avatar uživatele

sonulle

off
JménoSonulle
Věk40 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Kdo jsem: Extrovertně se projevující introvert, občas pesimista, ale vystupování optimistické, 60% flegmatik, říznutý sangvinikem a při špatném počasí převládající melancholik, ovšem v blízkostí neustupných pitomců se ze mě stává dokonalý cholerik. Všeho moc škodí!

Znamení:Vodnář - napůl Albert Schweitzer a napůl Myšák Mickey

Zájmy: film - Má-li film úspěch, je to byznys. Nemá-li úspěch, je to umění. (Carlo Ponti).
Viděla jsem vše od Woody Allena, Tima Burtna, skoro vše od Ridleyho Scotta a Jamese Camerona. Miluji pohyblivé obrázky a přítmí kina, no a samozřejmě máslový popcorn
Seriál - od dětství jsem byla seriálový maniak.
Knihy - doháním, co se dá!
Sport - sportem ke zdraví a k trvalé invaliditě, což u mě platí dvojnásob. Jediný sport, u kterého jsem si neublížila je plavání.
Přátelství: - uzavírám jen trvalá, neříkám často mám tě ráda, ale když to řeknu, myslím to vážně.
Divadlo: nedávno jsem byla na představení Na útěku. Po zkončení inscenace jsem se chtěla přidat k hereckému ansámblu Zlaty a Jany. Holky byly skvělé.
Chápu jak velký podíl má ve filmu ( seriálu ) scénař, že důležitá je dobrá réžie, střih, výprava apod, ale i přesto většinu mého obdivu sklidí herci. Jsem dokonce občas tak povrchni, že si podle hereckého obsazení vyberu film, seriál či inscenaci a na námět kašlu.

Seriál má u mě vyhráno, když na něho nezapomenu a chci ho vidět ještě jednou!
Kritéria hodnocení

100% - Viděla jsem celý a ne jen jednou, protože mě zajímala většina hlavních postav, má humor( ne jen ten, kdy se za břicho popadám), napětí (nejen akční, ale seriál mě může udržovat v napětí např. tím jak dopadne), občas si u něho zapláču nebo probudí nějakou nostalgii. Myšlenku - nemusí být přemoudřelý. Snadno se vžívám do postav. Většinu herců v seriálu považuji za kvalitní ( s převážnou většinou si dokážu představit dobrý večírek).

90% - Zpracování pořád skvělé, postavy - část mám ráda a druhou si už nepamatuji. Viděla jsem celý a nebo jsem některé díly vynechala a zpětně jsem si přečetla obsah. U seriálu mě spíše drží oblíbená postava a já se modlím, aby neumřela. Seriál pro mě ztrácející dech. I přesto zvlášť v prvních sériích má díly, které si dám i třikrát.

80% - seriál, který považuji za kvalitní, ale zároveň už mu něco chybí (myšlenka, humor, drama nebo mi postavy příjdou vzdálené, těžko si hledám oblíbence). Nebo je to seriál, který měl všechno,ale jeho závěr mě zklamal.

70% - mám ten seriál ráda, podívám se na něho, ale netoužím po tom hltat ho až do konce, protože je mi jedno jak zkončí. Na seriálu mě nejvíce baví herecké výkony. Nebo ho z průměru tahá dobrý námět.

60%-50% - průměr a těžko zapamatovatelné díly, nebo celý seriál, ničím mě v podstatě neirituje. Seriál má pro mě světlé momenty. Většinou se k němu už nevrátím.

40%-30% - když se seriál snaží být dramatický a já směju, nebo vtipný a já pláču. Těch 40% - 30% je většinou za nějákého herce, kvůli kterému jsem to zapla a podívala se na pár dílů. Většinou scénař i režie je na velmi špatné úrovni a většina postav je zahraná na hranici školní besídky.

20%-10% - nechtěně jsem to naladila, podívala jsem se a pak jsem to vypla.

0% - tento seriál byl naprosto zbytečný.