacey mi s tím, abych si zvyknul opravdu pomohla.
Charlie je stále skvělý a má v sobě pořád to co měl i v T&HM. Sexy ženy má kolem sebe pořád, sem-tam nějaký ten drink, a je asi maličko rozumnější.
Baví me celá ta skupinka lidí na terapii, i když na nikoho z nich to moc velký vliv nemá. Debaty mezi všemi, gay Patrick, podle mého názoru budoucí psychopat-zabiják Nolan, rasista Ed a "princezna" Lacey, perfektní sestava.

Charliho opravdu "žeru", takže dávám 100%, ať se děje co se děje.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Sběratelé kostí
28. srpna 2012
další názory k seriálu

Kůstka

Už ani nevím, jak jsem na tenhle seriál přišel, ale počínaje prvním dílem, jsem věděl, že se budu muset koukat dál. Nejvíc jsem měl rád díly, které startují někde "mimo město", jako lesy, parky, popřípadě sklady. Oba hlavní herci, Emily i David jsou moji oblíbenci. Emily až díky Bones a David jako Angel.

Seriál mi přesně padl do noty. Líbí se mi některé nechutné záběry mrtvých těl, to k tomu prostě patří, i když ji pomalu ubývá. Po celou dobu sledování, u každého dílu jsem doufal, že se Kůstka a Booth dají dohromady. Ve chvíli, kdy Boothovi Kůstka vyzná lásku zatímco jedou autem, ale Booth jí odmítne, mi snad poprvé bylo líto seriálové postavy(nejsem si jistý jestli opravdu poprvé).

Celkově jsem si nejvíce oblíbil, samozřejmě v první řade Kůstku a Bootha a hned za nimi Zacka a Hodginse. Bones patří do mého TOP10 listu.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Ano, šéfe!
28. srpna 2012
další názory k seriálu

Ano, šéfe!

Tohle je jeden ze dvou českých pořadů o jídle, který dává smysl a zároveň i pobaví. Né jako ty přihlouplé pořady "tuzemských" firem na kuchyňské nádobí, nebo jim podobné.
Pohlreich je nekompromisní, lehce vypasený, plešatý, ale velice přímý člověk/kuchař. Mám rád jeho přístup, ke stravování všeobecně. Myslím si, že pomohl mnohým restauracím k úspěchu, ale také zachránil hromadu peněz těm, co nemají mít s restauracemi nic společného.

Zdeněk vaří výborně, sám jsem byl několikrát na jídle v restauraci, kde zrovna vařil. V normálním životě není tak "vulgární" jak by moje babička řekla. A mě osobně by nevadilo ještě trošku přidat, některým z nich.

Celkově hodnotím pořad jako výborný a dle mého názoru by se měl točit do té doby, dokud by touhle "prověrkou" neprošla každá restaurace v Čechách a na Slovensku.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Perníkový táta
28. srpna 2012
další názory k seriálu

BrBa

Tohle je teda něco. Od deprese až k soucitu skrze nenávist a mohl bych pokračovat. Walter je velice silná osobnost, jeho nemoc i jeho přístup mi vcelku vyhovuje. Jeho manželka Skyler už mi tak moc nesedí a občas mi leze na nervy. Jesse je jako feťák z plakátu, ale docela jsem si ho oblíbil.
To jak se celý děj vyvýjí je někdy až šokující,
jak se můžou věci "pokazit" a to ve všech směrech je někdy až opravdu nepříjemné a nechutné.
Drogové podsvětí plné šílenců jako byl Tuco je perfektní. Mám rad i agenta DEA Hanka, švagra Waltera, který byl pro tuto roli snad stvořen.

Celkově se mi seriál líbí a nemám ho snad ani s čím srovnávat.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Top Gear
28. srpna 2012
další názory k seriálu

Top Gear 110%

Ani u jednoho dílu jsem se nenudil a to můžu říct s čistým svědomím, bez přehánění. Miluju složení těchto tří lidí.Všechny narážky, urážky, srážky aut, někdy dokonce i holá fakta a to všechno kolem je prostě tak skvělá kombinace. Úkoly, auta do 1000Ł,2000Ł a podobně, experimenty, závody, Stig, "Cool Wall", a hlavně speciály.
Bolívíjský, Arktický, Indický, všechny jsou dechberoucí. Opravdu si říkám, jak je to vůbec možné a kolik to všechno musí stát.
K testům aut můžu říct jen to, že jsou tak objektivní, jak je to jen možné. Takže vůbec, ale to je věc, která mi naprosto vyhovuje a jsem vděčný za to, že TG není jen další nudný pořad o nudných autech s nudným moderátorem a s nudnou kamerou.

Tenhle seriál jen tak neomrzí, a počítám s tím, že v nové sezóně se né-jednou pustí do Olympiády v Londýně, a na to se těším!

PS.: jen ať jim to nezatrhnou!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %

V - remake

V-eliká škoda, že byl seriál zrušen.
Bavil mě každý díl, speciální efekty, neokoukané zaběry a obsazení, které mě zase nadchlo.
Elizabeth Mitchell(Erica) mám stejně jako další rád už ze seriálu Lost. Hlavní peckou pro mě ale byla Morena Baccarin(Anna) a hned po ní Laura Vandervoort(Lisa).

Za mě není nic, co bych hodnotil záporně. Seriál se mi opravdu líbil a plánuji re-play.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
1/2
12