avatar uživatele

NikyPikyy

off
JménoNikola Droznová
Věk28 let — narozeniny slaví za 8 měsíců (Kozoroh)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/pikyna.pikolik.piko
Poznámka
Názory uživatelky NikyPikyy
plakát
Bobovy burgery
4. ledna 2013
další názory k seriálu

...

Vlastně neurazí, ale ani nenadchne. Pravdou je, že jsem se párkrát zasmála, občas jsem se tak trochu 'zažrala' do děje, ale po druhé tu samou epizodu vidět nemusím. Z celé rodinky jsem si nejvíce oblíbila Týnu a vždy, když se rozplácla na podlahu a projevila to jak 'děsně moc trpí' tak jsem se neubránila smíchu. To je ale vše, co mě opravdu rozesmálo, což je škoda.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %
plakát
Teorie velkého třesku
4. ledna 2013
další názory k seriálu

Bazinga!

Nikdy nezklame! Pro mě naprostá stálice. Všechny díly mám postahované v počítači, snad každý znám nazpaměť a je pravda, že některý mám radši a některý méně, ale tuhle partu jsem si natolik oblíbila, že je te bezkonkurenčně jediný 'séroš' na který mohu koukat do zblbnutí. Love it!

13 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Zoufalé manželky
2. ledna 2013
další názory k seriálu

Tak, teď si opravdu říkám v jak moc nudném sousedství žiju! Žádné vraždy, intriky, dojemné příběhy ani ten humor. NIC! Nečekala bych, že si tento seriál tak moc zamiluju. Splňuje totiž všechno. Napětí, vtip, romantiku a trochu krimi. Osmá série je třešničkou na dortu. Vážně! Pořád se něco děje. Něco, co byste ani po tolika dílech nečekali a stejnak to je ta stará parta kamarádek, které si prostě zamilujete. Pro mě srdeční záležitost.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
2 $ocky
19. září 2012
další názory k seriálu

Suprise, suprise..!

Jedno z nejlepších seriálových překvapení! Když jsem si stahovala první díl, tak jsem to rozhodně brala jako oddychovku a 'alespoň nějak zapláclý páteční večer' hned po pár shlednutých minutách jsem se přímo zažrala do děje a teď si dávám před spaním každý den dva díly! Hlášky Max jsou bezkonkurenční! Vždy má na VŠECHNO vtipnou a trefnou odpověď a ta její 'necitelnost' je také sympatická!:D ..nemůžu se dočkat druhé řady!

36 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
82 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %